Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bundada vardır elbet Rabbimin bir hikmeti, dualarımız seninle, Hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin Mevlam
tüp bebek yerine doktorunun dediği takibi yapın bencede, öncelikle neden adet olamadığını takip etsin ve araştırsın, gerçi kaç gün gecikti bilemicem ama
doktoruna güveniyorsa ( - tabi önce Allaha) dediği şekilde yapın bakalım, inşallah hayırla sonuçlanır. Maşallahın var çok güçlü ve azimlisin, en kısa zamanda sanada bzilerede sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etcektir.
sabır en büyük dayanağımız, paylaştığın için teşekkür ederim canım.
dualarımdasın canım :teselli::1hug:a.s.

canım arkadasım benım suan satırlarını okuyunca o anları sankı senınle bırlıkte yasadım..senağlama
canım neden bızden uzaklasıyorsun bunu yapman bızı daha cok uzecek hem burda cogu seyı paylasmıyormuyuz.elbette huzunlerımız ve mutluluklarımız olucak..:1hug:
lutfen bızı habersız bırakma tatlım..bılıyorum suan yalnız kalmak ıstıyorsun senı cok ıyı anlıyorum..:a015:

maysimirna çok geçmiş olsun arkadaşım Allahım sana bu yolda sabrını verir inşallah ama inancın itikatın seni isyana sürüklememiş bence işte bu durumda umudun vardır unutmaki Allah açılan eli edilen duayı hiçbir zaman geri çevirmez sadece zamanı vardır işte Rabbim hepimize bu zamanı bekleyebilmemiz için sabır versin ve sen başta olmak üzere hepimizin bebişini en kısa zamanda bizlere kavuştursun inşallah Allahtan umut kesilmez...

maysicim canım nolur burakma kendini allah dert vermiş ama dermanı da var.bu ay bence regl bekle sonra dr unundediği gibi son kez deneyim olmadı aşılama tüp bebek ne gerekiyosaaaa...bana şimdi tüp bebek yapalım deseler atlarım vallahi .allahım en iisini bilir.mutlaka sana bu kadar sabrın ve inancın sonunda büyük bi mutlululk yaşatacaktırrrr eminimmm..sen kendini kk ya dönmeye hazır hissettiğinde biz burda seni bekliyo olucaz.....sabırlı ol dularımızdasın allahım kabul edecektir eminimmsenağlama

31.07.08 itibariyle listemiz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
[/

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız yahu yarından sonra söz daha sık uğrayacam ama misafirlerim var fazla bakamıyorum ama yazdıklarınızı okuyup sizden haber alıp çıkıyorum haberler nasıllllll ??? Allahım içimizdeki annelik ateşini en yakın zaman da sevgiyle doldurur mis kokulularımıza tez zamanda kavuşuruz inşallahhhh..

Ben son gaz çalışmalara devam dr a gitmedim ama olsun belki böle olcak dimi ama

canım yazını okudum ne diyeceğimi bilemiyorum geçmiş olsun üzülme yüce allah hepinize birgün evlat verecek tedavine devam et umudunu yitirme rabbim ona açılan elleri boş bırakmaz inşallah tez zamanda hepinizin hamile haberini burdan duyarım allah hepinizin gönlüne göre versin :çok üzgünüm:

canım ya inan çok üzüldüm.senağlama hemen umudunu yitirme bencede öncelikle dr unun dediğini yap.Benim bir arkadaşımın tam 12 yıl çocuğu olmamış umudu kesmişler.Bir akşam şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gitmişler.Muayenede ultrasona girince dr sen 4 aylık hamişsin demiş arkadaşım inanamamış.Meğer üstüne görmüş,şu an 3 çocuğu var ve daha olmasın diye korunuyor.Canım hiç üzülme umutsuz olma Mevlam vereceği zamanı çok iyi bilir. tedaviyi kesmişsin birde bakmışsınki hamişsin dualarım sizinle canlarım.a.s

emine kaya sevgili hamişimiz nasılsın kıymetlimiz iimisin bebişin nasıl neler yapıyosun nasıl gidiyo hamişlik bizim için olan ii dileklerin için çok sağol..... çok yormuyo dimi yaramaz annesini?????

mehtap gülü canıom hoşgeldin aramıza .... sen neden kullanıyosun ilaçları....benimle ilgili olanları okumuşsundur sanırım.hadi hayırlısı olsun tedavinnnnn

dıpdıs ilacı ilk içtigin gun mu basladı mide bulanman ?
benim bulanacak diye çok korkuyorum olsa idi dun içtiimde olurmuydu sence?

evet almaya başladığımdan itibaren sürekli bi bulantı ve iştahsızlık yaptı bende. geçen ay toplamda 4 kg verdim. aslında işime gelmiyor değil hani :lepi: o kadar uğra kilo vereme 1 hap 4 kg birden verdirsin :jeyyar:

günaydın kızlar klomensiz ikinci gün buay nadasa bıraktım kendimi ilaç yok dr yok kafaya takmak hiç yok olursa olur olmassada allah büyük nasıl olsa hiçbir sorunum yok adet miktarının azlıgını saymassak elbet birgün gelicek bebişler kızlar umudumuz hala devam ediyor herkese mutlu bol bebişli günler ben bugün pek giremiycem malum kardeşimin çeyizlerini yerleştiricem allahım oglanmı evlendiriyoruz kızmı gelin ediyoruz anlamış degilim kız evinde bile bukadar hazırlık yok bu anam beni öldürecccek başımı alıp nereler kaçsam bilemiyorum neyse kızlar sizlerinde kafasınızı şişirdim byyy

ya dıpdıs bendede acayip bir istahsızlık var canım sıkkın bu bebek islerine falan ondan istahım yok sanıyordum belkide ilacın etkisi hormon denince aklıma hemen istah acan kilo aldıran ilaclar geliyor saasırdım ve sevindim . çunku midem gurul gurul olmasa yemek hiç yemeyeceğim son birkaç gnudur nerdeyse hiç canım istemiyor:) e guzelll.

kızlar nerelerdesiniz 2.sayfaya geçmişiz zor buldum:roflol:
bende yarın gidecem dr yumoşlara bakmak için:roflol: tahminim iğneyide yarın vurdururum geçen aya göre daha çok gelişmiş benim yumoşlar bakalım bu ay sonuç ne olacak:sm_cool:

sağol canım,: benim yumoşlar tembelleşmiş :1closedeyes:,tekrar çalışması için klomen verdi dr um 22mm olunca çatlatıcı verdi .çatladımı bilmiyorum kontrolede çağırmadı biz işi garantiye almak için pazartesiden beri göreve devam Allah isteyen herkese çift çift bebişler nasip etsin canlarım.
senağlama(yumoşumun tembelleşmesinin sebebe :delphin)Aman arkadaşlar bebiş istiyorsanız sakın sigara içmeyin.klava:

01.08.08 itibariyle listemiz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
[/

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

kızlar hepinize ii akşamlar misafirler gitti ben mesaime döndüm nasılsıınız bakalım kimse yokmu anam yine 2nci sayfa haberi olmuşuz hehehehehe.....

b,z çalışmalra devam ediyoz ama bu ay öle kasmak yok illa şı gün bugün fırsat buldukça devam ohhh tadını çıkara çıkara hehehe ayıp mı oldu ne???

neyse hadi toplanalım ayol özledim siziiiiii nerdesinizzzzz???

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr????

ii bakalım demek yoksunuz -bende şöle ayaklarımı uzatıp sessiz sessiz tv izliyim ohhhh dinlenim çok yoruldum ütü yaptım temizlik çamaşır yemek aman yoruldum heaaaaa

herkese merhabalar,
umarım hepiniz iyisinizdir.benim misafirler gitti.biraz kafayı dinleyeyim derken adet oldum.beni listeden çıkartır mısın semacım.yeni tarih vermek istemiyor canım.bu arada dr değiştireceğim.bakalım ne olacak?bi şey olacağı yok ya neyse
işin tuhaf tarafı kendimi alıştırdım biliyor musunuz.bu ay üzülmedim bile.kendim de şaşırıyorum şimdi.demek ki bebek yolunda 1 sene geçmesi gerekiyormuşCADIARZU
hepinizi çok çok öpüyorum:1hug:

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız kimse yok heralde hepiniz birden nere gittiniz????

hadi bekliyom gelin artık özledim siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…