Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşım senin adına üzüldüm ama pes etmek yok inşaallah başı soğandan acı sonu baldan tatlı olacak morelini bozma rabbim emeklerimizin karşılığını verir .yasakkelimea.s

kızlar ne olur benide listenize eklermisiniz.bende geçen ay gonophene kullanıp arkasından ovitrella çatlatma iğnesi vuruldum doktorumun söylediği gibi hareket ettik ama malesef olmadı.tekrar doktoruma gittim bu ayda klomene başlayacağız dedi allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben de çatlatma iğnesi olacağım diye beklerken kontrolegittiğimde yumurtanın çatlamış olsuğunu öğrendim. elbette yumurtan çatlamış olabilir. sen bu günlei boş geçirme.

canım benim regl e daha 9-10 gün var. Adet olacakmışım gibi ağrım da oldu. Korktum hatta. Ama şimdi yok. Akıntı son üç gündür var. Menogon iğnesi olmuştum ondan dedim. üşüttüm dedim. Ama bir tarafım hep hamile kalırmıyım diye düşünüp duruyor. çok kendimi dinler oldum. Her değişikliği gebeliğe yoruyorum. Yapmamak lazım. Ama umut etmeden de olmuyor
inşallah canım ..inşallah dileğin, dileğim, dileğimiz kabul olur.

hoşgeldin aramıza veysi. Muhtemel adet tarihi verirsen seni de ekleriz listeye canım
Ceylanın tarihini de bekliyoruz

seldacım valla bende bazen kendimi dinleyince kızıyorum..cnm cım bu aralar bende üşüttüm öyle sanıyorum zaten boynum sırtımda tutulmuştu geçen..neyse bende de aşılama gülnleri hatta ertesi günüde şeffaf uzayan bir akıntı mevcuttu hatta dedim sanırım en uygun zaman diye zaten doktorumda aşılama ile birlikte bertesi 2 gün birliktelik söylemişti yani boş geçirmedik bizde..tuvaletim geliyor sıkışıyorum gidiyorum o kadar az idrar çıkıyor ki ve rengi degişik her zamankinden daha koyu gibi..ben suyuda çok içerim suyla baglantılı oldugunu sanmıyorum(suyu az içip içmedigini idrar renginden anlarsın derler ya) kasık agrılarım var cnm hele ki yemekelerden sonra karnımda hemen şişiveriyor işte o zman hem kasık agrısı hem karın şişligi beni deviriyor kendimler cebelleşiyorum..bel agrısı falan yok ama kasık agrısı mevcut bende kendimi dinliyorum bazen sonrada başka şeye yoruyorum malum sonrasında ki hayal kırıklıgını en az zararla atlatmak için..inş cnm beraber ögreniriz hamileligimizi..ne zaman regl tarihindi listede vardır dimi bir bakayım ben..

cnm sanırım görmemiştir ceraot malum sayfalar ilerlediyse hemen yazıp çıkmıştır yoksa cerot es geçmez bizi,,cnm arkadaşım..nazan evet yok kaç zamandır bende iyice merak etmeye başladım..valla bir ara cidden iyice bunalımlıydı burası inatla karamsarlık tan sıyrılmak istemeyen vs..bende bir gün oldum öyle kırmızıları görünce ..yola devam etmek gerekir yeni tedaviler yeni umutlar diyerek neyseki çabuk atlattım..doktorumunda tedaviyi yarım bırakmamam konusundaki iknası da sanırım bu karamsarlıgımı bir kenara atmam da etkili oldu..nazandan haber alırsan bizide haberdar et cnm..onu merak ettigimizide ilet lütfen...

Son düzenleme:
mrb cnm iiyim bnde nasıl olalım işte hepimz gibi umutlarla birlkte yaşıyrz :1rolleyes:
sen nasılsn cnm bgn ???

CANLARIIIIMMM burdayım aslında girdim ve belirttim durumumu ama gözden kaçmış sanırım...sormayın kızlar geçtiğimiz hafta kızım aşırı ateşlendi ve neredeyse havalenin eşiğinden döndük(( perşembe ve cuma izin almak durumunda kaldım..cumartesi pazar da giremeyince 4 gündür uzak kaldım sizlerden..Allaha şükür şu anda iyi biraz daha..antibiyotik sağolsun..çok merak ettim hepinizi bu arada..

sevilcim in gebeliği ne alemde? mavi denizcim aşılamasının kaçıncı gününde ve belirtiler ne? nazancım yok ortalarda, nerelerde?..vs...aabeyazmelek ve başak da uğramamışlar..herşey yolundadır umarım..
hepinizi öpüyorum kızlar en kocamanındannn...:1hug:

Geçmiş olsun cerot. Allah sağlı sıhhat versin evladına ve korusun inşallah. Sebep neymiş ki canım ya o derece ateşlenmesine neden olan.

günaydın arkadaşlar hepinize bol hamişli günler diliyorum.SEDAFİD canım o akıntı bende de var bahsettiğinizden daha önce bole olmamıştı acaba dıyorum bende ovıtrellamı yapıyo dıye düşündüm yani.inşallah bızde mutlu haberler verırız burdan hepimizin dilekleri gercekleşir umarım

kızlar biraz morali,m bozuldu...
şimdi doktordan geldim... yumurtalar 15mm ve 13mm olmuş... doktor geç gelişiyorlar dedi. 2 günde 1mm gelişmiş
buna göre hesaplarsak cumartesi günü iğneni ol dedi.cumartesi akşamı ve gün aşırı ilişki olsun dedi.

ahhh bu yumurtalarrrrrrr.......... -tatlicadiarzu-

bende kuru incir kürü yapsam acaba bi faydası olurmu diye kara kara düşünmeye başladım!
yapan varmı? ve faydasını gördünüzmü?

inşallah canım. Önceden ben ne akıntı bilirdim ne kasık ağrısı.. Regl oldum bitti şeklinde devam ediyordu hayatım. Şimdi yok oramda ağrı buramda sızı akıntı kaşıntı derken azıcık çatlak biri oldumlaelaelaelaelae. Çok kafamıza takıyoruz çook. Nasıl çıkaracağız onu da bilmiyorum. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz ve bu günlerimizi gülerek anarızkaydirigubbakcemile3

ben yaptım 21 gün canım. Çok faydalı olmadı sanki. İlaçla birlikte yaptığım için anlamamış da olabirim. ama ranacım yapmış ve yumurtası kendi kendine oluşmadığı halde bu ay oluşmuş. sana tavsiyem denemen.Sonuçta incir son derece sağlıklı bir meyve..

evet uzun zaman oldu sayfaya girmeyeli neden girmediğim malum..üzülüyorum..MEHTAPGÜLÜM canım en önce sana diyeceklerim var..Allah bize neyi layık görürse onu verir..sonuç her ne olursa olsun kendini üzme birtanem..çocuklarada yansıtma onlarda üzülmesin..

evet diğer bacılarım SELDA(lakabı yumurta çatlatan,düşüren,yumurtaya sahip çıkamayankaydirigubbakcemile2)SEVİL(gebesever çatlak prof.:sm_cool:.)RANA(gavur ellerinde çocuk peşine düşmüş hint fakiri)CEROT(hafif çatlak bir aşılamayı beceremeyen sperm tutamayan:1shok:)MAVİDENİZ(umutlu boynu tutulan kırmızıları görüp delirendelikafadulden)BALSURAT(kırmızı kartçı fanatik KLOMENCİklava:) kızlar valla hepinizin bende böyle lakapları var AFFINIZA SIĞINARAK...

kızlar inanın bu ay ben herkesten ümitliyim bu akıntılar ve ağrılar hayra alamet olsun..kızlar benimde akıntım var hiç olmazdı..zaten çalış çalış bu hale geldim-tatlicadiarzu-benim koca hala gözü seyiriyor garibim:1shok:kaydirigubbakcemile3..
yok yoookk ben hepinizi sihirli sopamla hamile bırakacam en geç 2 ay diyorum başka da birşey demiyorum..

aaaaaaaaaaaa çok sevındım bir hamile var bu gün harıka bı haber ya ınsan ole bı oluyokı sankı ben hamıleyım :) SELDAFİD aynen canım ya çok takıyoruz ama bu işin içine gırınce gelde takma yaaa .BEYAZZZZZZZ arkadasım nasıl kaldın ne kullandın yaz bacım hemen :)

Canımm, görmemişim gerçekten. Çok geçmiş olsun. Benim cadıda hastaydı geçen hafta acaip ateşlenmiş ananesindeyken bi ibrufen bi calpol zor düşürdük tam mevsimi, Allah hepimizin evladını görünür görünmez kazalardan, hastalıktan, çaresiz dertlerden vee kötü niyetli insanlardan esirgesin. Bende cadımı sinemaya götürcem şimdi sıkıldı evdee. Allah cümlenize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, tatlı tatlı tombiş tombiş İNŞALLAH.

kızım çok güldüm sana yaa, bende sana buldum bi lakap
bu sensin bikere -tatlicadiarzu- aklıma direk sen geliyosun, bundada kocan:1shok:
narsever antrenör kokoş nazo

=)))
Klomen kullandım canım 3.ayımdı.2.ayda iğnede olmuşdum ama o ay tutmadı..
23 Şubatta günüm o gün test yapdım çıkdı =))
Böle işde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…