Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum bende ve eşimde de herhangibir sorun yok ve hiç olmadı ben de bu ay ara verdim sizce bu ay olmazsa aşılamaya geçmeli miyim ne dersiniz 14 ay oldu korunmayı bırakalı.

canım allah büyük, tez zamanda verir inş meleğini üzülme emi.

canım cok tbrk ederım gozunaydın allah analı babalı buyutsun hayırlısı ıle kucagına alırsın canım ıns:Saruboceq:

çok tşk ederim cnm.

allah :ecrin_bebek:kucağına almayı nasip eylesin arkadaşım bize de dua et allah bize de nasip alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3etsin:Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm, allahım her isteyene versin inş. dua ediyorum etmezmiyim?

selam kızlar,
balsuratım ne ettin!! Böyle mi konuşuyorduk biz. Pavyon gülüm, dinozorum. Yapma bööle bakayım. Gençsin güzlsin hayırlı zamanda da gelecek nazlı sıpan hiç merak etme. ama kafamı toparlayacağım diyorsan eyvallah. ılaçlara ara verip vücudunu dinlendirirken kafanı da dinlendirmiş olursun. Ama kopma buralardan tamam mı?

ranacım canım benim. Bizim hamile kalmamız da zor hamileliğimizde. Benim bildiğim kadarıyla senin durumunda bol bol yatak istirahati gerekiyor. Söylemeye gerek yok ama sen iyi bak kendine yine de.. Allah seni ve bebeğini korusun. Dularım sizinle..

Rüzgaryağmur arkadaşım hamileliğini kutlarım inşallah hayırlısıyla kucağına alması da nasip olur...

Hepinize sevgiler

rüzgaryağmur tatlım haırlı olsun çok sevindim ben de inan allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tşkler kızlar darısı başınıza inşallah alkisalkisalkis

amin canım yaa keşkeee....bişey sorabilir miyim herhangibirşey kullandın mı gebe kalmana yardımcı olan tavsiye edeceğin bişey var mı yani biz isteyenlere?

ruzgaryağmur tebrik ederim canım.
bende ilk klomenimi kullandım bitti.
yarın ilk kontrole gidiyorum, senin de ilk denemenmiş sanırım moral oldun bize.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm topic güzellerine:)

amin canım yaa keşkeee....bişey sorabilir miyim herhangibirşey kullandın mı gebe kalmana yardımcı olan tavsiye edeceğin bişey var mı yani biz isteyenlere?

amin canım. yok canım bişi kullanmadım öyle kafaya takma kendini rahat bırak derler ya öyle bile olmadı bende devamlı aklımdaydı allah büyük canım zamanı var demekki. hiçbirşey kullanmadım sadece klomen ve iğne kullandım 1 kere.

evet canım ilk kez kullandım inşallah sizlerede verir allahım. güzel haberler alırsın inşallah.

Günaydın arkadaşlar bende klomen kullandım beklemedeyim 21-22 ağustosa kadar ama sanki 1-2 gündür ufak tefek değişiklikler var kasıklarımda zaten ara ara batmalar böyle pıt pıt atmalar oluyor bide daha yaklaşık 10 gün adet olmama var ama göğüslerim dolmaya ve hafiften acımaya başladı ümitlenmek istemiyorum hatta hiç ümidim yok ama bu ufak belirtilerde acaba mı dedirtiyor bende 1 seneden beri bebek hasreti çekiyorum mevlam nasip eder inşallah.Rüzgar yağmur sende 10 gün kala böyle belirtiler oldu mu?

kızlarrr yaaaa şu an kafam çok karıştı şöyleki;
ben 4 ay glucphace kullandım, geçen ay tatilde adet olmim diye glucophace içmedim onun yerine duphaston içtim ki adet olim diye. nitekim 21 temmuzda adet oldum. sonra da dişim şişti ve doktor antibiyotik verdi 1000 mg x 2 kullandım, antibiyotik içtiğim için yine bu ay da glucophane yi kullanmadım. derken adetimin bitiminden 1,5-2 hafta sonra göğüslerim şişti ve hala şiş, ağrıyolar normalde adetimden 2 hafta önce şişerdi bu ay erken şişmiş oldu yani. şu an adetime daha 10 gün var. tabi ilaç içmediğim için daha geç de olabilirim diyodum.

neyse lafı uzatmim adetime 10 gün olmasına rağmen dün sabah pembemsi akşam belirgin bi şekilde hafif kahverengimsi akıntı kıvamında birkaç damla kanamam oldu.....

ya fazla ümitlenmek de istemiyorum ama acaba yerleşme olabilirmi????
yoksa acaba antibiyotiklerin bi etkisimi oldu???

kızlarrr yaaaa şu an kafam çok karıştı şöyleki;
ben 4 ay glucphace kullandım, geçen ay tatilde adet olmim diye glucophace içmedim onun yerine duphaston içtim ki adet olim diye. nitekim 21 temmuzda adet oldum. sonra da dişim şişti ve doktor antibiyotik verdi 1000 mg x 2 kullandım, antibiyotik içtiğim için yine bu ay da glucophane yi kullanmadım. derken adetimin bitiminden 1,5-2 hafta sonra göğüslerim şişti ve hala şiş, ağrıyolar normalde adetimden 2 hafta önce şişerdi bu ay erken şişmiş oldu yani. şu an adetime daha 10 gün var. tabi ilaç içmediğim için daha geç de olabilirim diyodum.

neyse lafı uzatmim adetime 10 gün olmasına rağmen dün sabah pembemsi akşam belirgin bi şekilde hafif kahverengimsi akıntı kıvamında birkaç damla kanamam oldu.....kasıklarım da ağrıyo...

ya fazla ümitlenmek de istemiyorum ama acaba yerleşme olabilirmi????
yoksa acaba antibiyotiklerin bi etkisimi oldu???

ınşallah sende hamilesindir canım ne güzel olur dimi bize tam bayram hediyesi allahım neolur öyle olsun kısmet inşallah

yaaa evet şu mübarek günlerde süper bi hediye olur gerçekten. hayırlısı tabi herşeyin. yine deçok umutlanmak istemiyorum sonrası kötü oluyo çünkü

incir kürü içiyorum artık .ama kolmen ve çatlatma iğnesi vurulacam sizce bir zararı olur mu. adetimin bitti klomene başaldım günde 2 tane incir kürünüde 3 gündür içiyorum. 23 ağustosta çatlatma iğnesi vurulacam. sizce bir zararı olurmu.

canım antıbıyotıkler hıcbır zaman bu tarz etkıler yapmaz

ya ben galiba adet oluyorum az önce lavoboya gittim afedersiniz tuvalet kağıdına yine pembemsi lekeler geldi. yerleşme olsa devam etmezdi heralde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…