arkadaşım senin adına üzüldüm ama pes etmek yok inşaallah başı soğandan acı sonu baldan tatlı olacak morelini bozma rabbim emeklerimizin karşılığını verir .yasakkelimea.scanım arkadaşlarım .o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..
kızlar selam.... bi sorum var...
dün sabah doktora gittim 14mm di en büyük yumurta. yarın için yine bakalım dedi...
şimdi o kadar yoğun bir akıntım geldi ki anlatamam... şeffaf ve uzuyor. acaba yumurtam büyümüş ve çatlamış olabilirmi bu akşam?????
canım benim regl e daha 9-10 gün var. Adet olacakmışım gibi ağrım da oldu. Korktum hatta. Ama şimdi yok. Akıntı son üç gündür var. Menogon iğnesi olmuştum ondan dedim. üşüttüm dedim. Ama bir tarafım hep hamile kalırmıyım diye düşünüp duruyor. çok kendimi dinler oldum. Her değişikliği gebeliğe yoruyorum. Yapmamak lazım. Ama umut etmeden de olmuyorseldacım benimde akıntım oluyodu, hatta adetime yakın çok olmuştu, regl olacakmışım gibi ağrım vardı bayaa erken başlamıştı bu ağrı. Idrarım çok kötü kokulu ve renkliydi beş gün kala filan göğüslerim acaip şişti ve ucunun etrafı siyah oldu, ayaklarım çok ağrıyordu bide, uyuşuyo gibiydi uyurken nereye koyacağımı şaşırıyodum, iştahım artmıştı, acaip duygusallaşmıştım herşeye ağlıyodum cinler tepemdeydi aynı zamanda, kesin regl olcam diyoduk, bisefer nazanla telefonla konuşurken hah tamam kırmızılar geldi nazan dedim, tuvalete gittiğimde beyaz çok fazla bi akıntı gördüm iki üç gün sonra hamile olduğumu öğrendim, darısı başına, bütün kalbimle diliyorum.kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramıza veysi. Muhtemel adet tarihi verirsen seni de ekleriz listeye canımkızlar ne olur benide listenize eklermisiniz.bende geçen ay gonophene kullanıp arkasından ovitrella çatlatma iğnesi vuruldum doktorumun söylediği gibi hareket ettik ama malesef olmadı.tekrar doktoruma gittim bu ayda klomene başlayacağız dedi allah hepimizin yardımcısı olsun
SELAM MAVİCİM.BEKLEMEDEYİM BİLDİĞİN GİBİ .ASIL SEN NASILSIN. SENİN BEKLEYİŞİN DAHA ZOR. GERÇİ AŞAĞI YUKARI AYNI ZAMANLARDA HAMİLE OLUP OLMADIĞIMIZI ÖĞRENECEĞİZ SENİNLE.(İNŞALLAH BU SEFER HAMİLE DE OLACAĞIZ:CüvCüv:)
BENİM KASIK AĞRILARIM OLUYOR HAFİF HAFİF BU ARALAR.DÜNDEN BERİDE BEYAZ RENKLİ AKINTIM OLUYOR. YUMURTLUYOR OLAMAM ÇÜNKÜ OLGUN YUMURTAM ZATEN BİR TANE İDİ VE O DA ÇATLADI GİTTİ . ÜŞÜTTÜM SANIRIM. YA DA ÇOK KENDİMİ DİNLER OLDUM.:uhm: SEN DE DURUMLAR NASIL?
canımsın, sağol. Cerotcum evvelki sayfaları okumamıştır öyle tahmin ettim yoksa onu nası özlediğimizi bilirdi. Nazan nerde peki, evdende aradım yokk, sevgili kocişini yemeksiz bırakıp gezmezdi ooo, nediyi acep.-tatlicadiarzu- Bi ara burda çok bunalım muabbet oluyodu baydınıs kaçırdınıs kızıııı, Naaaazaaaaaan.
mrb cnm iiyim bnde nasıl olalım işte hepimz gibi umutlarla birlkte yaşıyrz :1rolleyes:
sen nasılsn cnm bgn ???
canımsın, sağol. Cerotcum evvelki sayfaları okumamıştır öyle tahmin ettim yoksa onu nası özlediğimizi bilirdi. Nazan nerde peki, evdende aradım yokk, sevgili kocişini yemeksiz bırakıp gezmezdi ooo, nediyi acep.-tatlicadiarzu- Bi ara burda çok bunalım muabbet oluyodu baydınıs kaçırdınıs kızıııı, Naaaazaaaaaan.
günaydın arkadaşlar hepinize bol hamişli günler diliyorum.SEDAFİD canım o akıntı bende de var bahsettiğinizden daha önce bole olmamıştı acaba dıyorum bende ovıtrellamı yapıyo dıye düşündüm yani.inşallah bızde mutlu haberler verırız burdan hepimizin dilekleri gercekleşir umarım
kızlar biraz morali,m bozuldu...
şimdi doktordan geldim... yumurtalar 15mm ve 13mm olmuş... doktor geç gelişiyorlar dedi. 2 günde 1mm gelişmiş
buna göre hesaplarsak cumartesi günü iğneni ol dedi.cumartesi akşamı ve gün aşırı ilişki olsun dedi.
ahhh bu yumurtalarrrrrrr.......... -tatlicadiarzu-
bende kuru incir kürü yapsam acaba bi faydası olurmu diye kara kara düşünmeye başladım!
yapan varmı? ve faydasını gördünüzmü?
Canımm, görmemişim gerçekten. Çok geçmiş olsun. Benim cadıda hastaydı geçen hafta acaip ateşlenmiş ananesindeyken bi ibrufen bi calpol zor düşürdük tam mevsimi, Allah hepimizin evladını görünür görünmez kazalardan, hastalıktan, çaresiz dertlerden vee kötü niyetli insanlardan esirgesin. Bende cadımı sinemaya götürcem şimdi sıkıldı evdee. Allah cümlenize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, tatlı tatlı tombiş tombiş İNŞALLAH.CANLARIIIIMMM burdayım aslında girdim ve belirttim durumumu ama gözden kaçmış sanırım...sormayın kızlar geçtiğimiz hafta kızım aşırı ateşlendi ve neredeyse havalenin eşiğinden döndük(( perşembe ve cuma izin almak durumunda kaldım..cumartesi pazar da giremeyince 4 gündür uzak kaldım sizlerden..Allaha şükür şu anda iyi biraz daha..antibiyotik sağolsun..çok merak ettim hepinizi bu arada..
sevilcim in gebeliği ne alemde? mavi denizcim aşılamasının kaçıncı gününde ve belirtiler ne? nazancım yok ortalarda, nerelerde?..vs...aabeyazmelek ve başak da uğramamışlar..herşey yolundadır umarım..
hepinizi öpüyorum kızlar en kocamanındannn...:1hug:
evet uzun zaman oldu sayfaya girmeyeli neden girmediğim malum..üzülüyorum..MEHTAPGÜLÜM canım en önce sana diyeceklerim var..Allah bize neyi layık görürse onu verir..sonuç her ne olursa olsun kendini üzme birtanem..çocuklarada yansıtma onlarda üzülmesin..
evet diğer bacılarım SELDA(lakabı yumurta çatlatan,düşüren,yumurtaya sahip çıkamayankaydirigubbakcemile2)SEVİL(gebesever çatlak prof.:sm_cool:.)RANA(gavur ellerinde çocuk peşine düşmüş hint fakiri)CEROT(hafif çatlak bir aşılamayı beceremeyen sperm tutamayan:1shok:)MAVİDENİZ(umutlu boynu tutulan kırmızıları görüp delirendelikafadulden)BALSURAT(kırmızı kartçı fanatik KLOMENCİ klava:) kızlar valla hepinizin bende böyle lakapları var AFFINIZA SIĞINARAK...
kızlar inanın bu ay ben herkesten ümitliyim bu akıntılar ve ağrılar hayra alamet olsun..kızlar benimde akıntım var hiç olmazdı..zaten çalış çalış bu hale geldim-tatlicadiarzu-benim koca hala gözü seyiriyor garibim:1shok:kaydirigubbakcemile3..
yok yoookk ben hepinizi sihirli sopamla hamile bırakacam en geç 2 ay diyorum başka da birşey demiyorum..
aaaaaaaaaaaa çok sevındım bir hamile var bu gün harıka bı haber ya ınsan ole bı oluyokı sankı ben hamıleyım :) SELDAFİD aynen canım ya çok takıyoruz ama bu işin içine gırınce gelde takma yaaa .BEYAZZZZZZZ arkadasım nasıl kaldın ne kullandın yaz bacım hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?