• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar beim bugün kasıklarım çok ağrıyo ve adetimden sonraki 19. gün bugün sizce yurmurtlamamı yoksa klomenin yan etkisi olabilirmi

özelden aldım mesajını avartarını görünce nickini değiştirdiğini tahmin ettim canım nasılsın neler yapıyorsun gelen yok dimi yaaaa belki de hamilesindir:sm_cool:

canım gelen giden yok ama feci bir karın ağrısı ve göğüslerde yanmayla ağrı var....benimde kafam iyice karıştı:uhm:

GÜlcancım merhaba naber...bu ay klomene baŞladık bakalım hayırlısı cuma gÜnÜ ıĞne mı vuruldum canım Şımdı ÇalıŞma zamanı beklıyoruz...bu ay 3 tane yumurtam oluŞmuŞ tatlım...bırı 22 o heran Çatlayabılır dedı zaten dıĞer ıkısıde 14-15 onlarda ÇatlıyormuŞ gereklı bÜyÜklÜĞe gelınce hayırlısı Çok heyecanlıyım ya...sankı hamıle kaldım anasını satım

GÜlcancım merhaba naber...bu ay klomene baŞladık bakalım hayırlısı cuma gÜnÜ İĞne mİ vuruldum canım Şİmdİ ÇalıŞma zamanı beklİyoruz...bu ay 3 tane yumurtam oluŞmuŞ tatlım...bİrİ 22 o heran Çatlayabİlİr dedİ zaten dİĞer İkİsİde 14-15 onlarda ÇatlıyormuŞ gereklİ bÜyÜklÜĞe gelİnce hayırlısı Çok heyecanlıyım ya...sankİ hamİle kaldım anasını satım

inşallah tutar arkadaşım neden ümitsiz konuşuyorsun bellimi olur.
ben yumurta takibine gitmediğim için bilemiyorum ne olduklarını ama hissediyorum büyüdüklerini.

günaydın kızlar klomeni doktorunuz mu veriyor doktora gitmeden de kullanılabilir mi

merhaba doktor veriyor yumurta takibi yapılıyor yumurtaların büyümesine göre ya çatlatma iğnesi yapılıyor ya da kendiliğinden çatlamaya bırakılıyor buna doktor karar veriyor daha sonrasında ilişki öneriliyor adetin 2.günü başlıyor 5 gün kullanılıyor doktor veriyor

yok canım önemli bişey oruçtan galiba dün gece sahura kalktığımda tansiyonum düştü biraz.hala beynimde etkisi var valla.öyle uyuşuk uyuşuk oturuyorum.daha evi bile toplamadım.

canım o şekildeyken bide evi toplamayı düşünme yat uzan biraz orucunu açtıktan sonra toparlarsın...tansiyon bak bu şakaya gelmez bırak evi falan git dinşlen canım

Back
X