Olduğu gibi duruyozzz umutlu hiçbir ilerleme yokk
soyumuzz tükenicek yakında :roflol::roflol::roflol::roflol:
:asigim:Canım rabbım ınsallh daha fazla bekletmez seni:Saruboceq: eğer bekletirsede zamanla benim gibi alışırsın canımm.Bende senin gibiydim öncelerii.Dualar sayesinde rabbim sabrınıda verdiii..Dualara sarıl bakk nasıll huzura ericeksinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOT
tamam canım zaten hep dualara allaha sığınıyoruz.Bir gün yüzümüze bakar inşallah.:a015:
var arkadaşım ben hamileyim bu gün öğrendim burada da liste başıyım herhalde ALLAH tamamına erdirsin bekleyenlere hayırlı haberler versin Rabbim..:dance::dance::dance:[/QU
tebrik ederim:teytey::teytey: Allah kucagına almayıdanasip etsin
darısı bizim başımıza
umutlu canım üzme kendini inşallah bizde kavuşucaz meleklerimize ama ne zaman Allah bilir bende beklemedeyim her ay yeni bir umut bu ay ilaçsızım bakalım ne
olcak gerçi ilaç içiyom olmuyordu ilaçsız hiç olmaz herelde kaydirigubbakcemile3
selda yavruş sen ne yapıyorsun
tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah. Böyle haberleri aldıkça çok seviniyorum yaaa. Kendime de üzülüyorum. Tebrikler tekrarmafoldumben
kızlar selam, yaklasik 1000 sayfa geriye gittim ama konusmalar direkt kullanan arkadaslar arasinda oldugu icin ilk 5 sayfadan sonra gozlerim agridi... bir yardimsever arkadas acaba bana klomenin detaylarini anlatabilir mi?
kimler ne zaman baslıyor? doktor mu veriyor? catlatma icin mi?
cok tesekkurler canlar.. insallah isteyen herkes tez zamanda hamiş kalır:CüvCüv:
Canım aramıza hoşgeldin. Klomen yumurta gelişimi için veriliyor. Mesela bende yumurtlama bozukluğu var. Hiç yumurtam olmuyor. Klomen kullanınca yumurtam oluşuyor. Adetin 3.-4. veya 5. günü başlanıyor ama buna doktorun karar veriyor. Klomen bittikten sonra da yumurta takibine çağırıyor doktorun, büyüklüğü yeterli olgunluğa ulaştığındaysa gerekli görürse çatlatma iğnesi vurduruyor. Bütün bunlardan sonra da ilişki zamanları öneriyor ona göre çalışıyorsun.yerimseniben
Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım. Sakın ola ki doktor kontrolü dışında kullanmayasın çünkü kist yapma ihtimali yüksek.
umutlu cok tesekkur ederim canım verdigin bilgi icinopuyorumnanaktan.. doktoruma danisirim...
:CüvCüv:..
herkese Allah gonlune gore bir bebiş nasip etsinnn
kızlar benle konuşmuyomusunuz
Merhaba şirinee hoşgeldinnn:teytey:
merhaba canım hoşbulduk kimse yazmıyor
Olduğu gibi duruyozzz umutlu hiçbir ilerleme yokk
soyumuzz tükenicek yakında :roflol::roflol::roflol::roflol:
:asigim:Canım rabbım ınsallh daha fazla bekletmez seni:Saruboceq: eğer bekletirsede zamanla benim gibi alışırsın canımm.Bende senin gibiydim öncelerii.Dualar sayesinde rabbim sabrınıda verdiii..Dualara sarıl bakk nasıll huzura ericeksinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?