he mi de bi yumurtada ikili üçlü sarılı yumurtluolar:))))))
kız alemsin varyaaa :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
ARkadaşlar bugün üçüncü ay klomen tedavisine başlıyorum yeniden....
Doktorum bu üçüncü deneme klomen son kullanışımız başka kullanamayız dedi
Olmazsa önümüzdeki ay başka tedavi dedi..Telefonda soramadım başka tedavi ne olabilir?
Bu ayda olmadı bu son klomenle inşllh olur artık...
Merhabalar
Olmazsa önümüzdeki ay başka tedavi dedi..Telefonda soramadım başka tedavi ne olabilir?
ama bir yemek kaşığı çok değilmi insanın içi kıyılır heralde birde oruç tutuyoruz iyice susamazmıyız bilmiyorumkismile
inş yeni başlayacağın tedaviyle hamile kalırsın canm. belkide aşılama yapar. benım bır arkadasımada klomenle olmayınca asılama yapmıstı hamıle kalmıstı..Merhabalar
kızlarr belım cok agrıo bugun neden acaba ??
normalde uyurken agrırdı ben bıraaz garıp yatarım hep ondn derdım ama bugun hep agrdı yururkende agrıo hamılelkle alakası varmıdırkı
canım klomen cvp vermezse iğne ile yumurtaları geliştirip çatlatıyolar bu yöntem daha etkili diye biliyorum ebn benim dr.um öyle yapacaktı
klomen den sonra gobekten iğneye gecıolar genelde cnm bebeek arkadasımn da dedıgı gıbı daha etkılı benım bıarkadsım bu sekılde ıkızlerıne hmıs kaldı inşş sende ılk denemende hamsı kalırsın cnm.
hosbulduk cnm arada gırıp okudum senın yazılarınıda uykunuz ne alemde.ben sey duymustum bebışler dogdugunda anne karnındakı yerını ararlarmıs gunduz geceyı anlamadıkları ıcın uyku duzenlerı ılk zamnalr olömuomus hep anne karnındakı yerlerını arıolarmıs oyzden aglıolarmıs tabı bu kulaktn duyulan bsy ama olada bılır :)inşş en kısa zanada duzene gırr uykusukızımın adı dora revna oldugu ıcın lıstede duzelttım
seldacım hosgeldınnn zehracım puzzle nı gordum cok begendım ellerıne saglıkk hayrancım cınsıyetlerınız bellı olmus cok sevındımm
hııımmm demek ki bende sıra bunun gibi bişeye geldi..
3klomen hakkımı kullandım..
göbekten vurulmuştum ama ben cATLATMAYI ACABA O NEYDİ Kİ
:bbo:
slm kızlar
bugun gogus agrılarım ıyıce arttı.gogus uclarıma dokunamıyorum.kasıktada ara ara cok sık olmasada batmalar var.off beklemek cok zormus yaa(acaba hamılemıyım.bır an once ogrenmek ıstıyorum.doktor ay sonu dedı test ıcın ama yaptırsam acaba cıkarmı kanda.ben ay sonuna kadr bekleyemeyebılırım.off beklesemmı acaba.negatıf oldugunu gormek ıstemıyorum bıktım hayal kırıklıgında.sızce gogus agrısı belırtı olabılırmı?
slm kızlar
bugun gogus agrılarım ıyıce arttı.gogus uclarıma dokunamıyorum.kasıktada ara ara cok sık olmasada batmalar var.off beklemek cok zormus yaa(acaba hamılemıyım.bır an once ogrenmek ıstıyorum.doktor ay sonu dedı test ıcın ama yaptırsam acaba cıkarmı kanda.ben ay sonuna kadr bekleyemeyebılırım.off beklesemmı acaba.negatıf oldugunu gormek ıstemıyorum bıktım hayal kırıklıgında.sızce gogus agrısı belırtı olabılırmı?
canım lısteyı esemos ve kuzu84 tutuyorr ben kızımın adını duzeltmek ıcın lısteyı duzenledımm umarım tedavın hayırlı olur ve buay bebısın gelırrrbenide listeye ekleyebilirmisin alminas sat tarihim 30 ağustos.klomen kullandım ilk ayım bu.
hosbulduk cnm arada gırıp okudum senın yazılarınıda uykunuz ne alemde.ben sey duymustum bebışler dogdugunda anne karnındakı yerını ararlarmıs gunduz geceyı anlamadıkları ıcın uyku duzenlerı ılk zamnalr olömuomus hep anne karnındakı yerlerını arıolarmıs oyzden aglıolarmıs tabı bu kulaktn duyulan bsy ama olada bılır :)inşş en kısa zanada duzene gırr uykusu
gırmedı valla bu gece yıne nobetcıydıkkk((
o gobektn vuruldugun catlama iğnesıdr canm.yumurta gelıstırıcı iğne ler var onlarda gobektn vuruluo klomenden daha ii etkılı.bakalım dr nedıycek
ASYACIM pzt kadr devam ederse dr arıyıp sorcm nedenı neymıs bakım bı
canım bu genelde herkesın basına gelen rutın bır olay hepımız rahım fılmı cektırdık ve bırkac ay klomene ara verdık mesela ben klomen kullanmayı bıraktıgım ay hamıle kaldımm ılla ılac kullanman sart degılkızlar selam ,
birşey sormak istiyorum ...ben geçen ay ilk defs klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım.geçen ay doktor 2 yumurtan var demişti bu ay adetin 4.günü gittim baktı yumurtan 3 taneymiş biri çatlamamış duruyor bu ay ilaç kullanma dedi.bu ayda olmazsa bidahaki ay tekrar klomen kullanıcam yine olmazsa rahim filmi ile tüplere bakılacak.başına böyle bişey gelen varmı bu ay ilaç kullansam daha ii olmazmıydı diye düşünüyorum.birde benim yumurtalar hep solda sağda hiç yok bu sorunmu?
selam kızlar bi sorum olacak.. Klomen kullandıktan sonra mutlaka çatlatma iğnesi yapılıyor mu ? doktor bana bişey demedi de!!