Kızlar ben bugün adet oldum. Artık neyi deneyeceğim de ne kalacak şaşırdım. Umut eylüle kaldı. Herkesi öpüyorum.
KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDİ...
YUMURTALARIMA BAKILCAKTI...BU SEFER YUMURTACIKLARIM BÜYÜMEMİŞ...14 MM MİŞ...
KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN PERŞEMBE Bİ DAHA BAKALIM DEDİ....
GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...
AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:
Canım dr bana 30 luk klomen vermişti sabah akşam 2 tane içtim tamamı bitene kadar.yani 8 gün içtim 9. gün 22mm olmuş dedi demek bi bildikleri var. fisfisfis canım sen günde kaç tane içmiştin?KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDİ...
YUMURTALARIMA BAKILCAKTI...BU SEFER YUMURTACIKLARIM BÜYÜMEMİŞ...14 MM MİŞ...
KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN PERŞEMBE Bİ DAHA BAKALIM DEDİ....
GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...
AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:
Merhaba inş en kisa zamnda hamiş haberini aliriz.bende catlatma iğnesi vuruldum bakalim buay nolcak hayiorlisi allhatan sudenez222 bişi sorabilirmiyim ben yeni üyeyeim şimdi özel msj göndermek için ne yapmaliyim resim koymak için nasil ögrencem yardimci olursan sevinirim canim şimdiden cok sagol
canım yumurtaların bence gayet normal 10mm geçen yumurtalar potoyı açmış diyor doktorum.beinmde istenen boyuta gelmeyince aynen senin gibi devam edip tekrar gidiyorum.ozaman gelişmiş oluyor.büyük ihtimal seninde istenen boyuta gelecektir.doktorum sonlara doğru yumurtalar daha çabuk gelişiyor demişti.
sudenazcım canım merhaba benm de klomen kullandığım ilk ay geç büyümüştü 4 kez kontrolle anca büyüdü takma kafanı mutlaka büyürrrrr canım şu isteksizlik belki ii bişedir he ne dersin daha az stres olursun belki fazla takılma bırak oluruna zamanında çalış yeterli emi tatlımmm
Canım dr bana 30 luk klomen vermişti sabah akşam 2 tane içtim tamamı bitene kadar.yani 8 gün içtim 9. gün 22mm olmuş dedi demek bi bildikleri var. fisfisfis canım sen günde kaç tane içmiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?