canım sanırım senınde dedıgın gıbı klomen daha ıyı ama ıkısındekı etken madde de aynı degılmı?bana ılk basta eskı doktorum klomen vermıstı sonra baska bır doktor gonaphene verdı..bende dıger doktor prof dıye gonaphene nı ıcmıstım..gonaphene ne basladıgım ıcınde sureklı gıttıgım doktorum yıne aynı ılacı kullan dedı...canım bu gonapheneden ban memenun kalmadım benimde yumoşlar 14 güm daha büyümemeişti ama klomende maşşallah 14 gün 22 mm ve 18 mm olmuşlardı ama olmadı gonaphene artık kullanmam en büyük klomen :lepi:
canım sanırım senınde dedıgın gıbı klomen daha ıyı ama ıkısındekı etken madde de aynı degılmı?bana ılk basta eskı doktorum klomen vermıstı sonra baska bır doktor gonaphene verdı..bende dıger doktor prof dıye gonaphene nı ıcmıstım..gonaphene ne basladıgım ıcınde sureklı gıttıgım doktorum yıne aynı ılacı kullan dedı...
eger bu ay olmazsa gelecek aya gonaphene nı 3 tablet alıcam..
kıslar buarada benım sag ve sol kasık agrıyor..bugun 20.gunum yumoslar catlamısmıdırkı?yoksa yenı mı catlıyor?off doktoruma yenıden cagırmadı benı sımdı randevuda vermezler. doktorum cok yogun cunku..hemde vajınal ultrasondan cok korkuyorum canım cok acıyor..:1shok:
klomeni ben 3 tane içiyorum günde ama benim 1 yumurtam var
yaa bugün bende çatlatma iğnesi vuruldum, acep ne zmaan iğne teesirini gösterir ve çatlar? bilen varmı?
Canım ben günde dört tane aldım sabah ve akşam.Canım inşallah yumoşların olgunluğa erişir ve çatlar sende hemen tutturursun bebişini.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.canım pekı klomenı gunde kac tane aldın?ben bu ay gonaphene ıctım ama yeterlı olgunluga gelmemıs dedı doktorum ama ıkı tane yumosum var..:dance:
:teytey:
Canım ben günde dört tane aldım sabah ve akşam.Canım inşallah yumoşların olgunluğa erişir ve çatlar sende hemen tutturursun bebişini.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
herkese gunaydın,
dun aksam dr a gittim . bir yıldır hamile kalamadıgımı için artık mecbur verdi ilac ve tedaviye gerek gormuyor yoksa bende bekle olacak diyor :) benimde sinirlerim kalkıyor o oyle rahat konustukca bir yil geçti olmadı isteee. ilk kez kullanacagım klomen i . tek tupum tıkalı insalah yumurtalar sagda tıkalı yerden olusmaz. sizlere sorum yumurtaların aynı yonde oldgu oluyormu iki yumurta olup ikiside aynı yonde olanınız varmı ? bu sorunun yanıtı benim için çok onemli bir umut olacak sayet genelde ayrı yerlerde ise. yoksa benim bu ilacı içmemin hiç bir anlamı kalmıyor.
Adetin 12.günü yumurtalar kaç mm olmasi gerek acaba...
inşallah canim yaa araştirdim internetten gelişen yumurta olur ise adet 12.günü en az 13-14 mm olmaliymiş bunun altinda olursa gelişme ihtimali düşükmüş::(((((((
canım sanırım senınde dedıgın gıbı klomen daha ıyı ama ıkısındekı etken madde de aynı degılmı?bana ılk basta eskı doktorum klomen vermıstı sonra baska bır doktor gonaphene verdı..bende dıger doktor prof dıye gonaphene nı ıcmıstım..gonaphene ne basladıgım ıcınde sureklı gıttıgım doktorum yıne aynı ılacı kullan dedı...
Eger bu ay olmazsa gelecek aya gonaphene nı 3 tablet alıcam..
Kıslar buarada benım sag ve sol kasık agrıyor..bugun 20.gunum yumoslar catlamısmıdırkı?yoksa yenı mı catlıyor?off doktoruma yenıden cagırmadı benı sımdı randevuda vermezler. Doktorum cok yogun cunku..hemde vajınal ultrasondan cok korkuyorum canım cok acıyor..:1shok:
biraz geç olacak ama bunu yazmayı özlemişimmm::
günaydınnn klomen arkadaşlarımmmm,gününüz aydın olsunnn bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsunnnn...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?