Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar biraz önce adet oldum azıcıkta olsa kırmızılar gelmiş zaten bekliyordum ama tam gününde geldi
semacım yeni adet tarihim 23 agustos listeyi düzenlerken yazarsın canım ne yapalım nasip degilmiş senağlama

slmmm kızlar nasılsınız valla yazamadım kaç gündür ben tatildeyimde fırsat buldukça giricem nete...ama yazdıklarınızı okudum ..başakçım adet olmuşsun galiba napalım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay bendede hiç belirti yok ne adet nede hamilelik inşallah hamile kalırım bu ay...

hepinizi öpüyorum fırsat buldukça girerim hoşçakalın...mucks...

herkese merhaba
bende bir gun geçikmeli olarak ctesi gunu adet oldum
bir sonraki tarihim 23 agustos

28.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

kızlar ben geldim yasaklıydım.ancak kalktı pc yasağım.cumartesi akşam kayınvalidemler geldi .1 hafta kalıyolar.bizde yiyiyoruz yemekleri yani hep beraberiz girememem ondandır.sakın yanlış anlamayın hepinizi çok ösledim tüm mesajları okudum.

başakcım canım hep hayırlısı diyoruz yeniden hayırlısı olsun.canım olacak sabırrrrr.ben bu ay dr u braktım eşimde diyoki 4 5 ay hiç çocuk düşünmek istemiyorum dr a da gtme ne olursa olsun.... ama bende dedimki söz verdin bu ay olmazsa dr a devam ok dediiii

üffff bende dün gece adet oldum (( ne zmn bitecek bu bekleyişşş yaww

canımcım merhaba takma kafanı cicim ben artık hiç düşünmüyom ne yumurtlama günü ne başka bişe bu ay bööle olmazsa önümüzdeki ay göbekten iğnlere geçcezzz

canım ya sen ne kadardır uğraşıyosun tadavi görüyomusun kusura bakam hatırlayamadım da kızma emii

bende pko var 9ncu ay bu ay evleneli hiç korunmadım.2 ay klomen tedavisi başarısız bu ay serbestimmmmm:CüvCüv:

ben bu ay çok umutsuzum
ilk defa klomen kullandim
3 aydir kendi kendimize deniyorduk olmadi.........
Bence bu ay da olmayacak ben ümidimi kaybettim ve üzülmüyorum..
18 ağustos adet günüm..........
Bence bu ay da olmayacak................

canım ama sen ilk aydan daha böle yaparsan nolcak böle olamz hiç yakışmıyo sana sonra ya hamiş kalırsan bebişine seni hiç beklemiyordum bu ay mı dicen hep umutlu ve mutlu olmak zorundayız.psikolojimiz ii olcakki ii evlatlar yetiştirelim emiiii..

ben bu ay dra bile gitmiyom ama ya tutarsa diyom yani allahım işi ne zaman ne olcağı belli değil

hadi silkelen kendine gel bakim canım benimmmmm:1hug:Şeniz

beyaz melekcim çatlatma iğneni oldunmu veya çatladımı yumuşun..çalışmalar zamanında istekli oldumu eğer bunlar tam olduysa gerisi allaha kalmış yapcak bişi yok bol bol dua et ben hepimiziçin sıksık ediyorummm

YOK TATLIM YARIN GİDECEĞİM KONTROLE YARIN ADETİMİN 12.GÜNÜ KLOMEN BİTELİ 2 GÜN OLDU HENÜZ.YARINDAN İTİBAREN HERGÜN KONTROLE GİDECEĞİM...
İSTENİLEN OLGUNLUĞA ULAŞIRSA ÇATLATMA İĞNESİNİ OLACAĞIM...
HAYIRLISI ARTIK...........
:içelim:

evet günde 1 tane kullanıyorum.adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım dün hap bitti bakalım hafta sonuna benimde çatlatma olur heralde.hadi hayırlısı
umutlar hiç bitmesin:lepi:

merhabalarrr klomenci kader arkadaşlarımmm eskiler ve yeni katılan herkessss...
döndüm ben tatilden,içim biraz buruk annesiz,ailesiz hasret günleri yine başladı..napalımm alıştım artık 12 yıldır hep böyle..amaa sizleri çokkk özledimmm..
dün döndük uzun ve yorucu bir araba yolculuğuyla..nette sorun var,dün çok düştüm netten yazamadım o yüzden...bugünde temizlik alışveriş geçecek gibi görünüyor..
sizler nasılsınızz,umarım herkes benden daha iyidir..listemiz ağustos listesi olmuş inşallah bu ay uğurlu gelir..
semacım bende haberler hala aynı,doktorun çatladı dediği yumurtamın bugün 1.ay dönümükafamçokkarıştı ama hala tık yok benim adette..gelmedi ya hamile olmadığıma dair inancım iyice güçlendi biliyosunuz adet günümden 2 gün önce kan testime telde negatif dediler..ama anlamıyorum çatlamış yumurta döllenmezse atılır kardeşim hep böyle bilmezmiyiz..ama bende yok adet falan tam 15.günüm gecikmede..yine tıp literatürüne geçeceğim galiba..
eşim uzunnn bir tatil olduğu için işlerinin yoğun olacağını,doktora birlikte gitmek istediğini,test yapmamamı,birkaç gün daha sabretmemi istedi..bende ona saygı duydumm sonuçta adamcağız benim ailemle tüm tatilini geçirdi..
off toptan yazdımm ilk günden şişirdim kafanızı...ama sizi çok özledimmmm..öptümmmm hepiniziŞeniz

evet günde 1 tane kullanıyorum.adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım dün hap bitti bakalım hafta sonuna benimde çatlatma olur heralde.hadi hayırlısı
umutlar hiç bitmesin:lepi:

canım mehaba bu arkadaşın dr u neden böle bişey demiş benim dr da çatlatma iğnesinde önce muhakkak ilişki diyo rahimde sperm olması için sperm rahimde 72 saat canlı kalıyo çünküü. iğneden sonraki 30 -36 saaat ilişki dediğine göre zaten yine gün aşırı oluyo ?????
bence dr unu bi daha arasın mutlaka ilişki demiş olmasın????:uhm:

canım arkadaşım hoşgeldin başak ben regl olduk hep seni merak ettik arada yazdığında çok mulu olduk .tatil yaramış belli mi olur belki bebişin göbüşünde uyuyodur hehe....

dualarım seninle ben ara verdim bu ay dr a bakalım nolcak önümüzdeki ay göbekten iğnelere geçcez yani benim klomen maceram son buldu ama burda sizinleyim hiç bırakmıcam...

bakalım bu ay da böle deneyelim dedi eşimmmm.nolcak???

valla daha çoookkkk varrrr.bekleyip görecezzzzz:enbuyukkk::1hug:

dr umu aradım biraz once aksam beni muayneye cagırdı ilaca baslıyorum yani bu sayfada olmamın amacı yerine gelmis oluyor:) bugun adetin uçuncu gunu diye cagırdı sanırım ilk kez bu sekilde muayne olacagım çok gerginimm. b akalım bana hangi ilacı hangi dozda verecek .
sonra ilaclar bitince sanırım hergun gidiliyor kontrollere

canım hosgeldın..bızde senı cok ozledık..
demek bır aydır adet olmadın canım ya ınsallah hamıssındır..:CüvCüv:
buarada nasıl durablıyorsun sabrına sasırdım..hadı bakalım en kısa zamanda test yapta bızede haber ver..:dance:

bilmiyorum canım ama niye iğneden önce ilişki önesin ki benim dr.da iğneden önce ilişki olsun yada olmasın gibihiçbir tavsiyesinde bulunmadı sadece iğneden sonra 3 gün arka arkaya dedi:uhm:

:1hug: adet olmuşsun üzüldüm ama kendini bırakma bu ay nasip değilmiş inşallah gelecek ay olacak:teselli:

28.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( beklemede

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…