Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

var arkadaşım ben hamileyim bu gün öğrendim burada da liste başıyım herhalde ALLAH tamamına erdirsin bekleyenlere hayırlı haberler versin Rabbim..:dance::dance::dance:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
canım hadi başı sen çek:teytey:
arkadanda biz gelelim inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey:
sapır sapır dökülelim ardından doguralım gitsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:

Hamile ark. kutlarım :1hug: darısı bizim başımıza.
Balsurat, ben doktora sormuştum bu konuyu,ilk gördüğün an gece yarısı bile olsa başla klomene demişti. Bilgin olsun.
Ben ayın 23 ü gibi hastalanmalıyım, galiba doktora gideceğim yine, yazı geçircem diye karar almıştım ama dayanamıycam,doktor gene bir ümit. yerimseniben bu forumda çok hamile kalan var maşallh bizde sabredelim. hayırlısıı olacaktır birgün. amin

arkadaşlar herkese meraba ben halen hasta olmadım son adet 14 mayıs idrar testinde bi şey çıkmadı bi hafta daha geçsin kan tahlili yaptıracam :)

slm canlarım,valla ben bugün nedense tamaiyle hamilelikten umudu kestim,sancılar kasılmalar göğüsler derken kaptırdım kendimi acaba kloemnden mi yoksa gebelik mi diye her sabah uyandığımda başlıyodum sorularıma kendi kendime,öyle bi hal almışim ki,sabah uyanır uyanmaz göğüs uçları karın iyi inceliyorum bi takım bişiler var ama artık delirmek üzereyim o yüzden bugün bıraktım gibi böle şeyleri,ve bugün eşime ben hamile değilim bunlar ilaçtan oluyo dedim bak görürsün bi hafta sonra hastalanırım dedim,anlıcanız kızlar daha bir hafta var adete ama ben umudu kestim sizinde dediğiniz gibi bunlar klomenden oluyo sanırım
yani kasık ağrıları ve göğüsteki hallar ,niye hamile olmadığınuı düşünüyosun derseniz zerre kadar akıntım yok,kusmam yok ve de içimde his inanç yok,hani derler ya içime doğmuyo diye ondan işte

kısa ve net söylüyorum bence sen hamilesin aynı şeyleri bende yaşadım çünkü umarım sonuç pozitif olur.....opuyorumnanaktan

:Saruboceq:kızlar paylaşmak istedim dualarınızı bekliyorum yarın aşılamam var:CüvCüv:

en başta moralini yüksek tut ne olur kaygılarını bir kenara bırak ALLAH hakkında ne hayırlı ise onu versin gönlünden geçen ler olur ıNŞAALLAH..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar herkese meraba ben halen hasta olmadım son adet 14 mayıs idrar testinde bi şey çıkmadı bi hafta daha geçsin kan tahlili yaptıracam :)
Beklemene gerek yok bende 15 mayıs bu gün kan testi pozitif çıktı bekleme bence daha fazla hayırlı olur inşaallah..:Saruboceq:

nostok arkadaşım ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN inşallah tutarda burdan hamileyiiiiim diye haykırırsın RABBıM emeğimizi zayi etmesin güzel haberlerini bekliyoruz a.s.artık çok sık girmiyorum arada bi bakıyorum ne var ne yok diye bu arada bütün arkadaşlara selamlar yeni katılanlar sizlerde hoşgeldiniz....a.s.

Beklemene gerek yok bende 15 mayıs bu gün kan testi pozitif çıktı bekleme bence daha fazla hayırlı olur inşaallah..:Saruboceq:

bende geçen yazda aynı durum olmuştu kanda günüm geçmesine rağmen çıkmadı sabrettim bi hafta bekledim sonra pozitif ama dış gebelikti şimdi yina aynı durum idrarda negatif çıkıyo kana daha cesaret edemedim olurda gözü karartırsam haber veririm:)vereliniortak

nilsucum yalnız değilsin ben de aynı durumdayım.1 hafta var içimde bir ses diyorki hamile değilsin .hadi hayırlısı

SUDEM kısa ve net söylüyorum bence sen hamilesin aynı şeyleri bende yaşadım çünkü umarım sonuç pozitif olur.....

inşallah dediğin gibidir cnm ama zannetmiyorum ilaçtır diye düşünüyorum

nilsucum yalnız değilsin ben de aynı durumdayım.1 hafta var içimde bir ses diyorki hamile değilsin .hadi hayırlısı

ben de cnm aynen öle hiç kendimi öle hissetmiyorum gece eşime diyorum ki ben hamile deiğilim de şöylede böyle de vs vs vs eşimde bak inan bu sefer olucak filan diyo o çok inanıyo ama ben de bu inançtan bi gram yok:umursamaz::umursamaz:

kızlar göğüs uçlarının kararması yani renginin değişmeside klomenden olabilir mi:2-3 gündürde göğüs kenarlarımın kararmaya başladığını farkettimCADIARZU

nostok Allah senin de yardımcın olsun. ıyi bak kendine:Saruboceq:

Mehtapgülüm geçmiş olsun. ınşallah yıldönümünde gelir bebeğin.:Saruboceq:

günaydın nilsu.
Göğüs ucunun kararması da hamilelik belirtilerinden canım. İnşallah yoldadır bebeğin. Ama kullandığımız ilaçlardan dolayı vücudumuz kendini hamile sanabiliyor. O yüzden en sağlamı adet gecikmesini beklemek ya da kan testi yaptırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…