canım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum,Rabbimin bir bildiği var vermiyor işte,zorlamak ne kadar doğru ve şu anda bulamıyorum kendimde güç...sadece yinede şükrediyorum ama gücüm yok şimdi..
canınızı sıkmak kendi umutsuzluğumu,acımı size yükleyip sizide umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum.....o yüzden tekrar,en azından karşınızda ağlamadan durup,her birinize destek olmak,olumlu düşünmeniz için yardım etmek için belki birkaç gün yani biraz zamana ihtiyacım var..çünkü biliyorum hepimiz burda okuduğumuz kötü bir şeyi yada iyi bir şeyi iki gün sonra kendimizde de hissediyoruz..size bunu yapmaya,sizi üzmeye hakkım yok..hepinizi çok seviyorum,dualarım hala sizinle..
canım arkadasım benım suan satırlarını okuyunca o anları sankı senınle bırlıkte yasadım..senağlamacanım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum,Rabbimin bir bildiği var vermiyor işte,zorlamak ne kadar doğru ve şu anda bulamıyorum kendimde güç...sadece yinede şükrediyorum ama gücüm yok şimdi..
canınızı sıkmak kendi umutsuzluğumu,acımı size yükleyip sizide umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum.....o yüzden tekrar,en azından karşınızda ağlamadan durup,her birinize destek olmak,olumlu düşünmeniz için yardım etmek için belki birkaç gün yani biraz zamana ihtiyacım var..çünkü biliyorum hepimiz burda okuduğumuz kötü bir şeyi yada iyi bir şeyi iki gün sonra kendimizde de hissediyoruz..size bunu yapmaya,sizi üzmeye hakkım yok..hepinizi çok seviyorum,dualarım hala sizinle..
canım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
canım ya inan çok üzüldüm.senağlama hemen umudunu yitirme bencede öncelikle dr unun dediğini yap.Benim bir arkadaşımın tam 12 yıl çocuğu olmamış umudu kesmişler.Bir akşam şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gitmişler.Muayenede ultrasona girince dr sen 4 aylık hamişsin demiş arkadaşım inanamamış.Meğer üstüne görmüş,şu an 3 çocuğu var ve daha olmasın diye korunuyor.Canım hiç üzülme umutsuz olma Mevlam vereceği zamanı çok iyi bilir. tedaviyi kesmişsin birde bakmışsınki hamişsin dualarım sizinle canlarım.a.scanım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
dıpdıs ilacı ilk içtigin gun mu basladı mide bulanman ?
benim bulanacak diye çok korkuyorum olsa idi dun içtiimde olurmuydu sence?
evet almaya başladığımdan itibaren sürekli bi bulantı ve iştahsızlık yaptı bende. geçen ay toplamda 4 kg verdim. aslında işime gelmiyor değil hani :lepi: o kadar uğra kilo vereme 1 hap 4 kg birden verdirsin :jeyyar:
sağol canım,: benim yumoşlar tembelleşmiş :1closedeyes:,tekrar çalışması için klomen verdi dr um 22mm olunca çatlatıcı verdi .çatladımı bilmiyorum kontrolede çağırmadı biz işi garantiye almak için pazartesiden beri göreve devam Allah isteyen herkese çift çift bebişler nasip etsin canlarım.emine kaya sevgili hamişimiz nasılsın kıymetlimiz iimisin bebişin nasıl neler yapıyosun nasıl gidiyo hamişlik bizim için olan ii dileklerin için çok sağol..... çok yormuyo dimi yaramaz annesini?????
mehtap gülü canıom hoşgeldin aramıza .... sen neden kullanıyosun ilaçları....benimle ilgili olanları okumuşsundur sanırım.hadi hayırlısı olsun tedavinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?