Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım aramıza hoşgeldin. Klomen yumurta gelişimi için veriliyor. Mesela bende yumurtlama bozukluğu var. Hiç yumurtam olmuyor. Klomen kullanınca yumurtam oluşuyor. Adetin 3.-4. veya 5. günü başlanıyor ama buna doktorun karar veriyor. Klomen bittikten sonra da yumurta takibine çağırıyor doktorun, büyüklüğü yeterli olgunluğa ulaştığındaysa gerekli görürse çatlatma iğnesi vurduruyor. Bütün bunlardan sonra da ilişki zamanları öneriyor ona göre çalışıyorsun.yerimseniben
Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım. Sakın ola ki doktor kontrolü dışında kullanmayasın çünkü kist yapma ihtimali yüksek.

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim aşılamam oldu bugün heimiz için hayırlısı olsun...

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza bende hamiş kalamıyorum klomen kullandım 2 ay kiste dönüştü sonra doktorum 2 ay boyunca doğum kontrol hapı verdi kistin erimesi için çok şükür eridi doktorum yumurta takibi yaptı 20 mm olmuş yumurtam çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekliom adet günüme 4 gün var ve ben umutsuzum inşallah bebişleirmizi meleklerimizi kucaklarımıza sağlıkla tez zamanda alırız

sırnaşık şeyBALSURAT canım dikkatimden kaçmadı alemsin sen dinazoru olduğumuzu iyice benimsedinalkisalkisalkis
haksızda değilim ama yaz yaz nereye kadar iyiki göndermişsin bu resmi çok güldüm..
:içelim::lepi:

umutlu cok tesekkur ederim canım verdigin bilgi icinopuyorumnanaktan.. doktoruma danisirim...

:CüvCüv:..

herkese Allah gonlune gore bir bebiş nasip etsinnn

balım resim süper bizleri anlatıyor kız birgün gelecekte bizde burdan hamileyim diye haykıracaz inş. bekle bekle bekliyoruz işteyerimseniben

Kızlar benim bu ayda olmadı. Haftaya pazartesi rahim filmi çektiriceğim. Bu ay klomen vermedi doktor normal yolla deniyeceğiz.Hayırlısı bakalım.

a.s Merhabalar..

Balsurat, Umutlu canlarim uzulmek yok tedaviye devam
insallah bir dahaki ay kirmizilar degilde, mucizeleriniz gelecek..

nostok canim asilaman hayirli olsun ilk kez mi yaptirdin?
insallah tutar canim dualarim sizlerle..:Saruboceq: :Saruboceq:

Sudem arkadasim senide tebrik ediyorum
Insallah yavrunu saglicakla alirsin kucagina.. :ecrin_bebek:

Seldam sen ne yaptin bitanem calismalar bitti beklemedesin zannediyorum
Hayirli haberler aliriz insallah bu ay.. :Saruboceq:

Benim bugun doktor randevum vardi
masallah subhanallah 9 hafta bitti
bebisimin ayaklari kollari kucucuk kipir kipirdi
Allahim cok icten dua ediyorum hergun
Bu duyguyu tum isteyenlere yasatsin insallah tez zamanda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…