benım adet tarıhım 20 mart kızlar.
bu ay adet oldummmm
listeyi duzenleyen arkadaslar subat ayı bolumunde de ceylan var birde hcgl_emilya hamile belirtmek istedim
yavrucum sen de yumoşlarım büyür mü diye sormuşsun? Birincisi büyür desek yanlış olur büyümez desek yine yanlış olur.Herkesin farklı biliyorsun.Benim yumurtam adetin 17. gününde büyümüştü. başkasının adetin 10. gününde büyür belki 12. gün. Onu doktorlar bile kestiremiyor. inşallah büyümüştür canım. Ben büyüyeceğini düşünüyorum adetin 17-18. gününe kadar yolu var bence rahat ol senkaydirigubbakcemile3BANA KİMSE CEVAP VERMEMİŞ.heyacanlıyım diyorum.acaba büyürmü diyorum. cumartesi adetimin 10. günü 5 gün ilaç da kullandım sizce 10. gün de kaç mm olur diyorumm. duyan yok öyleee olsunsenağlama
canım iyi olmuş bee. Ben sevindim senin adına.Günaydınn herkeze hayırlıı günlerr.:jeyyar::jeyyar:
Ranamm beni tekrardan listeye eklermisinnhihoyyyt
Adet tarihim 21 Mart :CüvCüv:
Malesef doktorumun bana konuşmalarıyla verdiği pozitif enerji ile :) tekrar devam etmeye karar verdikk.Bu ay klomende 3.ayım bakalım :)naniknanikdelü klomen akıllı ol yan etki yapma tamammı:roflol:
Allaha şükür 4 yumoşum çatlamış kist olmamış:lepi:
Doktora dedimki ben günde 4 tane içmemsırnaşık şey
Sonra dedimkii 3 tane olsun bari :jeyyar:
Drda diyoki :;Şimdiye kadar hiçbir hastama 3 yazmadım ama hadi senin dediğin olsun hadi bakalım :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyBende dedimki ;dr Bey ben netten okuyorum 3 içen kişilerde var puhahahha k.k diyemedimkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin aramıza veysi. Muhtemel adet tarihi verirsen seni de ekleriz listeye canım
Ceylanın tarihini de bekliyoruz
kızlar biraz morali,m bozuldu...
şimdi doktordan geldim... yumurtalar 15mm ve 13mm olmuş... doktor geç gelişiyorlar dedi. 2 günde 1mm gelişmiş
buna göre hesaplarsak cumartesi günü iğneni ol dedi.cumartesi akşamı ve gün aşırı ilişki olsun dedi.
ahhh bu yumurtalarrrrrrr.......... -tatlicadiarzu-
bende kuru incir kürü yapsam acaba bi faydası olurmu diye kara kara düşünmeye başladım!
yapan varmı? ve faydasını gördünüzmü?
BANA KİMSE CEVAP VERMEMİŞ.heyacanlıyım diyorum.acaba büyürmü diyorum. cumartesi adetimin 10. günü 5 gün ilaç da kullandım sizce 10. gün de kaç mm olur diyorumm. duyan yok öyleee olsunsenağlama
Canım ben 3 tane almıştım, ama gonaphenedi, hayırlı olsun devlete millete.:lepi:Günaydınn herkeze hayırlıı günlerr.:jeyyar::jeyyar:
Malesef doktorumun bana konuşmalarıyla verdiği pozitif enerji ile :) tekrar devam etmeye karar verdikk.Bu ay klomende 3.ayım bakalım :)naniknanikdelü klomen akıllı ol yan etki yapma tamammı:roflol:
Drda diyoki :;Şimdiye kadar hiçbir hastama 3 yazmadım ama hadi senin dediğin olsun hadi bakalım :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyBende dedimki ;dr Bey ben netten okuyorum 3 içen kişilerde var puhahahha k.k diyemedimkaydirigubbakcemile3
BANA KİMSE CEVAP VERMEMİŞ.heyacanlıyım diyorum.acaba büyürmü diyorum. cumartesi adetimin 10. günü 5 gün ilaç da kullandım sizce 10. gün de kaç mm olur diyorumm. duyan yok öyleee olsunsenağlama
herkese merhabalar ben uzun zamandır bu sitedeki nerdeyse tüm yazışmaları takip ediyorum kabul ederseniz artık aranıza katılmaya karar verdim bende gonaphene kullananlardanım 2 yıllık evliyim ilkinde olmadı bu ay ikinci kez kullandım pazartesi bitti ilacım şimdi büyümesini bekliyorum inş. büyür ve bu sfer hamişler arasına katılırım... umarım tüm istiyenlerin dilegi olur hayırlısıyla tabii... bende bu listede olmak istiyorum..buarada en son regli tarihim 15 şubat
Canımsın, bende senin sümüklüyü öpüyorum, Allah şifa versin tatlışa.
HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM. İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN DE. MUHTEMEL ADET TARİHİNİ VERİRSEN BEN YA DA RANA ABLE SENİ EKLERİZ LİSTEYE SEVE SEVE. LİSTE ÇOĞALSIN HAMİŞLER DAHA DA ÇOĞALSIN:lepi:
Canım benim Hadi hayırlısı bu ay tutmazsa aynı taktiği uyguluyum kaydirigubbakcemile3Günaydınn herkeze hayırlıı günlerr.:jeyyar::jeyyar:
Hoşgeldin umutsuzumuz şu nickini bir değiştirsen bak neler olacak -tatlicadiarzu-günaydın kızlar sonunda bende bu kervana katıldım bu ay ilk kez klomen kullandım yarın yumurtalarıma bakılacak ama çok heyecanlıyım sanki hamile olup olmadığıma bakacak kadar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?