bazen cok guluyoruz esımı musterılerı arıyor toplantı ıcın randevu ıstıyorlar oda hemen asıstanıma sorayım bos gunlerımı bıldırıırım dıyor telefonu kapatıyor hemen benım yumurtlama zamanımı hesaplıyor uygunssa gun soyluyor yumurtlama zamanımsa ertelıyor seyahatı bırdahakı hafa gelebılırım dıyorr bı bılseler karımın yumurtlama takvımıne gore randevu ayarladıgımı karızmam yerlerde olacak bırdaha da toparlanamayacak dıyorkaydirigubbakcemile3
bazen cok guluyoruz esımı musterılerı arıyor toplantı ıcın randevu ıstıyorlar oda hemen asıstanıma sorayım bos gunlerımı bıldırıırım dıyor telefonu kapatıyor hemen benım yumurtlama zamanımı hesaplıyor uygunssa gun soyluyor yumurtlama zamanımsa ertelıyor seyahatı bırdahakı hafa gelebılırım dıyorr bı bılseler karımın yumurtlama takvımıne gore randevu ayarladıgımı karızmam yerlerde olacak bırdaha da toparlanamayacak dıyorkaydirigubbakcemile3
süpersiniz valla,Allah ım şu mübarek cuma saatinde mücadelemize hayırlı cevap verir inşallah , çok zor muş bu işler ya kafamçokkarıştı
canım hersey kısmet herseyın bır vaktı saatı var bızım gelmemıs vaktımız bende 59 kıloyum ac dolasıyorum nerdeyse sureklı sebze falan yıyorum ekmek yok hamurısı yok tatlı yok yınede 6 kılo aldım 53 ten 59 a cıktım zayıflayamıyorumda
ben gonophane 1000 mlg kullanıyorum bu ay aşılama oldum teyzeleri
3 gün önce ama doktor bana 2 yumurtan var ikiside 20 mm dedi şimdi bilmiyorum acaba tutarmı aşılama yaptırıp ve gonophone
kullanan bilir ...
hsg dın aaaa benım nıckın aynısı benım abımın kızının adı almına ben verdım ona bu ısmı o nedenle nıckım bu sızde kımın adı:
canım bizde kimsenin adı değil.hoşuma gittiği için kullandım.
59 kilo olsam bayılırım hatta zayıfım bile derim kız.ben 85 kiloyum.evlendiğimde 72 kiloydum.
hsg dın aaaa benım nıckın aynısı benım abımın kızının adı almına ben verdım ona bu ısmı o nedenle nıckım bu sızde kımın adı:
canım bizde kimsenin adı değil.hoşuma gittiği için kullandım.
evet guzel ısım bende ınternetten bulmustum bızım kızımız buyudu ama artık ılkokula baslayacak
ıns tutar dualarımız senınle asılama zormu bıraz bılgı versenCADIARZU
canım aşılamadan önce senin yumurtalıklarını büyütmek iiçin sana ilaç veriyor ben ilk hapla başladım o ay olmadı sonra iğneye geçtik olmadı
diğer ay tüp bebek için kullanılan iğneyi verdi doktor yumurtalıklarım büyüsün diye
işte 20 mm olunca yumurta ovitriile diye biye iğne veriyor çatlatma iğnesi
iğne göbekten zaten diğerleride göbekten iğneden 36 saat sonra doktora gidiyorsun
doktor aşılamayı yapıyor
ilk önce 2 saat önce eşin sperm veriyor onu 7yyıkıyolar canlılarını seçiyolar işlemden geçiyor
sonra sen çatala yatıyorsun
kanülle içini açıyor sonra rahime iğne vuruyor sperm kayganlaşsın yumurtaya tez ulaşsın diye sonra enjektör gibi uzun bişeyle
spermi senin tüplerine yakın yere bırakıyor
benim için zor oldu kanülü yerleştirirken canım acıdı...ve iğnede kanatıyor zaten benim
bir pedde kan geldi..doktor normal dedi
bu 2 aşılatmam inşallah tutarda bir daha gerek kalmaz
çünkü hem maddi hem manevi çöküyorsunn
Kızlarr size yazıyorum ohoo hiçç bişi yazmıyorsunuzz kaydirigubbakcemile2 Sonra hamileler bizi unuttu demeyin ama kaç oldu yazdımm ohooo :)
PKOS için bana da kilo ver demişti doktorum 2 kilo verdim 66 dan 64 e indim .. Bunun da etkisine inanıyorum .Çünkü şişmanlayınca yumurtalıkların çevresı yanı göbek kısmımız yaglanıyor ve yumurtalarn çalışma düzeni değişiyormuş bu yüzden az biraz kilo vermek bile çok faydalı demıstı bana da. Kilo da vermiştim .. Bitkileri de yaptım .. Yastıkta koydumm ,e sonunda oldu artık neyden oldu bilmiyorum tam olarak ama . ama sonucu güzel oldu . hepinize nasip olsun inş.
gülcangülcan bende seninle aynı kilodayım canım evlendiğimde 72 şimdi 85 ne kilolu tanıdıklarım var hamile kalıp doğurdular umudu yitirmek yok kızlar
canım aşılamadan önce senin yumurtalıklarını büyütmek iiçin sana ilaç veriyor ben ilk hapla başladım o ay olmadı sonra iğneye geçtik olmadı
diğer ay tüp bebek için kullanılan iğneyi verdi doktor yumurtalıklarım büyüsün diye
işte 20 mm olunca yumurta ovitriile diye biye iğne veriyor çatlatma iğnesi
iğne göbekten zaten diğerleride göbekten iğneden 36 saat sonra doktora gidiyorsun
doktor aşılamayı yapıyor
ilk önce 2 saat önce eşin sperm veriyor onu 7yyıkıyolar canlılarını seçiyolar işlemden geçiyor
sonra sen çatala yatıyorsun
kanülle içini açıyor sonra rahime iğne vuruyor sperm kayganlaşsın yumurtaya tez ulaşsın diye sonra enjektör gibi uzun bişeyle
spermi senin tüplerine yakın yere bırakıyor
benim için zor oldu kanülü yerleştirirken canım acıdı...ve iğnede kanatıyor zaten benim
bir pedde kan geldi..doktor normal dedi
bu 2 aşılatmam inşallah tutarda bir daha gerek kalmaz
çünkü hem maddi hem manevi çöküyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?