- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
maviş83 çok teşekkür ederim.Bugün canım çok sıkılıyor.pazartesi çatlatıcı iğnemi olmuştum dr um bugün ve yarın ilişki dedi. tamam yaptık dün kandil diye bu sabah 6 ya erteledik ama ilişki sırasında kasıklarımda müthiş bir ağrı başladı ve halen devam adiyor.sık sık vcye gitmekten bıktım arkadaşlar sizce neden olabilir. tamam 2 çocuğum var ama oğlum 8 yaşında yani daha önce yumoş nedir bilmiyordum dr suz hamile kalıyodum.şimdi tedavi gördüğüm için öğrendim yumoş nedir kaç mm olunca çatlıyor.ama bu ağrının sebebini çözemedim bilen varsa lütfen yazarmı?ağrım geçmezse yarın dr gideceğim.:bbo:
kızlar yeni girebildim anca öncelikle herkesin kandili mubarek olsun
eserko canım 2 ayda benim sadece sag tarafımda 2 yumurta oluştu tüp bebek dr benim d dr arkadaşı baktı belki sol tarafın tıkalıdır yumurta olması gerekirdi dedi rahim flimin olsa iyi olurdu dedi ilk ayda sag tarafta oldu sol muhtemelen tıkalı ama flim çektirmedim azıcık tırsıyorum :roflol:
GÜNAYDIN CANLARIM...
AKŞAM DOKTORA GİTTİM ADETİN 12.GÜNÜ İDİ.
3 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞ:lepi:
1-10.5 MM
2-16.6 MM
3-18.6 MM............:dance::dance: 16 LIK VE 18 LİK YUMURTALARIN ÇOK İYİ DEDİ VE HEMEN ÇATLATMA İĞNESİ PREGNİL 5000 LİK 2 ADET VERDİ AKŞAM SAAT 10 DA İĞNEMİ YAPTIRDIM....
:teytey::teytey::teytey:ALLAH NASİP ETTİYSE OLACAK İNŞALLAH..
NASİP ETMEDİYSE UMUDUM BİR BAŞKA AYA KALACAKa.s.
bu arada bu ilaçlar bende müthiş mide bulanması yapıo. mahvoldum yaaaa :çok üzgünüm: 2. yi bugün alıyorum bakalım bu ay ne olacak. cidden bu ay hiç umrumda değil ilacıda zorla alıyorum inceldiği yerden kopsun hesabı pehhh
canım ya dr a gitmeden ilaç kullanma ben ilk ay kendim klomene başlamıştım dr um bana kızdı.yumoş gününe gelince 28 günde bir adet görenler 13 veya 14. gün 30 günde olanlar 16. gün diye okumuştum biryerde. canım sen yinede 12. günü başla 16. gününe kadar devam et.inşallah bu ay tutturursun.bende gonaphene kullanıyorum arkadaşlar günde 1 tane ve 5 gün ama bu ay doktor kontrolünde kullanmadım acaba yumurtlama günümü nasıl hesaplamalıyım yardım ederseniz sevinirim
bende gonaphene kullanıyorum arkadaşlar günde 1 tane ve 5 gün ama bu ay doktor kontrolünde kullanmadım acaba yumurtlama günümü nasıl hesaplamalıyım yardım ederseniz sevinirim
canım ya dr a gitmeden ilaç kullanma ben ilk ay kendim klomene başlamıştım dr um bana kızdı.yumoş gününe gelince 28 günde bir adet görenler 13 veya 14. gün 30 günde olanlar 16. gün diye okumuştum biryerde. canım sen yinede 12. günü başla 16. gününe kadar devam et.inşallah bu ay tutturursun.:lepi:
canım ınsallah guzel haberlerler gelırsın bızı habersız bırakma..:CüvCüv:günaydın klomenci kader arkadaşlarımmm,günümüz aydın olsun ve bize her gönlümüzden geçeni getirsin inşallah..
dün hiç yazamadım,yatılı misafirim vardı,bugün doktora gidiyorum en sonunda,hatırlarsanız söylemiştim perşembe en geç gidicez eşimle diye..döndüğümde mutlaka haber vericem..nolur dualarınızı eksik etmeyin olurmu,hamile olacağıma dair hiç bir umudum yok,bu konuda günlerdir üzülüyorum zaten ama çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye,hamile olmadığımda bu 16 günlük adet gecikmesinin nedeni çok kötü birşey olabilir..çünkü kist bile en iyi ihtimal kalıyor sanırım böyl bir durumda.nolur dualarınızı eksik etmeyin..
kendim için bukadar umutsuz olduğuma bakmayın,sizin için gerçekten çok umutluyum,dualarım hep sizinle biliyosunuz..hepinizi öptüm canım arkadaşlarımm..
31.07.08 itibariyle listemiz
HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
****************AĞUSTOS***************************
AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????[/COL
mehtap gülü.................................. 12 AĞUSTOS
BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( beklemede[/
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray::
ayy canım çok üzüldüm kaç ay kullanmıştın gonapheneyi sorunun neydi:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?