Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok olmadım ama aynı senin gibi ümitsizim.klomen kullandığım ay hep gününde olurdum hatta buay 15 günde soğan suyu içtim ona rağmen olmadım ama bilmiyorum herşey belirsiz.klava:

sen ümitsizliğe kapılma çünkü senin 1 gün geçti bence eğer sabaha kadar olmazsan sabh da test yap ben dayanamaz yapardım valla..

anam yorma bu sıcaklarda kendini zaten pencereler hep açık 2 saat içinde ev yine toz içinde kalıyor valla..iyilik işte ne olsun..heyecanlıyım yepyeni bir ay beni bekliyor

ya öylede olmuyo böylede en iyisi işe veriyorum kendimi yoruluyorum ama kafam dağılıyo en azından.toz işine gelince orasını hiç karıştırma delirtecek bu tozlar beni.anam elimde bir bez dolaşıyorum valla.çocuk olsa böyle olmazsın diyolar bana hergün ev silinirmi diyolar napim uğraşı işte.

acaba bu kanda gebelik testi adete kalan süreye göre mi yoksa şüphe ettiğimiz ilişkiye göre mi sonuc veriyo arkadaslar....yani benim adetime 1 hafta var...acaba sonuc verir mi....gerçi dr.um pazar veye p.tesi bir bakalım dedi kanda gebeliğe ama...

tabi döllenmeye bağlı 1 hafta kala kanda öğrenebilende var çıkmayıp daha sonra öğrenebilende var.yani tyamamen döllenmeyle alakalı hcg nin kana geçmesine bağlı yani.

tabi döllenmeye bağlı 1 hafta kala kanda öğrenebilende var çıkmayıp daha sonra öğrenebilende var.yani tyamamen döllenmeyle alakalı hcg nin kana geçmesine bağlı yani.

canım bu gec döllenme nedir ben hala cözemedim.....29 temmuzda iğnemi vuruldum...sonraki 2 gün ilişki dedi dr.um 31.ine kadar ayın....sonrasında da normal ilişkinize devam edin dedi....yani geç döllenme nasıl olabilirki benim yumurtam catladıktan sonra ilişki olduktan sonra....çünkü ayın 1inde dr. yumurtaların catlamış demişti... :uhm:

cansam dün konustuğumuz belirtilerden ne haber...devam ediyor mu

merhaba canım iyim sen nasılsın?Konuştuğumuz belirtiler devam ediyor sayılır mesela bugün kasıklarım bi acayipti dolu dolu geliyo orası bana bide afedersin müthiş gaz ayrıca göğüslerim sızlıyor hafif uçlarıda acıyo bastırınca.Ama bilemiyorum ki canım klasik belirtiler ama psikolojikte olabilir artık neye inanıcamı şaşırdım beklicez benim daha 8 günüm felan var hayırlısı nedim olmazsada yola devam benim buay klomen ve çatlatma iğnesi ilk denemem gerçi doktorun takibi nasıl olur onuda bilemem.Biraz uzun oldu sende neler var?

valla evde olunca öyle oluyor tatlım doğru söylüyorsun...çokta severim temizlik yapmayı hele sinirli olduğumda bütün evi kaldırırm

çatladıktan sonra 5 gün ömrü varmış yumurtanın.kimi ilk günden tutar kimi son günder tutar.tuttuktan sonra tam yumurtanın ortasına çıkıp yerleşmesi orda döllendikten sonra tüplerimiz vasıtasıyla rahme düşmesi gerekiyorki ondan sonra o hormon değeri artmaya başlıyo.mesel sana bir örenek biri 4 haftalık hamile ama test sonucu 70 diğeride 4 haftalık hamile ama testi 800.işten burdanda anlıyoruzki evet çatladıktan sonra tutunmuş fakat rahme diğeri geç düşmüş.yani böyle bişeyler karıştırmadım inşallah.

canım ikimizinde aynı adet günü dünde yazmıştım....benimde ayın 21-22 si gibi muhtemel adet tarihim....dr.um pazar veya p.tesi bir kanda baktır dedi saatlerin gecmesini bekliyorum....dün gece yine uyuyamadım ki ben yastığa kafasını koyunca uyuyan bir insanımdır....kasıkta batma ve dün gecede sol bacağımda bir ağrı...bu ağrı bir kac gündür var zaten....bende bu ay ilk defa catlatma iğnesi vuruldum....ondan mı acaba....CADIARZU

hııım canım anladım....önemli olan rahime ne zaman tutunduğu okey...sağol...

Döllenen hücre bir yandan çoğalmaya öte yandan Fallop tüpü içinde ilerlemeye başlar. Hücre çoğalması ikiye katlanarak devam eder ve rahim iç tabakasına gelindiğinde canlı artık büyümüş ve blastosist adı veilen bir "hücreler yığını" haline gelmiştir.
Blastosist rahim iç tabakasının en verimli bölgesinde yerleştiğinde (implantasyon) gebelik başlamıştır.

İmplantasyon sonrası yeni canlı hemen beta-HCG adı verilen bir hormon üretmeye başlar ve bu hormon kana geçer. Hormon kan yoluyla kadının bütün iç organlarına iletilerek vücuda "gebelik başlamıştır" mesajını verir. Bu mesajı alan organların her biri gebelik için kendi hazırlıklarını yapmaya başlarlar ve değişim başlar.

:1rolleyes:ya inanırmısın benimde sağ bacağım abartmayım diye yazmadım birde sarı renk akıntım var

canım cok güzel bir grafik ve anlatım....tesekkürler..:teselli:

:1rolleyes:ya inanırmısın benimde sağ bacağım abartmayım diye yazmadım birde sarı renk akıntım var

canım inşallah.....bende akıntı yok ama 3 gün önce kahverengi acık pembe lekelenme oldu....dedim acaba yerlesme kanaması mı burdaki arkadaslar ve dr.um olabilir dedi...valla diğer belirtilere takılmadım da yani bel ağrısı karnımın ağrısı midemin kazınması ac kalamama gece uykusuzluk vb.bu lekelenme nedir anlamadım...cünkü bende daha önce böyle bisey olmamıstı....ümitlenmekte istemiyorum ama içim içimi yiyiyor....:1shok:

gülcan peki bu döllenmiş yumurta ne kadar sürede rahime tutunuyo....baska topiclerde 10 gün falan yazıyor ama.......:uhm:

Döllenmiş yumurta 0.1 mm çapındadır. Bir iki gün içinde yumurta 2, 4, 8 ve 16 hücreye bölünür. Döllenmeden 4 gün sonra 0.3 mm çapında morula adı verilen bir hücre topu haline gelir. Morulanın içinde sıvı birikerek blastosist adı verilen yapı oluşur. Döllenmeden 5 gün sonra yumurta rahme ulaşır.

Canım çok sağol,gerçekten bilgilendirici oldu benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…