- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
var arkadaşım ben hamileyim bu gün öğrendim burada da liste başıyım herhalde ALLAH tamamına erdirsin bekleyenlere hayırlı haberler versin Rabbim..:dance::dance::dance:
var arkadaşım ben hamileyim bu gün öğrendim burada da liste başıyım herhalde ALLAH tamamına erdirsin bekleyenlere hayırlı haberler versin Rabbim..:dance::dance::dance:
Yaa kızlarr bişi sorumcam benım dün aksam çok hafif leke geldiii.Devamıı gelmedii.Bugun anca sökülücek adet ..Benim merak ettiğimm sizz hafif leke geldiği günü 1.gün diyemi sayıyorsunuzzzz?????
Klomen 5.gün alınıyor yaa şutarafagitti
ACABA adetin söküldüğü günü 1. sayıcaz.
Yaa geçen ayda böyle oldumm bursada.Ablam lekeyi 1.gün sayma demiştii.Ertesi günü adet gelince 1. diye sayıpp 5.günü içmiştimm ilacı..Bu ayda öylemi yapsamkii.Dr aramam saçmalık olurr..Si< nasıl yapıyrsunuzz yada dr soran varmı ?Çok üzgünüm çoook
slm canlarım,valla ben bugün nedense tamaiyle hamilelikten umudu kestim,sancılar kasılmalar göğüsler derken kaptırdım kendimi acaba kloemnden mi yoksa gebelik mi diye her sabah uyandığımda başlıyodum sorularıma kendi kendime,öyle bi hal almışim ki,sabah uyanır uyanmaz göğüs uçları karın iyi inceliyorum bi takım bişiler var ama artık delirmek üzereyim o yüzden bugün bıraktım gibi böle şeyleri,ve bugün eşime ben hamile değilim bunlar ilaçtan oluyo dedim bak görürsün bi hafta sonra hastalanırım dedim,anlıcanız kızlar daha bir hafta var adete ama ben umudu kestim sizinde dediğiniz gibi bunlar klomenden oluyo sanırım
yani kasık ağrıları ve göğüsteki hallar ,niye hamile olmadığınuı düşünüyosun derseniz zerre kadar akıntım yok,kusmam yok ve de içimde his inanç yok,hani derler ya içime doğmuyo diye ondan işte
:Saruboceq:kızlar paylaşmak istedim dualarınızı bekliyorum yarın aşılamam var:CüvCüv:
Beklemene gerek yok bende 15 mayıs bu gün kan testi pozitif çıktı bekleme bence daha fazla hayırlı olur inşaallah..:Saruboceq:arkadaşlar herkese meraba ben halen hasta olmadım son adet 14 mayıs idrar testinde bi şey çıkmadı bi hafta daha geçsin kan tahlili yaptıracam :)
Beklemene gerek yok bende 15 mayıs bu gün kan testi pozitif çıktı bekleme bence daha fazla hayırlı olur inşaallah..:Saruboceq:
Beklemene gerek yok bende 15 mayıs bu gün kan testi pozitif çıktı bekleme bence daha fazla hayırlı olur inşaallah..:Saruboceq:
slm canlarım,valla ben bugün nedense tamaiyle hamilelikten umudu kestim,sancılar kasılmalar göğüsler derken kaptırdım kendimi acaba kloemnden mi yoksa gebelik mi diye her sabah uyandığımda başlıyodum sorularıma kendi kendime,öyle bi hal almışim ki,sabah uyanır uyanmaz göğüs uçları karın iyi inceliyorum bi takım bişiler var ama artık delirmek üzereyim o yüzden bugün bıraktım gibi böle şeyleri,ve bugün eşime ben hamile değilim bunlar ilaçtan oluyo dedim bak görürsün bi hafta sonra hastalanırım dedim,anlıcanız kızlar daha bir hafta var adete ama ben umudu kestim sizinde dediğiniz gibi bunlar klomenden oluyo sanırım
yani kasık ağrıları ve göğüsteki hallar ,niye hamile olmadığınuı düşünüyosun derseniz zerre kadar akıntım yok,kusmam yok ve de içimde his inanç yok,hani derler ya içime doğmuyo diye ondan işte
nilsucum yalnız değilsin ben de aynı durumdayım.1 hafta var içimde bir ses diyorki hamile değilsin .hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?