Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ninikkkkkk bende özledimmm sizleriii :dance:buralardayım arada uğruyorum sen nasılsınopuyorumnanaktan=ninik;8653212]Kız balsurat nerdesİn anacım sen ya...Özledİmmmmmmmmmmmm
canım nerdesin sen ne zamandır bakıyorum yoksun benim regli bu ay 4 gün sürdü ve bitti sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat yumoşlarının durumu nasıl sen bilirsin anlarsın vücut değişimlerini kaydirigubbakcemile5
canım iyi diyelim iyi olsun...karın ağrısı mahvetti beni bie hasta olabilsem başka bişey istemiyorum......sen napıyosun cnm yoktun kaç gündür...:teselli:
valla canım iyidir napim ilacı kullanıyorum 1 günüm kaldı perşembe doktora gidicem bekliyoruz vede beklicez arasıra giriyorum ama yorum yazmadım okudum senin gelişmeleride okuyorum inşallah hamile çıkarsın yaaa....:sm_cool:
kızlar günaydın uzun zamandır bu siteye giriş yapmadım çünkü yaşadıklarım beni biraz yıprattı buralara hamileyim yaşasın diye yazılar yazıp bir kaç gün sonra dış gebelik olduğunu anlayınca çok üzüldüm çok şükürki çok iyi bir doktorum var ve ameliyat olmadan moralimi sürekli yüksek tuttu beni sürekli arayıp halmi sordu atlattım bu olayıda beni hamileler listesinden çıkarabilirsiniz sanırım bir kaç ay ara vericem
bu ilaçlarıda bir daha kullanmak istemiyorum ruhum yoruldu günlerce beklemelerden acaba hamilemiyim diye sonrada bu haldeyim işte
canım tabi Allahımdan da ama zannetmiyorum hamile olduğumu....Çarşamba test yapıcam bakalım eğer adet olmazsam.....inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruz arkadaşım....Tabi diğer tüm arkadaşlarda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ninikkkkkk bende özledimmm sizleriii :dance:buralardayım arada uğruyorum sen nasılsınopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytCanım eskidi gibi hergün gelmeye çaışıyorumm ..Neden 4 gün sürdükiiiidelikafaduldenher zamankinden farklımıydı miktarııı:uhm:testt yaptınmı:uhm:Benim yumoşlar 2 taraflı büyüyorlar dr söyledıgı gune goıre bugun ıgnemı vuruyordum çatlaması ıcın yarın öbürgün çatlarlar kesin ve hiç çalışma yapmadım bu zamana kadar :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:harikaa bişiii yapmıcamda:roflol:çöpe gitsinlerr:smiley-cool:
listedekı baklayan herkes hamıs olur ınsallah.
listedekı baklayan herkes hamıs olur ınsallah.
MaŞallah eylÜl ayındakİ lİstenİn baŞını Çekİyorum İnŞallah kİmsenİn kırmızı kartları gelmezde bekleyen herkez hamİŞ olur
Kızlar, bir şey soracağım...Şimdi ben, mayıs haziran ve temmuzda klomen ve progestan kullandım bir kere de çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama, bir kimyasal gebelikten başka birşey olmadı, hamile kalamadım.Tıbben de bir sorunumuz yok eşimle çocuk olmaması için, ama 3. seneye girdik, doktor eninde sonunda olur ama biz süreci hızlandıralım demişti.Tedaviye devam etmeli miyim siz ne dersiniz?
Kızlar benİm yarın 23.gÜnÜm ve progesteron baktıracam ne dİycem gÖĞÜs uÇlarımda aĞrı var artı beyazımsı bİr akıntım var acaba sİzce bu hamİlelİk belİrtİsİ olabİlİrmİ bu belİrtİlerle hamİle kalan arkadaŞlar varmı
insallah canım adet tarıhın 2 eylül mü benımde öyle.