Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

süpersiniz valla,Allah ım şu mübarek cuma saatinde mücadelemize hayırlı cevap verir inşallah , çok zor muş bu işler ya kafamçokkarıştı

boşverin çaktırmayın siz işinize bakın hihoyyyt

süpersiniz valla,Allah ım şu mübarek cuma saatinde mücadelemize hayırlı cevap verir inşallah , çok zor muş bu işler ya kafamçokkarıştı

amın ıns

ne yapalım eglence bulduk kendımıze bız esımle kendı aramızda cok gulerız acayıp eglenırız esprı anlayısımız cok uygundur bız cok arkadas gıbıyız

ben gonophane 1000 mlg kullanıyorum bu ay aşılama oldum teyzeleri

3 gün önce ama doktor bana 2 yumurtan var ikiside 20 mm dedi şimdi bilmiyorum acaba tutarmı aşılama yaptırıp ve gonophone

kullanan bilir ...

59 kilo olsam bayılırım hatta zayıfım bile derim kız.ben 85 kiloyum.evlendiğimde 72 kiloydum.

haşgeldin bizde burada hepbirlikte gün sayıp heyecanlanıyoruz işte
en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah

Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

ıns tutar dualarımız senınle asılama zormu bıraz bılgı versenCADIARZU

canım aşılamadan önce senin yumurtalıklarını büyütmek iiçin sana ilaç veriyor ben ilk hapla başladım o ay olmadı sonra iğneye geçtik olmadı

diğer ay tüp bebek için kullanılan iğneyi verdi doktor yumurtalıklarım büyüsün diye

işte 20 mm olunca yumurta ovitriile diye biye iğne veriyor çatlatma iğnesi

iğne göbekten zaten diğerleride göbekten iğneden 36 saat sonra doktora gidiyorsun

doktor aşılamayı yapıyor

ilk önce 2 saat önce eşin sperm veriyor onu 7yyıkıyolar canlılarını seçiyolar işlemden geçiyor

sonra sen çatala yatıyorsun

kanülle içini açıyor sonra rahime iğne vuruyor sperm kayganlaşsın yumurtaya tez ulaşsın diye sonra enjektör gibi uzun bişeyle

spermi senin tüplerine yakın yere bırakıyor

benim için zor oldu kanülü yerleştirirken canım acıdı...ve iğnede kanatıyor zaten benim

bir pedde kan geldi..doktor normal dedi

bu 2 aşılatmam inşallah tutarda bir daha gerek kalmaz

çünkü hem maddi hem manevi çöküyorsunn

Kızlarr size yazıyorum ohoo hiçç bişi yazmıyorsunuzz kaydirigubbakcemile2 Sonra hamileler bizi unuttu demeyin ama kaç oldu yazdımm ohooo :)
PKOS için bana da kilo ver demişti doktorum 2 kilo verdim 66 dan 64 e indim .. Bunun da etkisine inanıyorum .Çünkü şişmanlayınca yumurtalıkların çevresı yanı göbek kısmımız yaglanıyor ve yumurtalarn çalışma düzeni değişiyormuş bu yüzden az biraz kilo vermek bile çok faydalı demıstı bana da. Kilo da vermiştim .. Bitkileri de yaptım .. Yastıkta koydumm ,e sonunda oldu artık neyden oldu bilmiyorum tam olarak ama . ama sonucu güzel oldu . hepinize nasip olsun inş.

anladım cok gecmıs olsun ıns tutar genel anestezı altında yapılıyor mu pekı bır sakıncası varmı

gülcangülcan bende seninle aynı kilodayım canım evlendiğimde 72 şimdi 85 ne kilolu tanıdıklarım var hamile kalıp doğurdular umudu yitirmek yok kızlar

oy b urası bayram yeri maşallah yaa. heyy herkes hosgeldı n eguzel mıllet burda...ıyıkı varsınız kısslaaaaaaarrrrrrrrrr.sızı sevıyoruum.sositososito:sm_cool:

bizim sorunumuzun kiloyla alakası olmazsaydı heralde doktorlar kilo verin demezlerdi onuda düşünüyorum ama gelgörki yerinden bile kıpırdamıyorlar.eski kiloma geri dönsem başka bişey istemem.ozaman daha rahattım.doktora dedimki bide ben evlendiğimden beri korunmuyorum ozaman 72 kiloydum ozaman neden olmadıki dedim.olabilir diyor.

gülcangülcan bende seninle aynı kilodayım canım evlendiğimde 72 şimdi 85 ne kilolu tanıdıklarım var hamile kalıp doğurdular umudu yitirmek yok kızlar

evlilikmi kilo aldırdı bize dersin.rahatlık.
ben ramazandan sonra eşimle birlikte çalışmayı düşünüyorum.evde durmicam yani.bakalım ozaman farkı olacakmı.tabi evdeki gibi olmaz evde can sıkılınca aç dolabın kapağını işine ne geliyorsa yut.:kedi:

Aşılamada çok kolay değilmiş o iğne batırma işi kötü bişey olsa gerek.

bende bu kılo mevzuuna gıreyım barı...ben 1.64 boyyy ve 69 kg ama ben kg verdım 75 ten dustum.bende evlnıken 63 kgydım sonra eylulde adet duzenı ıcın ılac kullandım.vee 75 kg oldum.sonra yaz geldı verdım cok sukur.ama hala fazlalarım var bı 10 kg vermem sart nasıl verceksem en cok oburum..acaıp yıyorum..ona gore az bıle kg alıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…