Kızlar bende bu ay serophene kullandım ve adetim 08.06 gelmesi gerekiyordu henüz gelmedi.bugünde gelmezse yarın test yapacağım bana bol bol dua edin lütfennn.caba ilaç geciktirirmi kullanan varmı daha önce aranızda?
Stella , adetlerin düzensiz galiba , pko mu var tatlım ?
Bende pko olmamasına rağmen acayip bi adet düzensizliği var .
Benimde 28 Haziran olması gereken ama %90 en az 20 gün gecikiyor.
Bazen 2,5 3 ay olmadığım oldu yaniii
merhaba arkadaşlar...ben bu ay da regl oldum maalesef:1no2:beni listeden silebilirsiniz.yeni aya kaldı umutlar yine...kendinize iyi bakın...
malesef evet pko var
ben ilaçsız normal halimde yılda 2-3 kez ancak adet oluyorum
bu ay ilk kullanışım gonaphene yi bakalım bugün 5 günlük hapım bitti
2 gündür su gibi akıntım var
inşallah gelişiyordur yumurtalarım
slm kızlar nasılsınız?bende özledim sizi benim gebeligim sıkıntılı geçiyor maalesef hamileligin cilveleri işte bulantı baş agrıları yogun yaşıyorum ben hep kustum valla en son dünde ve bu sabah yaşadım bu kabusu..benim velet çok öttürdü beni gelsin bakalım hayırlısı ile..cinsiyetinide ögrendim sonunda kızım zemuszemusolacak nasipse..sizler nasılsınız yeni gelişmeler varmı ?malum size yetişilmiyor sayfalar çok hızlı girsemde hep farklı kişiler oluyor tanımadıgım..
mavicim selamlar. Ben de merak ediyordum bu kız ne yaptı diye. Küçük bir prenses geliyormuş çok sevindim. Allah sağlık sıhhat verir inşallah. Biraz daha dayan canım. Sonra bugünleri unutursun allahın izniyle.
Bizdeki En büyük gelişme (diğer hamişler alınmasın) pavyon ekibinden rananın hamile kalması.Onun dışında tam kadro devam ediyoruz ilaca iğneye. Ben de klomeni bıraktım . İki doz menoguon yapıldı bu ay. Bakalım çalışyoruz ve bekliyoruz:CüvCüv:
Öpüyorum seni. Ara sıra gir böyle topiğedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?