Gittim hemen 2 tane test aldım canım,sonuç 2 maalesef negatif..İnsanın ümidiyle beraber bu sonuç ilk anda ağır geliyor herhalde.Kızımda da çok ağır yaşamıştım ben bu hayal kırıklıklarını.Ama Rab'bim hiç tedavi görmediğim beklemediğim bir an mucizemi buluşturmuştu benle..Ne diyeyim inşallah 2.mucizemde ummadığım bir zamanda gelir ve beni sevindirir.İsteyen herkesin mucizesi bir an önce gelir inşallah Allah'ım..
canım cok tbrk ederım gozunaydın allah analı babalı buyutsun hayırlısı ıle kucagına alırsın canım ıns:Saruboceq:
allah :ecrin_bebek:kucağına almayı nasip eylesin arkadaşım bize de dua et allah bize de nasip alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3etsin:Saruboceq::Saruboceq:
rüzgaryağmur tatlım haırlı olsun çok sevindim ben de inan allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar,
balsuratım ne ettin!! Böyle mi konuşuyorduk biz. Pavyon gülüm, dinozorum. Yapma bööle bakayım. Gençsin güzlsin hayırlı zamanda da gelecek nazlı sıpan hiç merak etme. ama kafamı toparlayacağım diyorsan eyvallah. İlaçlara ara verip vücudunu dinlendirirken kafanı da dinlendirmiş olursun. Ama kopma buralardan tamam mı?
ranacım canım benim. Bizim hamile kalmamız da zor hamileliğimizde. Benim bildiğim kadarıyla senin durumunda bol bol yatak istirahati gerekiyor. Söylemeye gerek yok ama sen iyi bak kendine yine de.. Allah seni ve bebeğini korusun. Dularım sizinle..
Rüzgaryağmur arkadaşım hamileliğini kutlarım inşallah hayırlısıyla kucağına alması da nasip olur...
Hepinize sevgiler
amin canım yaa keşkeee....bişey sorabilir miyim herhangibirşey kullandın mı gebe kalmana yardımcı olan tavsiye edeceğin bişey var mı yani biz isteyenlere?
ruzgaryağmur tebrik ederim canım.
bende ilk klomenimi kullandım bitti.
yarın ilk kontrole gidiyorum, senin de ilk denemenmiş sanırım moral oldun bize.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm topic güzellerine:)
kızlarrr yaaaa şu an kafam çok karıştı şöyleki;
ben 4 ay glucphace kullandım, geçen ay tatilde adet olmim diye glucophace içmedim onun yerine duphaston içtim ki adet olim diye. nitekim 21 temmuzda adet oldum. sonra da dişim şişti ve doktor antibiyotik verdi 1000 mg x 2 kullandım, antibiyotik içtiğim için yine bu ay da glucophane yi kullanmadım. derken adetimin bitiminden 1,5-2 hafta sonra göğüslerim şişti ve hala şiş, ağrıyolar normalde adetimden 2 hafta önce şişerdi bu ay erken şişmiş oldu yani. şu an adetime daha 10 gün var. tabi ilaç içmediğim için daha geç de olabilirim diyodum.
neyse lafı uzatmim adetime 10 gün olmasına rağmen dün sabah pembemsi akşam belirgin bi şekilde hafif kahverengimsi akıntı kıvamında birkaç damla kanamam oldu.....kasıklarım da ağrıyo...
ya fazla ümitlenmek de istemiyorum ama acaba yerleşme olabilirmi????
yoksa acaba antibiyotiklerin bi etkisimi oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?