çok hoşsuunn:roflol::roflol: hayırlısı olsun ayrıca sıkma canını klomen hızla geliştiriyor yumurtaları sen sadece stres yapma kaydirigubbakcemile5
Ah ah bu stres nasıl gidecek. Aslında bu takibi yaptıranlar çok stresli oluor. Buda olumsuz etkiliyor teaviyi. Bizlere kadın doğumcuların yanında psikloglardanda destek alsak sanki daha çabuk hamile kalrıız.
Bu ay iğneyle beraber dr dan sakinleştirici isteyeeğim. Çok sinirli yapıyor ine beni. Pirince gidiyim derken evdeki bulgurdan olacağım bu agresif hallerim yüzünden eşim beni boşayacak :)
ben d öyleyim yaa...annem bile izindeyken bana sen çok çabuk öfkelenmeye başlamışsın agresifleşmişsin dedi....herşeyi dert etme kendine diye bi dolu nasihat verdi bu yumurta takibinde çok geriliyorum ben ufff ya stresten kurtulmanın bebek düşüncesini kafadan atmanın çaresi yok mu acaba yaww?
Kafaya takmayacakmışız al işte nasıl takmayayım hiç yumurta yok. Ben pazartesinece bunu düşüneceğim oldumu olmadımı olduysa ne kadar oldu? Nerdeyse bugün tekrar dr a atacaktım kendimi birgündesanki büyüyecek. Adamda diyecek en sonunda delimi bu diye. Bu ovitrellede hiç masum bir şey değil. Oa üstünün tuzu biberi oluyor.
slm kızlar... bu klomene sinir olmaya başladım. her kullandığımda süper 4-5 tane 20 mm üzeri folikül oluşuyor ama döllenmemekte inat ediyorlar.. :)
slm kızlar... bu klomene sinir olmaya başladım. her kullandığımda süper 4-5 tane 20 mm üzeri folikül oluşuyor ama döllenmemekte inat ediyorlar.. :)
merak etme benimde 3.gün gittiklerimde hep yumurtan yok diyodu doktorlar ama klomeni kullanıp 13.gün gittiğimde hep 20 mm yumurtam olmuştu.relax ol.
Çok şükür benim gibi olan birinin tecrübesini gördüm. İnşallah benimde büyür. Gerçi geçen ay büyüü iki tanede çatladımı ama sonuç sıfır. Bu ay kolalrı sıvadık. Bakalım neler bekliyor beni.
gerçekten öyleydi ama doktor hiç yumurtan yok ben bol yumurta bekliyordum dediğinde şok oluyordum.ama 13.gün gittiğimde doktor bile süüper çok güzel büyümüşler diyodu ama sonuş elde var sıfır.ama olsun hayat zaten bir tecrübe değilmi.birgün gelecek bebeişlerimiz.
Ben de sizdenim kızlar.Klomen kullandım,yumurtalar büyüdü çatladı ama netice yoook yoook..benneyaptımkiBu yumurtalar bizi çatlatırlar bu gidişle.kaydirigubbakcemile3Ne yapalım vardır bir zamanı durmak yok yola devam...opuyorumnanaktan
kukuleta seninde az kaldı 16.sında galiba günün hadi bakalım sen olsun güzel haberler ver biz faso çıktık bu ay.
gülcan selam yakaladım sonunda seni nbr?
canım yaa noldu adet mi oldun yoksa fos çıktı yazmışsın...evet az kaldı ama ben de çok ümitli değilim hiçbir belirti yok her zamanki gibiyim yani anlıcaan inşallah olur hayırlısıyla rabbim bu cuma günü duy bibi noolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?