• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar gunaydın ben bu ay bebıs calısmadım klomende ıcmedım bılıyorsunuzz! bugun 23.gunumdeyım ben genelde 25veya 26.gunde adet olurum fakat vucut ısım 37.2 ben hamıle olamam dımı vucut ısım ne zaman 36ya dusmesı gerek bılıyormusunuz adete kac gun kala duser ısı

kızlar gunaydın ben bu ay bebıs calısmadım klomende ıcmedım bılıyorsunuzz! bugun 23.gunumdeyım ben genelde 25veya 26.gunde adet olurum fakat vucut ısım 37.2 ben hamıle olamam dımı vucut ısım ne zaman 36ya dusmesı gerek bılıyormusunuz adete kac gun kala duser ısı

günaydın,
kız vücut ısın baya yüksek.eğer hamilelik varsa vücut ısın düşmez.eğer yoksa adetten 1 gün önce düşer.
çalışmadım demişsin ama bu işler hiçbelli olmuyorki.1-2 kere birlikte olan hiç beklemezken hamile olduğunu öğreniyor.bellimi olur.

kızlar günaydın...bu sabah kalktığımda tuveletimi yaptıktan sonra t.kağıdında cok acık pembemsi bir lekelenme oldu..cok az ama...acaba ben mi yanlış görüyorum dedim hatta..şimdi bu nedir sizce ben günümden önce hiç hastalanmam...günüme daha 5-6 gün var...ayın 11.nde de olmuştu...bugünkü 2. olan....sizce bu nedir....adet mi olucam yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi sizce...lütfen bişeyler yazın...kafam karıştı.......:sinifsinif:

kızlar günaydın...bu sabah kalktığımda tuveletimi yaptıktan sonra t.kağıdında cok acık pembemsi bir lekelenme oldu..cok az ama...acaba ben mi yanlış görüyorum dedim hatta..şimdi bu nedir sizce ben günümden önce hiç hastalanmam...günüme daha 5-6 gün var...ayın 11.nde de olmuştu...bugünkü 2. olan....sizce bu nedir....adet mi olucam yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi sizce...lütfen bişeyler yazın...kafam karıştı.......:sinifsinif:
Adete 5-6 gün kala pembe lekeler genelde yerleşme lekesi olabilirr.İnşallahhhh öyledirrrrr..Sabret az kalmış bakalımm insallah guzel haberler verırsın
Alminasım inşallahh olmazsınnnnnnn...Isın adet gününde düşmesi gerekir.Eskiden bende ölçerdim adet olucağım günün sabahı ateş birden 5-6-7 derecelik düşüşe geçerdi bende anlardım..
canım bendende rahim filmi istedi dr ama çok korkuyorum çok yakıyomuş yaaaa
benim arkadaş çektirdi bayılmış çıkınca inş ona gerek kalmadan biz hamile kalırız yaaamafoldumben

vasfiyee korkuyorsan Anestezi ile çektirebilirsinn ben öyle yaptım hiçbir ley hissetmedim harikaydıııı:lepi:Arkadaşım çektirmiş hastane ayağa kalmışdelikafadulden

Adete 5-6 gün kala pembe lekeler genelde yerleşme lekesi olabilirr.İnşallahhhh öyledirrrrr..Sabret az kalmış bakalımm insallah guzel haberler verırsın

sağol balım cevabın için.....kaydirigubbakcemile5..seni buralarda görmek ne güzel canım benim.....inşallah herkesin güzel haberlerini alırız.....ama korkuyorum işte adet olucam diye.....

cagırmadı kı adet olmassan gel dedı okadar:çok üzgünüm:

Allah Allah.....niye cağırmadı anlamadım...benim dr...yumurtalar olustuktan sonra catladılar mı diye tekrar cağırıyor ama.....gerci ona gitmeden de anlıyorum artık bu yumos kunusunda uzman olduk..kaydirigubbakcemile2

:teselli::teselli:
canım tutmuş olabilir taiki ama kesinlikle bunlar hamilelik belirtisi degil iğnenin belirtileri vücuduna tanımadığı bir madde giriyor çünkü ve 5 günde şişlik olması mümkün degil 3 veya 4 ayda şişlik başlar inşallah olmuştur tabiki iyi haberlerini duymayı çok isteriz çünkü burdaki herkesin morale ihtiyacı var opuyorumnanaktan

off sacmalıyom ıste cok ıstıyom sabırsızım .delüyüm.ama inş tutmustur.haftaya dr gıtcem ama acaba testı ne zamna yapsamkı.ne zamn cıkarkı bu ılcın etkısıylede cıkıyomus etkı nezamn gecerkı.teskurler sımdıden:1hug::teselli:

Ben listeyi daha 1 ay önce bırakacagımı söylemiştim.SON KLOMEN AYINDA SON 1 AY DAHA DEVAM ETTİREYim dedim adette bırakıcaktımm..Çünküü öğğğğ geldi artık klomen sözünü duymaktan dinlenmeye ihtiyacım var yok kızmıyorummkii

senin burada ismin yeter senin ismini görmek bana huzur ve güven veriyor bu topikte yeniyim belki ama senin yazıların ve avatarın neşeli ve kıpır kıpır beni 3,4 aydır misafir olarak gezdiğim bu topiğe üye yaptı iyiki varsın liste tutmasanda arada bir görün buralarda opuyorumnanaktan

bu topik terkedilmiş bir topiktir bilginize kızlar nerdesiniz yaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

senin burada ismin yeter senin ismini görmek bana huzur ve güven veriyor bu topikte yeniyim belki ama senin yazıların ve avatarın neşeli ve kıpır kıpır beni 3,4 aydır misafir olarak gezdiğim bu topiğe üye yaptı iyiki varsın liste tutmasanda arada bir görün buralarda opuyorumnanaktan

:dance:Demek ziyeratçi olarak izliyordun bizii hehe:jeyyar: :jeyyar:

nrmnsa sen ne yaptın kan testi yaptırıc am diyordun bugün için:uhm:

canım cok ilginç ben dün polikliniğe gittim dayanamadım kan testi yaptırmak için...ordada benim dr.u gördüm biraz daha bekleyelim dedi...ne zamana kadar bekliyim dedim perşembe günü yaptıralım bugün yaptırısan yanlış sonuç verebilir dedi..bende p.şembeye kadar beklicem...zaten perşembe adetimin bir gün öncesi varsa cıkar herhalde canım...

BALSURAT bende anesteziyle çektirmek istiyorum zaten ama benim gittiğim hastanede ve bu çevrede anesteziyle çeken hastane yok sen nerde ve hangi hastanede çektirmiştinsöylersen çok memnun olurum

:dance:Demek ziyeratçi olarak izliyordun bizii hehe:jeyyar: :jeyyar:

evet :kedi::ama senin samimi yazıların beni buraya üye yaptı ve topik manyağı oldum bilgisayarı açar açmaz kendimi bu topikte buluyorum hastalık oldu bende-tatlicadiarzu-

Back
X