siz klomeni kaç gün ve günde kaç tane kullandiniz
canım sen bulundugun sehrın dısındamı doktora gıdıyorsun?
bende gecen ay ankaraya gıtmıstım banada doktorum adetın 10 yada 11.gunu estradıola baktır dedı.baktırdım yumurta gelısmıs dedı kendlıgınden catlar dedı..ama o ay olmadı adet oldum..sımdı bu ay baska doktora gıdıyorum.bulundugum sehırde o hormon testlerıyle bakmıyor vajınal ultrason yaptı ve boylarını olctu..aslında en mantıklısı ultrason ama baska sehırdeysen progesterona bakılıpta yonlendırme yapabılır doktorun endıselenme..ama ıcın rahat etmıyecekse baska bır doktora gıdıp muayene olabılırsın 14.gun gıdebılırsın..:CüvCüv:
canım sen bulundugun sehrın dısındamı doktora gıdıyorsun?
bende gecen ay ankaraya gıtmıstım banada doktorum adetın 10 yada 11.gunu estradıola baktır dedı.baktırdım yumurta gelısmıs dedı kendlıgınden catlar dedı..ama o ay olmadı adet oldum..sımdı bu ay baska doktora gıdıyorum.bulundugum sehırde o hormon testlerıyle bakmıyor vajınal ultrason yaptı ve boylarını olctu..aslında en mantıklısı ultrason ama baska sehırdeysen progesterona bakılıpta yonlendırme yapabılır doktorun endıselenme..ama ıcın rahat etmıyecekse baska bır doktora gıdıp muayene olabılırsın 14.gun gıdebılırsın..:CüvCüv:
arkadaslar benıde ekleyın listeye bende klomen kullanıyorum 2 aydır bu ay adetım gecıktı test negatıf
sat 20 hazıran
kizlar günde 1 tane az değilmi sizce yaa
kizlar günde 1 tane az değilmi sizce yaa
arkadaslar bu klomen yada genofen kac para civarlarında ilaclar ??
çok yuksek fiyatlı olanlar bunların igneleri idi sanırım bu hapları ne kadara alıyorsunuz
igneleri ne gibi fiyatlara bilgisi olan varmı?
arkadaslar bu klomen yada genofen kac para civarlarında ilaclar ??
çok yuksek fiyatlı olanlar bunların igneleri idi sanırım bu hapları ne kadara alıyorsunuz
igneleri ne gibi fiyatlara bilgisi olan varmı?
gunaydın herkese
bugun adet gunum ama dun yaptıgım test her zamanki gibi tek cizgi idi hiç umudum yok tek umudum hep basım agrır adete birkaç gun kala mutlaka ilacsız geçmez korkunç olur ve sivilcem mutlaka çıkar onlar yok bu ay ama çogu kisinin adetten birkaç gun once bile silikte olsa birseler çıkıyor o yuzdenhic umudum yok olsa silik de olsa çıkardı diyorum
bakalım yinede adet olana kadar az da olsa umut var .
dıpdıs daha iyimisin bugun ?
kist agrı yapıyor olabilir .
basak senin iki gunun var sanırım varmı adet belirtisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?