Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bencede yapma canım bekle kesinlikle onun insanı ne kadar yıktığını bende biliyorum bekle o yüzden...

tabiki birbirimizi eniyi biz anlarız.bazı aylar bende öyle oldum okadar sinirlerim bozulmuştiki.şimdi toparladım kendimi.alışmaya başladım.mesela benim gürün yarın bugün sırf meraktan test yaptım çıkmadı.ama olsun enazından acabalar gidiyor beynimden ve yeni ayda nasıl bir yol çizeceğime karar veriyorum.inşallah yüce rabim kızına bir kardeş gönderir.

bencede yapma canım bekle kesinlikle onun insanı ne kadar yıktığını bende biliyorum bekle o yüzden...
Bekleyeceğim canım,elimizden birşey gelmiyor ne yapalım..İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda..:Saruboceq:
Amin canım benim,inşallah seninde yüzün güler bu ay,gerçekten bu psikolojiyi yaşamak zor.Rab'bim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin..

canım çok sevindim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ederim allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin inşallah...yaptığın herhangibir kür falan var mıydı?

hayır canım kür falan yapmadım, çok tşklerrr.

süpersin ya.tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.değerin çok güzel.ikizmi kız acaba.sen klomen kullandın demi.opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi:

tşk ederim canım darısı szilerin başına. valla bilmiyorum ki ikizmi ? evet ilk kez klomen kullandım

hayır canım kür falan yapmadım, çok tşklerrr.

tşk ederim canım darısı szilerin başına. valla bilmiyorum ki ikizmi ? evet ilk kez klomen kullandım
Hayırlı olsun cnm bebeğin..Demek ilk kez kullandığında hamile kaldın maşallah.Bende bu ay ilk kez kullandım ve günüm 3 gün geçti,inş bende hamileyimdir..

teşekkür ederim. doğru söylüyorsun vallahi.

hayatım benim bildiğim kadarıyla klomen bir kaç tanıdığımdada gecikme yapmıştı..ama bende yapmadı ..yanlızca benim gözlerimin üzerinde çok yan etkisi oldu hepsi bu

klomen ve benzeri ilaçlar içerken tuzlu yememek gerekiyormuş. eczacı demişti bana tuzu olduğunca kesmelisin. vücutta şişlik hissi yapabilir.

Hayırlı olsun cnm bebeğin..Demek ilk kez kullandığında hamile kaldın maşallah.Bende bu ay ilk kez kullandım ve günüm 3 gün geçti,inş bende hamileyimdir..

Benim adet günüm genelde hep geçer canım,bu yüzden cesaret edemiyorum.Birde sancım var,oldum olacakmışım gibi..

benimde düzensizdi canım o yüzden tam kestiremiyordum adet tarihimi hiç. sandı dersen bu sabah bende de vardı bel ağrım çok oldu ama testte ikinci çizgiyi gördüm sende yap istersen canım inşalllah meleğin vardır seninde.

Bana moral verdin,sağol canım.Belki birazdan çıkar alırım,ya da yarın sabah yaparım.Sizede haber veririm,hayırlısı bakalım..Sende inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini..opuyorumnanaktan

slm bende pcosluyum adetlerim düzensizdi ama tedaviye başladıktan sonra düzene girdi klomen kullanıyorum kilom yok yumurtalarım tedaviyle gelişiyo rahim filmini bende çektirmedim eğer bu ay olmazsa çekilicek adet tarihim 8 ağustostu ama hala olmadım belki düzensizlikten dolayı yada çatlatma iğnesinden bi kaç gün sonra olmazsam test yapıcam yani şuan beklemedeyim

saol canım allah tüm dileyen herkese verir inşallah hbr vermeyi unutma bana da emi canım.
Gittim hemen 2 tane test aldım canım,sonuç 2 maalesef negatif..İnsanın ümidiyle beraber bu sonuç ilk anda ağır geliyor herhalde.Kızımda da çok ağır yaşamıştım ben bu hayal kırıklıklarını.Ama Rab'bim hiç tedavi görmediğim beklemediğim bir an mucizemi buluşturmuştu benle..Ne diyeyim inşallah 2.mucizemde ummadığım bir zamanda gelir ve beni sevindirir.İsteyen herkesin mucizesi bir an önce gelir inşallah Allah'ım..

kızlar benım kuzen 3 gun sonra dogum yapacak bır oglumuz oluyor halam dedıkı hamıle bırısı sancı cekerken hamıle kalmasını ıstedıgı bırı var ıse onun ısmını soyleyıp allah cocuk versın dıyormus halam soylemıs kadının 16 yıldır cocugu olmuyormus ve halamdan 1 yıl sonra dogum yapmıs gerceklesmıs yanı kuzenım benım adımı soyleyecek topıctekı hamıle ark lardan rıca edelım bızlerın adınıda soylesın sancısı basladıgında. ne garıp degıl mı caresızlıkten boyle seylerden medet umar hale geldım onceden olsa hurafe bunlar olurmu hıc derdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…