canım estradıola yanı e2 hormonuna yumurtaların gelısıp gelısmedıgını ogrenmek ıcın bakılır..eger deger 100 e dogru ılerledıyse hatta gectıyse yumosların durumu ıyıdır..:CüvCüv:slm canım bu estradıola ne için bakılıyor bilgin var mı?
kizlar günde 1 tane az değilmi sizce yaa
evet canım karnım şişti ve kasıklarım inceden agrır gibi oluyor kesin gözüyle bakıyorum adet olucam arkadşlar kızmayın ama görünen köy kılavuz istemez benim kırmızılar çaktırmadan sinyaller gönderiyor anlayacagınız umudumuz agustosa canlarım
25.07.08 itibariyle listemiz
HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ?????????????????????????
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)
****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray::
dogru söylüyorsun rosemcim otamatik hesaplıyıcıya hesaplattım adetim 26 temmuz çıktı şuan görünürde birşey yok ama olacakmışım gibi geliyor yani birazda kendimi böyle diyerek hazırlıyorum adet olursam üzülmeyeyim diye
arkadaşlar bu gün dr agittim .. reglimin 11. günü ..2 tane yumurtam olmuş ..birisi 14mm diğeri 11.mm pazartesi tekrar gel dedi ..çatlatma yapalım dedi .. ama içime de bi kurt düştü pazartesi gününe kadar çok büyürse die korkuyorum ..fazla büyük olursa çatlatma yapmayız falan dedi içimde bi şüphe oldu doğrusu .. ya pazar günü çatlatılması gerekiyosa .. sizin günde kaç mm büyüyordu bilen varmı arkadaşlar .
eh kızlar sayfamızı zor buldum valla huuuu nerelerdesiniz sizi gezginciler sizi kocişlerle geziyonuz demi hııı anladım ben onu
bence anca olurbende geçen ay cuma ya denk gelmişti hemen hemen senin dediğin boyutlardaydı pazar günü yani 2 gün sanra çatlatıldı sanırım bir haftadır takip yapılıyordu o yüzden ortalama günlük ne kadar büyüdüğübellidir benimde 14.çatlatılmıştı hadi hayırlısı inşallah korktuğun gibi bir şey olmaz:1hug:
kızlar sultanım ve benden başka yok kimse sayfamız gerilerde kız sultan yarında onlar girerse bizde onları merakta bırakalım CADIARZU bugün bende ses var görüntü yok he he şimdi çıkıcam pazartesiye kadar girmiycem bakalım zaman ne gösterecek ama girersem bilinki kırmızılar gelmiştir (kesin gözüyle bakıyorum)senağlama
inşallah canım . saol bi ayımın daha ziyan olmasına dayanamam valla ..okadar para veriyorym çatlatma gününü kaçırırsa sinirden ölürüm heralde ..günlük 2mm falan büyüyo işte .. ama erken kendi kendine çatlar da yumurtayı kaçırırsak die korkuyom işte .. çünkü o gün iilşkiyede girmeyin dedi .. valla bu 2 günü geçirirsem iyi yani ..Çok üzgünüm çoook
dr. çatlatma olacağı gün mü ilişkiye girmeyin dedi:uhm:
bu 2 gün geçerde adet öncesi günler geçmek bilmiyor şuan bende hapı kullanıyorum gelecek hafta sonu benimde çatlatma yapılacak hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?