Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dıptısdıptıs özel mesaj bıraktm sana acilen cvp bekliyorum, yardımcı olursan sevineceğim....

çok acil bekliyorum nolur tecrübelerinize, bilgilerinize ve tüm yorumlarınıza inanarak bekliyorum cevabınızı...

çok acil bekliyorum nolur tecrübelerinize, bilgilerinize ve tüm yorumlarınıza inanarak bekliyorum cevabınızı...
merhaba canım ..test sonucuna gore hamılesın gıbı gozukuyor ama bıraz degerın dusuk ama soylede bırsey var eger ustune gormedıysen belkıde yenı hamıs kaldın o yuzden degerın dusuk cıktı..bencede bır doktora gozuksen ıyı olur..hem bırkac gun sonra testı yenılersın hemde ıcın rahat eder..

çok canım sıkkın kızlar benneyaptımki
adet tarihimden itibaren sadece 7. gün ve 11. gün birlikte olabildim eşimle...
bu gün 18. gün ...
boşu boşuna klomen kullandım bu ay,,,
yumurtlama zamanı birlikte olamayınca da duplaston'u atmıyorum artık...
bu ay benden ümit yok :a015:

valla canim ben bu ay o kadar çok takmiyorum geçen ay çok taktim mide bulantisi kasik ağrisi vardi herşeyi hamileliğe yoruyordum bu ay takmiyorum ne bulanti var nede ağri.takinca insan psikolojik olarak
etkileniyor.sadece sirtimda bir ağri var kalçalarima vuruyor şu yumişlerinde ne zaman çatliyor ben bi türlü anlayamiyorum

ZİYARETÇİ MESAJININ AÇILMASI :

1-Öncelikle üstten "kontrol paneli" yazan yere tıklıyorsunuz.
2-Daha sonra yan tarafta aşağıya doğru yazılar çıkıyor. Oradan "ayarlarınız" yazan yeri tıklıyorsunuz.
3-Oradan aşağıya doğru inince ; orada "visitor messaging" diye bir yer var. Onun hemen altında "enable visitor messaging" yazan yerin başındaki kutucuk dolu olacak. Ziyaretçi mesajı kapalı olan arkadaşların o kısmı boştur. Orayı klikleyeceksiniz.
4-Sonra en altta , sayfanın altında "değişiklikleri kaydet" var. Ona tıklayacaksınız

kızlar meraba bende klomen kullandım bi ay ara verdim bi kaç gün önce test yaptım pozitif hamileyim ama doktora gittim doktor keseyi görmedi niye acaba bi fikriniz varmı

kızlar meraba bende klomen kullandım bi ay ara verdim bi kaç gün önce test yaptım pozitif hamileyim ama doktora gittim doktor keseyi görmedi niye acaba bi fikriniz varmı

adetin 1 hafta geçtikden sonra keseyi görebilirsin şimdi görmemen çok normal yerimseniben

en son adetim haziranın 13ü yani adetim baya geçti üstten baştan sağma baktı doktor görmedi

en son adetim haziranın 13ü yani adetim baya geçti üstten baştan sağma baktı doktor görmedi

:1shok::1shok: nasıl yani 13 hazirandan bu yana göremedimi :1shok: güzelim sen doğru düzgün bi dr gitsene o nasıl işdir öyle. dış gebelik falan olmasın. mümkün değil o kadar zaman geçtikden sonra kesenin gözükmemesi :1shok:

Buradaki sohbetlere pek katılmıyorum ama siteyi her gün ziyaret ediyorum ve hemen hemen tüm ms okuyorum,,,
herkesle aynı mesafedeyim, kimseye ne çok yakınım, ne çok uzağım,
ama bugün moralim bozuktu, ms yazdım, benimle kimse ilgilenmek zorunda değil elbet, ama canım sıkkın işte,,,

:uhm: anlayamadım deminki mesajına baktım ama soru sormamışsın sadece kötü olduğunu yazmışsın. ben yanlış anladıysam kusura bakma. ama yok benim sadece şevkate teselliye ihtiyacım var diyorsan seve seve :1hug: bu kadar emekden sonra boş olduğunu bilmek üzer insanı yanlız senin çatlaman ne zaman oldu onu biliyormusunda bu kadar ümitsizsin?

canım madem sıteyı zıyaret edıyorsun neden bızımle sohbet etmekten kacınıyorsun..
bız genelde burda oluyoruz canım..senıde aramızda gormek bızı sevındırır.
pekı sorun nedır canım neyın var neden canın sıkkın?Şeniz.

valla güzelim yaptım dediklerini ama oldumu anlayamıyorum bi bak bakalım daha acemiyim ben beceremiyorum

evet, gerçekten teselliye ihtiyacım var,
soru sormadım, evet yalnızca canım sıkkın işte,,,
çünkü bu ay hamile kalamadım yine, eşimle birlikte olamadık ve bu beni çok üzüyor, bu ayın da bu şekilde geçmesi,,,
aşılama olmadım ben, bende prolaktin yüksekliği vardı, 200 lerdeydi 2 ay kadar dostınex kullandım ve düştü
bu site ve sizlerin sayesinde gerekli tahlillerin neler olduğunu öğrendim, devlet hastanesinde bir doktordan rica ettim ve yaptırdım, sonuçları da iyi buradaki öğrendiğim değerlere göre,
yine dv hastanesinde bir doktora durumu izah ettim o da bana klomen ve duplashon önerdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi, bu ilk ay'dı,
özel bir doktora görünmedim henüz, hep buradaki sorunlardan yola çıktım ve kendi kendime tahliller yaptırdım, hatta doktora bana klomen yaz diyecektim ki reçeteye yazdığını gördüm,
çok uzun oldu ama bu ay yine hamile değilim ve artık kendi kendimin doktoru olmaktan yoruldum, ne olursa olsun öbür ay doktora gideceğim artık,,,

:1shok: ya ben bu dr anlamıyorum güzelim seni takibe almadan direk ilaçlamış bunlar. olurmu öyle şey önce ilacı alacaksın sonra takibe gideceksin bakacaklar çatlamışmı yoksa çatlamamışmı. eğer çatlamadıysa iğne yapacak. yoksa kiste merhaba :1ninca: eğer maddi imkanın varsa özele git. bende senin gibi bütün testleri kendimce bulup araştırıp yaptım. uzak kalma bizlere karış sende aramıza. bakma bizde birbirimizi hiç yüzyüze görmedik ama kaynaştık :1hug: sende gel 1 arkadaşımız daha olsun :asigim: dert paylaşır rahatlarız

sadece 7. gün ve 11. gün birlikte olabildik, hamile kalamam heralde diymi, :1no2:
umut dünyası işte, sonucunu bile bile insan sormaktan kendini alamıyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…