Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

stella canim insallah tadavin hayirli olur senin icin

sana ve tum pcolulara bir pkolu olarak birkac tavsiye vermek istiyorum

benim 17 yasindan itibaren adetlerim hic duzgun degildi ilac kullanmadigim zamanlarda 6 ay gelmedigini biliyorum yaklasik 10 yil diana 35 kullandim bebek dusundugumuz anda diana 35 i biraktim gecen yil 3 ay klomen tedavisi gordum fos cikti yalniz 4. ayimda ilacsiz hamile kaldim bunu yaklasik 1 ayda 8-9 kilo vermeme bagliyorum o hamileligim malesef dusukle sonuclandi neyse pkolularda 1.sart eger fazla kiloluysan bu kilolarindan kurtulacaksin bu biiir..

bu seferde tam tedaviye tekrar baslayacagiz derken Allahima sukur hamileyim bunuda metformin kullanmama bagliyorum doktorunuza muhakkak sorun ben kendim istemistim pkolularda insulin direncini kirmak icin metformin kullanmak sart bu ikiiii..

birde hamile kaldigim ay seldam yine mi diyecek ama adetimin birinci gununden itibaren sabahlari 2 adet incir yedim bu 10 gun falan surdu incir yumoslarin buyumesi icin birebir.. alternatif tipa yonelmektede fayda var bu ucccc..

son olarakta avulasyon testleriyle yumurtlama gununuzu rahat tesbit edip calismalara bu yonde devam edebilirsiniz.. bunuda denemekte fayda var diyorum

pcolu pcosuz tum bebek isteyenlere bol sanslar diliyorum kizlar dualarim sizlerle ben hep soylemisimdir tedavi+sabir+dua=

Günaydın kızlar

Canım bende kendimi bildim bileli hep yılda 2 defa adet oluyorum
hapla düzene giriyor sadece bırakınca yine eskiye dönüyor
kilo fazlalığım yok hatta zayıfım
doktorum insülin için test yaptı şekerim falan normal çıktı
bunun dışında önerini dinleyip sabahları kuru incir yicem kaydirigubbakcemile5

Demek her PKOlu bir olmuyorr:uhm:
Benim adetler maşallah diyeyim..Günü gününe gelir:sm_confused:
Ama doktora sordum ilerde yaşın ilerleyince 2 ayda bir adet görmeye,çene altında kıllanma vs.dedi
Almayım kalsın istemiyorummkötükedihüso

Herkese günaydın a.s.

Şu sıralar kuru inciri pek bi duyar oldum yahuuu
Ama bazı yazılar kaynatıp suyunu için diyor bazılarıda sadece kuru incir ye diyor
Acaba farkeder mi ?

Herkese günaydın a.s.

Şu sıralar kuru inciri pek bi duyar oldum yahuuu
Ama bazı yazılar kaynatıp suyunu için diyor bazılarıda sadece kuru incir ye diyor
Acaba farkeder mi ?

Evet 2 türlü var totem.
Biri kaynatılıp kür şeklinde hazırlanıyorr.
Diğeride zeytin yağına bekletilip yiyiliyor.Benim bildiklerim bu.Hatta siteden bir arkadaş bunu denediği ilk ayda hamiş kaldıı
kaydirigubbakcemile2
Adet olsamda birde inciri deneyelim:)zemuszemus

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum 2 yıllık evliyim 6 kere klomen kullandım ama bişey yok hala
en son gittiğim dr pko var dedi.bu ayda dr gitmedim incir kürü deniyorum . allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

ayyyy ne güzel yaaaa biz de hemen hamiş kalsakk
peki illa adetin 1. günü mü başlamak gerekiyor incire :1rolleyes:

evet balsurat herkesin bir olmuyor, ama tüylenme, adet düzensizliği ve kilo fazlalğı bunların hepsini veya birkaçını taşıman yetiyor bide bu inciri kuruyemişçiden aldığımız gibi yesek olmuyormu acaba

merhaba TOTEM bende geçen hafta başladım incir kürüne adetin 3. günü bugün adetimin 9. günü kasıklarımda ağrı ve dolgunluk var inşallah yumurtam gelişmiştir. inşallah bir an önce hamiş kalırız ben çoooooook üzülüyorum artık:sinifsinif:

Aslında kilo yerinee incecik zayıfım kilo almaya çalışıyorum:sm_confused:
Kıllanma desen yok:sm_confused:
Adet düzensizliği desen yok:sm_confused:
Benim pkonun belirtilerin sadece GEBE KALAMAMAK UYUYORsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayyyy ne güzel yaaaa biz de hemen hamiş kalsakk
peki illa adetin 1. günü mü başlamak gerekiyor incire :1rolleyes:

Bir gece önceden zeytinyağına yatırıcaksınn
Sonra adetin 1.günü başlıcaksın..Sabah aç karnına 1 tane yiceksinn.
1 ay boyunca hergünn :):jeyyar:

balsurat ilginç hiçbir belirtiyi taşımıyorsun neye göre piko diyor sana
şekermi var sende acaba
tek doktoramı gidiyorsun yani 1den fazla doktorda aynı teşhisimi koydu

balsurat ilginç hiçbir belirtiyi taşımıyorsun neye göre piko diyor sana
şekermi var sende acaba
tek doktoramı gidiyorsun yani 1den fazla doktorda aynı teşhisimi koydu

Canım pkolu oldugumu kendım bıle doktor oldum artıkk.Yumurtalıgın ıcınde küçük küçük kistik yumurtalar var bırden cok sıra sıra dızılmısler bu pko oluyor ııste.Bulundugum yerdekı en ıyı dr gıdıyorum :)dr çok sefiyom

Bunun gibi:jeyyar:
ultrasonda bende buna benzer gordum drum gösterıyor

Ne ilginçç bu pko görünümü yaa.ben boşuna demiyorum PKO lu olmak bir ayrıcalıktır diye sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ne ilginçç bu pko görünümü yaa.ben boşuna demiyorum PKO lu olmak bir ayrıcalıktır diye sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ay allahım allah yardımcın olsun canım nasılsın?:Saruboceq:valla içim bi acayip oldu inan....

delikafaduldenAllaha şükürr iyiyim canım sen nasılsınnn opuyorumnanaktanŞeniz
:)allahım vermiş pkomu bana :)ondan gelene razıyız:)

valla helal olsun bunu söyleyebilmek çok çnemli iyiyim canım günümüzü bekliyoruz işte sıkıntılı bi süreçten geçiyourm iğrenç bir yerde çalışıyorum acayip stresliyim bu aralar yani tutacağı varsaa tutmaz hiç sanmıyorum bu ay hiç umudum yok.acayip bi baş dönmesi mevcut yanlız ani kalktığımda falan oda iğneden sanırım....:gitme:

evet bendede aynı kistlerden var ama o kistler adet göremediğim için atılmayı bekleyen yumurtalarım
sen düzenli adette görüyormuşsun
adet olsan dert olmasan dert

Kaç gün kaldı adete canımm? .Belli olmaz iş stresine odaklanmışsın işte daha iyi bebeğe odaklanmadın ya belkide tuttu ınsallhhalkisalkisalkis

Kaç gün kaldı adete canımm? .Belli olmaz iş stresine odaklanmışsın işte daha iyi bebeğe odaklanmadın ya belkide tuttu ınsallhhalkisalkisalkis

19 unda canımama iğne oldum ya herelde biraz gecikme yapabiliyormuş iğne...bilmiyorum ya valla çok kötüyüm inan:umursamaz:

19 unda canımama iğne oldum ya herelde biraz gecikme yapabiliyormuş iğne...bilmiyorum ya valla çok kötüyüm inan:umursamaz:

:1ninca::1ninca::1ninca:Anlamadım canımm.19 unda derken .19 mayıstanmı bahsediyorsunn.Yoksa adetin 19.günümü .19 mayıssa adetin geçmiş olması gerekiyorrr CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…