Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar selam herkese. Bakıyorum herkes iyi haberlerle gelmiş. İnş bu ay çok hamiş çıkacak öyle hissdeiyorum. Ben de kendi doktor maceramı anlatayım. Ben bu ay adetliyken gittiğimde çatlamamış bir adet 42 mm yumurta vardıki çok moralimi bozmuştu. Neyse adetimin 12. günü gittim ve doktor dediki gözün aydın yumurta o büyük yumurta nasıl olduysa çatlamış bu akşam mutlaka birlikte olun dedi. Biz de gerekli çalışmaları yaptık ve şuan bekliyorum. :1rolleyes:

Inş beyaz melekcim bu ay olur. Sen ne durumdasin rosem?
canım ben ıyı sayılırım..sen nasılsın?
3 gundur mıdem bulanıyor..ozellıkle sabahları..bırde kasıklarda agrı var bugun atesımı olctum 36.7 cıktı..sanırım yumoslar catladı..gercı gecen ayda son bır hafta olcmustum adet olacagım gun 36.4 olmustu ve adet olmustum.. bugun 22.gunum..gecen ay 26.gun gelmıstı adetım bakalım bu ay neler olucak..:dance:

mavıscım bırde senın profıl sayfan acık degıl..profıl sayfanı acarsan ordan da yazısabılırız..

ZİYARETÇİ MESAJININ AÇILMASI :

1-Öncelikle üstten "kontrol paneli" yazan yere tıklıyorsunuz.
2-Daha sonra yan tarafta aşağıya doğru yazılar çıkıyor. Oradan "ayarlarınız" yazan yeri tıklıyorsunuz.
3-Oradan aşağıya doğru inince ; orada "visitor messaging" diye bir yer var. Onun hemen altında "enable visitor messaging" yazan yerin başındaki kutucuk dolu olacak. Ziyaretçi mesajı kapalı olan arkadaşların o kısmı boştur. Orayı klikleyeceksiniz.
4-Sonra en altta , sayfanın altında "değişiklikleri kaydet" var. Ona tıklayacaksınız.

bu arada bu ilaçlar bende müthiş mide bulanması yapıo. mahvoldum yaaaa :çok üzgünüm: 2. yi bugün alıyorum bakalım bu ay ne olacak. cidden bu ay hiç umrumda değil ilacıda zorla alıyorum inceldiği yerden kopsun hesabı pehhh

kan değerim ; b-hcg 5.57 çıktı.... durum pozitif...... ben kesin hamilemiyimdir arkadaşlar?????
bu değer nedir? allah aşkına bilgisi olan varsa yazsın

canım sanırım ılacın yan etkısı mıde bulantısı..kısıye gore degısıyor demek kı..
pekı sen bu ay gonaphene mı kullanıyrsun yıne?gunde kac defa alıyorsun?

kan değerim ; b-hcg 5.57 çıktı.... durum pozitif...... ben kesin hamilemiyimdir arkadaşlar?????
bu değer nedir? allah aşkına bilgisi olan varsa yazsın

hamile gibisin tatlicadiarzu ama değer baya düşük. kaç günün var adet olmana bide çatlatma iğnesi kullandın mı CADIARZU

canım sanırım ılacın yan etkısı mıde bulantısı..kısıye gore degısıyor demek kı..
pekı sen bu ay gonaphene mı kullanıyrsun yıne?gunde kac defa alıyorsun?

evet ganophene kullanıyorum rosemcim. geçen ay 1 tane almış 5. gün başlamıştım 20. gün 21 mm anca olmuştu. bu ay gene 5. gün ve 1 tane olarak başladım. valla doktora bile gidesim yok. haftaya salı gidicem sonra gitmicem. ne olursa olsun çok yoruldum artık. paracıklarımada yazık :lepi:

çatlatma iğnesi nedir bilmiyorum arkadaşım....
ben adet olmuştum zaten 15 temmuz da... normal bi adet gördüğüm halde aşırı gaz, iğnelenme ve kasıklarımdaki ağrılardan dolayı gebelik testi yaptırdım, kan en net sonucu verir diye... bu değer çıktı.... bu değer ne kadar teyit eder pozitifliği? kafam çok karışık........

adetine 4-5 gün kala çıkan bir sonuç olsa problem değil ama adetin geçtikden sonra böyle düşük bir sonuç garip. normalde 5 ve üzeri pozitifdir. belkide 15 inde yaşadığın ara kanamadır.

adetime 7 gün var erken gebelik testlerinden alsam cıkarmı acaba ?kullanan arkadaslar var mı?

bekle canım yapma test falan. boşuna para verme o testlere ben yaptım aldım ağzımın payını. çıkmıyor kim ne derse desin çıkmıyor. ona vereceğiniz parayı kan testine ver güzelim. 3-4 gün sonra kanda azda olsa çıkar Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…