Yaa kızlar benim bu 3. klomen ayımdı. Hatırlarsanız doktorum daha önceden iğneye geçmek istemişti ama ben ısrarla klomen istemiştim. Bayılıyuumm ben klomene çünküükaydirigubbakcemile3 Bu defa son şansım diye sanırım bir hayli sarstı beni kırmızı kart görmek.kafamçokkarıştı Üüff ne bileyim yaa, kötüyüm işte bugün. Evet biliyorum umutsuzluğa kapılmamak lazım, isyan etmemek lazım. Ama sanırsam bütün bunları bugün boyunca pek algılayamayacağım.:uhm: Siizce ne yapmalıyım, klomeni yine ısrarla istesem mi, yoksa şu göbiş iğnelerine başlasam mısengözlerimebaksanab Yookk yookk ben cigaraya başlasam daha süper olacak sanırsam.Bundan 4 yıl önce sağlık sorunlarım yüzünden kürtaj olduğumu söylemiştimm hatırlarsanız. Şimdi de aaayyyylaaarrr boyunca bebiş özlemiyle yanıyorum. Aklıma gelior, acaba Yüce Rabbim bana gücendi de, ondan mı bunları yaşıyorum diye...:gitme:
Balsurat canım sen kendin mi içmeye başlıyorsun klomeni. Benim doktorum izin vermiyor. Önce kontrole gel kist yoksa başlayacaksın diyor. Şu çörek otuna ben de başlayayım bu ay. Daha aylar evvel almıştım ama uygulamamıştım. Üfff galiba ben bugün DEPRESYONDAYIIIMM...
Evett balıım maalesef kürtaj. Ben beyin kanaması geçirmiştim. Hamile olduğumu bilmiordum. Işın tedavisiydi, MR dı, ilaçlardı, kortizondu derken bana gerekli bütün tedaviler uygulandı. Hamile olduğuumu öğrendiğimde çook geçti maalesef. Ve hatta o zaman yatalak haldeydim gülüm, bi bebeğe bakabilecek durumda yani sağlıkta değildim. Bunun için inanılmazz üzgünüm ama elimden başka birşey gelmedi. Doktorumun acele etmesinin sebebi, daha önce iki hamilelik geçirmiş olmam. Yani o zaman oluyorsa, şimdi de olmalı diyor. Ama olmuyor iştee...
klomene işeyen limon ha....:roflol:Balım çok yaşa emi.:roflol:
kızlar ben adet oldum başka bahara artık klomen adeti geciktirir diyolardı yok öyle bişey üstüne üstlük bide erkenden oldumbenneyaptımki size kolay gelsin artık
var arkadaşım ben hamileyim bu gün öğrendim burada da liste başıyım herhalde ALLAH tamamına erdirsin bekleyenlere hayırlı haberler versin Rabbim..:dance::dance::dance:[/QU
tebrik ederim:teytey::teytey: Allah kucagına almayıdanasip etsin
darısı bizim başımıza
umutlu canım üzme kendini inşallah bizde kavuşucaz meleklerimize ama ne zaman Allah bilir bende beklemedeyim her ay yeni bir umut bu ay ilaçsızım bakalım ne
olcak gerçi ilaç içiyom olmuyordu ilaçsız hiç olmaz herelde kaydirigubbakcemile3
selda yavruş sen ne yapıyorsun
Olduğu gibi duruyozzz umutlu hiçbir ilerleme yokkBALSURAT, TOTEM, SELDA... çokk sağıolun canlarım. Allah razı olsun sizden. Şeniz
Ben de hep umutsuzluk yok diyordum, hatta nickime bakarsanız daha çok belli olurkafamçokkarıştı amaa işte bu defa böle oldu.
Seldacığım ne demek her konuya atlamak? Burda hepimiz tanışmasak da çok iyi arkadaşız. Kaderdaşız yanii..Doktorum bana GONAL F diye bi iğne yazmıştı, hatta raporla yarısını karşılıyormuş devlet. Raporsuz olursa 800 civarı, raporla alırsan 360 gibi bi rakam cıkarmışlardı eczaneden. Karından yapıldığını söylemişti doktorcuğum. Bakalım artık yarın ya da öbürgün gidip doktorumun ne diyeceğini öğreneceğim. Senin gününe de az kaldı dimi. Çalışmaları bitirmişsindir artık. Hadi bu ay bari senden güzel haber alalım. Dinazorlardan bi tanesi bile eksilse daha çok umut olacak bizee:roflol:
evet canım moral ço önemli ama ne yapayım???? insan kendine bile söz geçiremiyor bazen. Keşke balsurat gibi olsam. Ama nerdeeeeeeeeeee. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?