Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ya kizlar bişiy sorucam benim yumiş ya dün yada bugün çatladi sanirim akinti fazla geliyo. Ama bu akşam kandil ilişkiye girmek günahmi kizlar bilgilendirirseniz sevinirim

CANIM NİKAHLI KOCAN NEDEN GÜNAH OLSUN ABDESTİNİ AL İBADETE DEVAM ÖLE Bİ YASAKLAMA YOK BENİM BİLDİĞİM.... SEN İBADETİNİ YAP SONRA İŞİNE BAK İSTERSEN BANYODAN SONRA DEVAMMMMM İBADETEEEE:sm_confused:

Neyse kizlar size doyum olmaz ben bi kayinvalidemlere gidim bakalim misafir gelmişmi???? Alip yukari çikarim hadi bol dua bu gece allahim hepimizin dularini kabul eder inşallah bu mübarek gündeeeee

canim nikahli kocan neden günah olsun abdestini al ibadete devam öle bi yasaklama yok benim bildiğim.... Sen ibadetini yap sonra işine bak istersen banyodan sonra devammmmm ibadeteeee:sm_confused:

ya ne bileyim bi kaç kişiden günah olduğunu duydum benimde kafama takildi tam yumurtlama zamanima denk geldi sanirim inş. Günah değildir bende ibadetimi yaparim ondan sonra işimi hallederim sonra da tekrar abdestimi alirim

Ya kizlar bişiy sorucam benim yumiş ya dün yada bugün çatladi sanirim akinti fazla geliyo. Ama bu akşam kandil ilişkiye girmek günahmi kizlar bilgilendirirseniz sevinirim

bende günah diye biliyorum ilerde pişmanlık duymaktansa bilemiyorum:uhm: ama sabaha erken kalkabilirseniz sabaha ayarlamaya çalış.
sonuçta senin kararın ama bu geceden olun bebekler sorunlu olur diye duydum benim halamın kızının gerdek günü kandile denk gelmiştide onuda 1 gün ertelemişlerdi:uhm:
:1hug:

kızlar yeni girebildim anca öncelikle herkesin kandili mubarek olsun
eserko canım 2 ayda benim sadece sag tarafımda 2 yumurta oluştu tüp bebek dr benim d dr arkadaşı baktı belki sol tarafın tıkalıdır yumurta olması gerekirdi dedi rahim flimin olsa iyi olurdu dedi ilk ayda sag tarafta oldu sol muhtemelen tıkalı ama flim çektirmedim azıcık tırsıyorum :roflol:

başakcım bence bir an önce rahim filmini çektir belki başka bir tedavi uygulaman gerekecek ayrıca o kadar korkulacak birşey değil yumurta takibinde o ultrasyona girebiliyorsan onada girebilirsin 2-3 dk lık birşey ben anestezi yapılmadan çektirdim çok korkuyodum ama hiçde öyle değilmiş hem buna bebek için katlanacaza.s

arkadaşlar günah filan değil yaa, kim uyduruyor böyle şeyi anlamadım
şayet ibadet, kandil umrunda olmayıp dünyevi işlere dalarsanız ve sadece fantaziyle geçiriseniz gecenizi mübah sayırlır, günah bile denemez.
namazlarınızı kılın, tesbihatınızı yapın, bol bol dua edin, sonrada işinize bakın
bunda hiçbir behis yoktur. arzu eden gusulden sonrada devam edebilir ibadetine
içiniz ferah olsun a.s.
Rabbim dualarımızı, gayretlerimizi boşa çıkarmasın inşallah

rahim filmi normal doğum yapmış arkadaşlarım daha kolay çektirir
kişiye göre değişiyor sancı, benim sancılıydı, neyseki bunu çektiysem rahat doğururum herhalde
öyle dediler çünkü :))

başakcım zamanını bpşa geçirme ve biran önce çektir bence

benim bir iddiam yok ama o kadar kişiden duydum ki korkuyorum o yüzden:çok üzgünüm:

canım progestron testı sanırım canım ama bugun 21 .gunum sanırım bıraz gec kaldım:1shok:
sen ne yaptın canım test yaptırmaya ne zaman gıdeceksın?

rosemcim ama senin yumurtalar benim gibi yavaş büyüdü bu ay doğrumu?Zaten bu test bizim yumurtalar oluşmuşmu dediğimiz ama doktorun beni her seferinde düzelttiği çatlatmayı ölçüyor,o yüzden bence onu yaptırabilirsin,emin olmak için..Doktorlar bizim yumurta dediğimize folikül diyor,o çatlayıncada yumurta oluşmuş diyor.ee bu testte yumurtlamayı tespit ediyorsa..
ben yarın çok düşük bi ihtimal ama perşembe kesin inşallah gidicem bakalım,kız olumlu ya da olumsuz mutlaka haber veririm ben duramam zaten..öptümm

ahanda gene ben :roflol: kızlar ben bu ay ilaç kullanmayacaktım istemiyordum ama doktorum mecbursun bebek istiyorsan kullanacaksın çekerim kulaklarını ümitsizlik yok dedi. haaa bu arada diğer dangalakların dediği kist vardı yaaa işde o yok :dance: tertemiz şükürler olsun. bu Kandil günü aldığım en mutlu haberdi. evet gelelim tarihe 25 ağustos adet tarihim tabiki değişmezse Şeniz

evet canım haklısın yarın bir araştırıcam hastahane ücretleri düştü belki bununda düşmüştür anestezili istiyorum aslında tamda sırası pazar akşam üzeri adet oldum pazartesi azıcık geldi akşam yatmadan duş aldım sonra tık yok yani bitti söktürücü kullanıyım dedim cesaret edemedim saglık bu oyuna gelmez

dıptıs hadi canım hayırlısı senle ben aynı gun adet olmuşuz desene ben de bugun klomene başladım inş...haberimolsun senden :CüvCüv:

canım ne gusel bır haber bu buna cok sevındım..hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberler verırsın..Şenizpekı sen kontrol ıcın baska doktora mı gıtmıstın?

dıptıs hadi canım hayırlısı senle ben aynı gun adet olmuşuz desene ben de bugun klomene başladım inş...haberimolsun senden :CüvCüv:

24 temmuzda oldum :icecream: aslında erken oldu bende şaşırdım. irtibatı koparmayalım :lepi:

canım ne gusel bır haber bu buna cok sevındım..hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberler verırsın..Şenizpekı sen kontrol ıcın baska doktora mı gıtmıstın?

canım ben 1 haftadır izmirdeydim orda poliklinikde bakmışlardı kist var dediler tatlicadiarzu bütün tatilimi mahvettiler :mymeka: ama yokmuş tertemiz :teytey:

Hadi gelmiş geçmiş olsun. Kist olmadığına sevindim. Bu ay güzel haberlerini alırız inşallah.. a.s.

canım bunu bende araştırdım bu yazıyı bulunca rahatladım ..

Kandil gecelerinde cimada bulunmak caiz mi?
Soru
cankam0990 12-Aralık-2006 - 1117
Soru
Kandil gecelerinde cimada bulunmak caiz mi?
15-Aralık-2006 - 14:03:49
Cevabımız

Değerli Kardeşimiz;

Kandil gecelerinde cimada bulunmak caizdir.

Cevap için tıklayınız
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet Editör

Son düzenleme:

dıpsım çok sevindim kistinin olmayışına .. eee desene bu ay çalışma var ..:sm_cool:

GÜNAYDIN CANLARIM...
AKŞAM DOKTORA GİTTİM ADETİN 12.GÜNÜ İDİ.
3 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞ:lepi:
1-10.5 MM
2-16.6 MM
3-18.6 MM............:dance::dance: 16 LIK VE 18 LİK YUMURTALARIN ÇOK İYİ DEDİ VE HEMEN ÇATLATMA İĞNESİ PREGNİL 5000 LİK 2 ADET VERDİ AKŞAM SAAT 10 DA İĞNEMİ YAPTIRDIM....
:teytey::teytey::teytey:ALLAH NASİP ETTİYSE OLACAK İNŞALLAH..
NASİP ETMEDİYSE UMUDUM BİR BAŞKA AYA KALACAKa.s.

canım gercekten cok ıyı.. hadı bakalım yumosların ınsallah catlar bu kadar kalıtelı yumoslardan da kesın ikiz bebıs cıkar..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…