Allah korusun canım
Günde 2-3 şişe maden suyu namı diğer soda içmeni tavsiye ediyorum
Bi dene bakalım
Sonra beni sonuçtan haberdar et
Potasyum niye yüksekmiş peki
Herhangi bir tanı koydular mı?
Gerçi potasyum yüksek dedim ama tabi benim kafamdaki referans değerlerine göre
yaptırdığın lab.ın ref. değ. ne bilmiyorum
neyse ben kactım kuran okumaya gıdecegım bı komsuda toplanıyoruzda hergun ben okuyorum o yuzden hazırlanmam lazım byby
amın ıns
ne yapalım eglence bulduk kendımıze bız esımle kendı aramızda cok gulerız acayıp eglenırız esprı anlayısımız cok uygundur bız cok arkadas gıbıyız
aman maaaşallah de
Aşılamayı narkozla yapmazlarmı eğer bir gün gerek olursa narkoz isterim çünkü.
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum mesela arkadaşların hsg de ne kadar acı çektiklrini hatta hayatlarının en berbat acısı olarak tarif ettiklerinde çok şaşırıyorum
ama şuna da inanıyorumki ne kadar rahat olursanız o kadar az acı çekersiniz bana regl ağrısı gibi olacağını söylediler ve gerçekten de öyle oldu hafif bir ağrıyla kalktım ve de bunun için anestezi almayı düşünmeyin sadece rahat olun derim
BEN Flimi anestezi ile çektirmiştim.Aşılamayıda anestezili yapın dedim doktoraa.Doktorda 2 dk bişi sürücek dedi hiçbir acı hhissetmiceksin bana güven dediii.Ben korkusuz bir şekilde gitmiştim ama dehşettiiiiii .Allahımm diye bagırdım eşim doğumhaneden seslerimi duymuştu..BİR DAHA aslaaa yaptırmam isterse çocuğum olmasın
Pembe pamugum doktorum dün aradığın topiği buldum linki veriyorum yerimseniben
Gebe kalamayanlar buraya..... - Sayfa 238 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Büyük konuşma kuzuuum, ne olur ne olmaz
Bu arada neyin var balım hastayım demişin??
selam kızlar bende pcoluymuşum bugün ögrendim dr klomen ve glukofen verdi(
çevremde hiç tanış olmadığı için ben mukabeleye gidemiyorum.ama evde kendim okuyorum ramazan bite kadar hatim yapmak istiyorum.siz kaçıncı sayfadasınız geridemiyim acaba?
ahanda bir pco lu daha.canım yeni tedavin hayırlı olsun.bende 8 aydır doktora gidiyodum ama hiçbiri pco var demedi.geçen yeni bir doktora gittim o gördü.banada klomen ve glukofen verdi.bu ikinci ayım.hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?