Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yumurta çatlarkende ağrı yapabilir. mesela ben adet sancısından bile beter ağrı çekiyorum çatlama olurken a.s.

maviş vanım benimde bu gün kasıklarımda ağrı oldu .. çatlarken olur merak etme normal yani ..bende pazartesi çatlatma iğnem yapılmıştı .bu sabah görevimizi yaptık valla.. dr çatlamışmı die gel bi bakayım demişti .bilmiyorum sizinkiler çağırıyomu .nese ben gittim dr baktı tamam dedi şekil bozukluğu oluşmuş çatlamış dedi .. bizi işi sağlama almak için akşam tekviye yaptık..:roflol: inşallah size hayırlı haberler veririm burda hamişlik için uğraşan bütün arkadaşlara Allah bebişlerini nasip etsin .:Saruboceq:

günaydın klomenci kader arkadaşlarımmm,günümüz aydın olsun ve bize her gönlümüzden geçeni getirsin inşallah..
dün hiç yazamadım,yatılı misafirim vardı,bugün doktora gidiyorum en sonunda,hatırlarsanız söylemiştim perşembe en geç gidicez eşimle diye..döndüğümde mutlaka haber vericem..nolur dualarınızı eksik etmeyin olurmu,hamile olacağıma dair hiç bir umudum yok,bu konuda günlerdir üzülüyorum zaten ama çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye,hamile olmadığımda bu 16 günlük adet gecikmesinin nedeni çok kötü birşey olabilir..çünkü kist bile en iyi ihtimal kalıyor sanırım böyl bir durumda.nolur dualarınızı eksik etmeyin..
kendim için bukadar umutsuz olduğuma bakmayın,sizin için gerçekten çok umutluyum,dualarım hep sizinle biliyosunuz..hepinizi öptüm canım arkadaşlarımm..

günaydın klomenci kader arkadaşlarımmm,günümüz aydın olsun ve bize her gönlümüzden geçeni getirsin inşallah..
dün hiç yazamadım,yatılı misafirim vardı,bugün doktora gidiyorum en sonunda,hatırlarsanız söylemiştim perşembe en geç gidicez eşimle diye..döndüğümde mutlaka haber vericem..nolur dualarınızı eksik etmeyin olurmu,hamile olacağıma dair hiç bir umudum yok,bu konuda günlerdir üzülüyorum zaten ama çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye,hamile olmadığımda bu 16 günlük adet gecikmesinin nedeni çok kötü birşey olabilir..çünkü kist bile en iyi ihtimal kalıyor sanırım böyl bir durumda.nolur dualarınızı eksik etmeyin..
kendim için bukadar umutsuz olduğuma bakmayın,sizin için gerçekten çok umutluyum,dualarım hep sizinle biliyosunuz..hepinizi öptüm canım arkadaşlarımm..

hayırlı haberlerle dönersin inşallah, Allah senin de gönlüne göre versin, dualarımızı kabul etsin Rabbim,,,

Herkeze günaydin..................
Bu akşam doktor kontrolüm var bakalim ne olacak..........
Karnim çok ağriyor

basakcım dr lar niye oyle yorum yaptı anlamadım bir tupun tıkalı olması demek yumurtalıgın calısmıyor yumurta uretmiyor olması demek değilki keske oyle olsa
benim sag tıkalı ve genellikle sagdan yumurtluyorum iki ay sag bir ay sol gibi ki bende soldan olmasını istiyorum
yani tıkanıklıkla yumurtanın yonunun hiç bir alakası yok aksine keske olsa . anlatabildimmi dr lar niye boyle yorumladı çok merak ettim simdi.

rahim filminden tırsmana gerek yok sayet duzgun bir yerde digital film cektirirsen normal adet sancısını bir iki dk yasıyorsun o kadar

canım yumurtaların hayirli olsun insalahhh tutar bu ay
gunde kaç tane ilac kullandın sen ? bir adetmi ?

bende dun basladım bugun ikinci klomenimi yuttum. merakle neler olccagını bekliorum ilk kez kullandıgım için biraz gerginim yok sislik yok agrı vs diye çok okudum.

aynı gunlerde dipdis ve bira rkadas daha var adını unuttum yazalım hepimiz yumurtaların boyutlarını adetlerini vs . arkadasalr

dıpdıs ilacı ilk içtigin gun mu basladı mide bulanman ?
benim bulanacak diye çok korkuyorum olsa idi dun içtiimde olurmuydu sence?

bende gonaphene kullanıyorum arkadaşlar günde 1 tane ve 5 gün ama bu ay doktor kontrolünde kullanmadım acaba yumurtlama günümü nasıl hesaplamalıyım yardım ederseniz sevinirim
canım ya dr a gitmeden ilaç kullanma ben ilk ay kendim klomene başlamıştım dr um bana kızdı.yumoş gününe gelince 28 günde bir adet görenler 13 veya 14. gün 30 günde olanlar 16. gün diye okumuştum biryerde. canım sen yinede 12. günü başla 16. gününe kadar devam et.inşallah bu ay tutturursun.:lepi:

ben normalde 30-31 günde adet görüyorum klomen kullandım ve 14.günü çatlatma iğnesi yapıldı bebek tutmadım adetimde ilcın etkisiyle 28 günde geldi yani ilaç kullanınca vücut çok değişiyor mehtap gülün dediği gibi lütfen dr kontrolü olmadan ilaç kullanmayınsositososito

31.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( beklemede[/

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

canım ınsallah guzel haberlerler gelırsın bızı habersız bırakma..:CüvCüv:

kızlar bugün adetin 5 günü klomen kulanıp kullanmamakta kararsız kaldım dr kontrolüm yok bende sabah kalktım yazı tura attım yazı gelecekse içicem tura gelirse içmiycem kendi haline bırakıcam valla tura geldi içmedim sonra kendi kendime güldüm hey allahım nelere kaldım diye:roflol: :roflol: yani buay karambole çalışıcam ya tutarsa misali

sema cım benide listeye eklermisin canım?a.s.

canlarım bişey sorcam size
ben pazartesi günü yani 12,gün yumoşlarıma baktırdım ve 2 tane yumoşum vardı biri 20,5mm diğeri 19,8 mm doktor çatlatma iğnesi vurdurttu.
malesef kocam ancak bugün ilişkiye girebildi.
bende bugün dil altından ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı
pek anlamam çıkan sonuçtan ancak merak ettiğim şey acaba yumoşlarım çatladımı
dünde yüksekti ateşim
fikri, bilgisi olan varmıdır?

canım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum,Rabbimin bir bildiği var vermiyor işte,zorlamak ne kadar doğru ve şu anda bulamıyorum kendimde güç...sadece yinede şükrediyorum ama gücüm yok şimdi..
canınızı sıkmak kendi umutsuzluğumu,acımı size yükleyip sizide umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum.....o yüzden tekrar,en azından karşınızda ağlamadan durup,her birinize destek olmak,olumlu düşünmeniz için yardım etmek için belki birkaç gün yani biraz zamana ihtiyacım var..çünkü biliyorum hepimiz burda okuduğumuz kötü bir şeyi yada iyi bir şeyi iki gün sonra kendimizde de hissediyoruz..size bunu yapmaya,sizi üzmeye hakkım yok..hepinizi çok seviyorum,dualarım hala sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…