Arkadaşlar mrb.Ben bu ay klomen ve çatlam iğnesi kullandım.13 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Bugün açık kahve akıntım oldu. Bu nedir anlamadım beklenen adet tarihim 18 Ağustos.Acama adetim erken mi geliyo bilgilendirirseniz çok sevinirim.
iNŞALLAHH BEL ağrın gebelik belirtisidirr gulcann kaydirigubbakcemile5az kalmış 3 gün sonra inşallahh güzel haberler verirsin bize:Saruboceq:kızlar benim belim ağrıyoooooor.ayy çok korkuyorum inşallah regli ağrısı değildir.daha üç gün var.
:kedi::asigim:kaydirigubbakcemile5Topiğimizin balı geldi yaşassıııınhihoyyyt:sm_cool:
bal surat cnm beni de listeye eklermisin glucophace ve muhtemel adet tarihi 23 ağustos. bakarsın liste bana da uğurlu gelir
iNŞALLAHH BEL ağrın gebelik belirtisidirr gulcann kaydirigubbakcemile5az kalmış 3 gün sonra inşallahh güzel haberler verirsin bize:Saruboceq:
inşallah dicem ama sanmıyorum hiç ümidim yok.bu ayda fos çıkacak.:umursamaz:
yerimsenibenblny yeni adet tarihini verirsen listeye ekliycemm.yerimsenibenadet oldum.24 ağustosta çatlatma iğnesi vurulacam.
balım oj geldina.s.:1hug:..bende klomenin yan etkisi oldu galiba benim kırmızılarda gelmedi bugün,ama belliki yolda gelicek:roflolj gelsin sefa gelsin,bu ayda ben gelsinler istiyorum...ama innnnnşallaah seninkiler gelmeeezz,innşallaaahhh:Saruboceq:
delikafaduldeneVET ezgiii varsa belli olurrrrrr ayyyy bence yakında bir sürü hamiş çıkıcakkkk topikte hadi hayırlısııı çabuk yap testiiiidelikafaduldenkızlar adetim 8 ağustostu olmadım daha belirtide yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi biraz daha geçsin eğer olmazsam test yapıcam adetten 5 gün sonra belli olurmu testlerde
yok sanki kuzum ya,sadece şunlar var adet belirtisi sayılırsa;
önceki aylar adetime 1 hafta filan kala çikolata yada tatlı krizlerim tutardı, bu ay tam tersine tuzluya düştüm,cips krizine giriyorum:roflol:
son 6 aydır adetime yakın göğüslerimde herhangi bir ağrı şişme vs olmazken bu ay yumurtlamamdan sonra şiştiler ve sadece uçları çok ağrıyo,afedersiniz sütyen bile takamıyorum mecbur kalmadıkça,bide uçları çok yumuşadı pamuk pamuuukkaydirigubbakcemile3.ara ara tipik kasık sızlamaları..bu kadar,ama inan bu ay çok rahatım balım,saldım gitti,bunca zaman beklemişim bu ayda geçse nolur diyorum.ama ben bu gecikmeyi klomenin yan etkisine bağlıyorum gebelik beklentim yok bu ay...ay ne uzun yazdım,okurken Allah kolaylık versin size:kedi:.
Bende kırmızı kartımı gördüm hayırlı uğurlu olsunzemuszemuskaydirigubbakcemile3
Benim klomen maceram artıkk bittii kaydirigubbakcemile2
İnşallahh siz benim kadar uğraşmazsınızz:Saruboceq:
Ben artık listeyi tutmayı devrediyorum.Aranızda kararlaştırın kızlarrr kim tutucak listeyi diye.. inşallahh dolu hamiş çıkarr bu listedeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?