kızlar klomenı en fazla kac ay kullanabılıyoruz.
hayatım doktoruna bağlı o...benimki 6 ay denicez olmazsa aşılama dedi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın uzun zamandır bu siteye giriş yapmadım çünkü yaşadıklarım beni biraz yıprattı buralara hamileyim yaşasın diye yazılar yazıp bir kaç gün sonra dış gebelik olduğunu anlayınca çok üzüldüm çok şükürki çok iyi bir doktorum var ve ameliyat olmadan moralimi sürekli yüksek tuttu beni sürekli arayıp halmi sordu atlattım bu olayıda beni hamileler listesinden çıkarabilirsiniz sanırım bir kaç ay ara vericem
bu ilaçlarıda bir daha kullanmak istemiyorum ruhum yoruldu günlerce beklemelerden acaba hamilemiyim diye sonrada bu haldeyim işte
neyse ben kactım benımle konusan yokmafoldumben
hayatım doktoruna bağlı o...benimki 6 ay denicez olmazsa aşılama dedi...
canım dr.um bana 3ay kullanıcaz demişti ama işe yararda yumurtlama olursa daha fazlada devam ediliyor benim bildiğim...
kızlar günaydın uzun zamandır bu siteye giriş yapmadım çünkü yaşadıklarım beni biraz yıprattı buralara hamileyim yaşasın diye yazılar yazıp bir kaç gün sonra dış gebelik olduğunu anlayınca çok üzüldüm çok şükürki çok iyi bir doktorum var ve ameliyat olmadan moralimi sürekli yüksek tuttu beni sürekli arayıp halmi sordu atlattım bu olayıda beni hamileler listesinden çıkarabilirsiniz sanırım bir kaç ay ara vericem
bu ilaçlarıda bir daha kullanmak istemiyorum ruhum yoruldu günlerce beklemelerden acaba hamilemiyim diye sonrada bu haldeyim işte
saol cevabın ıcın canım.dr kontolünde alıyorum ama bu ayda olmadı galıba.dıger aykı gıbı gögüslerım sısmeye basladı.
aa canım yapma ya...lütfen sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil geç olsun güç olmasın allah çok büyük eminim en kısa sürede hepimize sağlıklı bir bebk nasip edicektir canım...ayrıca kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran tatlım...eğer kafanı dinlemek iyi geliyorsa öyle yap kendini iyi hissedince gekirsin canım
balsuratcım slm.sendekı problem neydı?
sebebsiz infetilite ve pkokaydirigubbakcemile3
minik can naber canım nasılsın?