bu arada hepinizin kandili mübarek olsun canım arkadaşlarım,bebeği için bunca şeye katlanıp,anne olmak için şimdiden bu kadar fedakarlık yapan bütün arkadaşlarım allahım bugün ettiğimiz bütün duaları kabul etsin,allah hiçbirimizi evlat hasreti ya da acısıyla sınamasın.allahım en kısa zamanda meleklerimizi bizlere göndersin..aminn.
canım benımde ıkı tane yumosum var bırısı 10 dıgerı 11 mm ..canim aynen bende senin gibiyim bende korkuyorum ultrasondan benimde 20. Gün acaba çatladimi gerçi 14.gün baktirdiğimda 2 yumurta vardi biri 9 mm biri 11 mm.bende senin gibi düşünmeye başladim 2 yumurta olunca acaba azmi gelişiyo yumişler sende hiç belirti varmi çatladiğina dair akinti ağri vs.
arkadaşım 4 tane klomen sende kaç yumoş yaptı? valla senin ikiz yada üçüz bebeişin olucaktır .şahsen ben 2 tane yumoşum oldummu göbek atıyorum çatlıyorlar ama malesf tuturamıyoruz :a015:
canım benımde ıkı tane yumosum var bırısı 10 dıgerı 11 mm ..
dunden berı benım kasıklarda agrı var canım bırde akıntım fazlalastı hatta koyu kıvamda..:uhm:
ınsallah yumoslar catlamıstır..kıste felan donusmez..:çok üzgünüm:
Kızzlaaar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben bu ay klomen kullandım ilk kez ve doktorun dediği herşei yaptık. Ama cuma günü eve gelirken ayağımı hızı bir şekilde taşa çarptım, baş parmağımın tırnağının çoğu çıktı, daha sonra eşimle hastaneye gidip tırnağın tamamını çektirdik. Tbiiki bu arada bir sürü uyuşturucu iğne yapıldı, ağrı kesici falan almak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum hamişsem ve bebişe bir şey olmuşsa diye ilaçlardan. Şu ana kadar hep hamişlik duaları ediyordum, bu ay innşalllah hamiş değilimdir diyorum. Gelecek ay hamiş kalırım diye dua ediyorum. Hamişsem sizce bir sakınca olur mu????
Klomenin kaç ay kullanmak lazım bilgisi olan var mı?
canım benımde ıkı tane yumosum var bırısı 10 dıgerı 11 mm ..
dunden berı benım kasıklarda agrı var canım bırde akıntım fazlalastı hatta koyu kıvamda..:uhm:
ınsallah yumoslar catlamıstır..kıste felan donusmez..:çok üzgünüm:
rosemcimm kuzumm naber?Bak ben daha önce hiç yaptırmadım ama yumurtladığını(yani çatladığını) gösteren bir test varya 21.gün yapılıyor sanırım,birkaç gün bekleyip onu yaptırsana p le başlıyodu adı ama hatırlayamadım şimdi.Ama bu kadar akıntın fazlalaştıysa bence çatlamıştır bugünleride sakın boş geçmeyin.öptümmŞeniz
bencede kisiden kisiye degisir ama 14. gun ortalama olarak yumurtanın caltlama gunu diye dusunulurse 12. gun 15 mm falan olmalı
sema senin neden tek yumurtan oldu acaba ilac içtigin halde ??
ilac yumurta sayısını az bile olsa dozu artırmıyormu tek yumurta zaten her ay oluyor ??
yumurtlama duzensizligin vardı hiç olmuyordu ilaclamı oldu yada senin ?
ya kizlar siz bana arkadaşlik talep ediyorsunuz fakat ben nasil kabul etceğimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz bi türlü beceremedim
ben 4 ay kullandım ama inşallah bişey olmamıştı regime 9 gün var doktora gitsem mi acaba?Çünkü bu ay ben doktora gitmeden kendim aldım klomeni
CANIM YA NEDEN BÖLE BİŞE YAPTIN İLAÇTAN ÖNCE MUHAKKAK VAJİNAL ULTRASONLA KONTROL YAPILMALI YA GEÇEN AYDAN KİST OLDUYSA VE SEN BÜYÜTTÜYSEN BENCE HEMEN RANDEVU AL DOĞRU DR A AAAAA AMA 4 AY KULLANMIŞSIN CİCİM BİLMEN GEREKİR!!!!!!
HADİ HEMEN ARA Bİ RANDEVU KAP KONTROLLAERİNİ YAP Bİ DE B HCG İSTE GEBELİĞE BAKSIN İÇİN RAHAT ETSİN EMİİİİİİ:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?