canım gercekten cok ıyı..hadı bakalım yumosların ınsallah catlar bu kadar kalıtelı yumoslardan da kesın ikiz bebıs cıkar..:teytey:
canım ben ıyı sayılırım..sen nasılsın?Inş beyaz melekcim bu ay olur. Sen ne durumdasin rosem?
pekı gunde kac defa kullandın canım?kac tane yumosun var?bende gonaphene kullanıyorum bu ay 2.ayım gunde 2 tane ıctım..:içelim:selam ben de ganaphene kullandım bu ay bekliyorum sonucunu inş umduğum gibi olursenağlama
bu arada bu ilaçlar bende müthiş mide bulanması yapıo. mahvoldum yaaaa :çok üzgünüm: 2. yi bugün alıyorum bakalım bu ay ne olacak. cidden bu ay hiç umrumda değil ilacıda zorla alıyorum inceldiği yerden kopsun hesabı pehhh
kan değerim ; b-hcg 5.57 çıktı.... durum pozitif...... ben kesin hamilemiyimdir arkadaşlar?????
bu değer nedir? allah aşkına bilgisi olan varsa yazsın
canım sanırım ılacın yan etkısı mıde bulantısı..kısıye gore degısıyor demek kı..
pekı sen bu ay gonaphene mı kullanıyrsun yıne?gunde kac defa alıyorsun?
çatlatma iğnesi nedir bilmiyorum arkadaşım....
ben adet olmuştum zaten 15 temmuz da... normal bi adet gördüğüm halde aşırı gaz, iğnelenme ve kasıklarımdaki ağrılardan dolayı gebelik testi yaptırdım, kan en net sonucu verir diye... bu değer çıktı.... bu değer ne kadar teyit eder pozitifliği? kafam çok karışık........
adetime 7 gün var erken gebelik testlerinden alsam cıkarmı acaba ?kullanan arkadaslar var mı?
dün yaptırdım yeni yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?