Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa

sorma canim yaa bunalim olduk artik benimde bu 2.ayim gonapheneyle. Gonapheneyi kullanir kullanmaz hamile kalacağimi saniyodum ama yanilmişim psikolojim çok bozuk durup durup ağliyorum bence rahim filmini çektir derim gerçi bende korkuyom o filmden ama mecbur kalinca çektiricez başka çaremiz yok

Off bakalim bendede daha neler çikicak 2 aydan beri gonapheneyi kullaniyom ama bu ay doktora gitmicem kendim alicam ilaci kullanicam doktora gidince yumişlere bakinca yok şu kadar büyümüş falan diye stress yapiyom kendi haline birakicam bu ay kizlar bide bişiy sorucam bu ilaçlari en fazla kaç ay kullanmak lazim

kızlar rahim filmini çektirmeden, iğneymiş, ilaçmış, aşılamaymış boşuna ne paranızı harcayın neden vücudunuzun hormonal dengesini bozun
benim tüp bebek doktorum demişti
tüplerde yani kanallarda tıkanıklık varsa istediğin kadar ilaç iğne kullan ve ilişkiye gir hamile kalamazssın. çünkü kanallarda birleşme olup rahime inip gebelik oluşuyormuş
ee tüpler kapalı olunca yumurtalığa ulaşamaz
o sebeple korkmayın ve zamanınızıda boşa harcamayın, imkanları zorlayıp bu filmi çekin derim
şimdiden geçmiş olsun canlarım a.s.

Off bakalim bendede daha neler çikicak 2 aydan beri gonapheneyi kullaniyom ama bu ay doktora gitmicem kendim alicam ilaci kullanicam doktora gidince yumişlere bakinca yok şu kadar büyümüş falan diye stress yapiyom kendi haline birakicam bu ay kizlar bide bişiy sorucam bu ilaçlari en fazla kaç ay kullanmak lazim

benim dr. en fazla 6 ay kullanıcaz olmazssa başka yönteme başvurucaz dedi
tabi ben 3 ay klomen kullandım, doktorum boşa uğraşmayalım, başka hekime git iğneli tedavi yapsınlar demişti
moralimi çok bozmuştu :oklava: utanmadan bide tembellik var demişti
alaakası yokmuş, boşa bunalıma soktu beni

ahh ahhh inşallah Rabbim söyletmiştir
yok canım hamile değilim
başka dr.a gitmiştim, ultrasondan baktı, yumoşların çok güzel dedi
başka bir ilaç verip baktı yumoşlara, senden tembellik yok gayet iyi büyümüşler dedi
ultrason kadığını alıp önceki dr. un gözünün önüne koyasım geldi
bilmiyorsun ne diye yanlış bilgi veriyorsun dimi ama, az ağlamadım hee

dıptıs yapma boyle isteksizlik diycemama belki aklına takmayınca daha iyi olu diye demiyorum:)
bugun kaçıncı gunun
gunde tek ilac alıyordun sanırım sen
benim bugun 11. gunum aksam is çıkısı dr a gideceim ama hiç agrım falan birseyim yok. acaba bende dogru durust yumurta olmadımı diye de dusunmuyor değilim herkes agrıdan bahsediyor henuz agrı yok bende
dr donusu yaz mutlaka

bugün dr gittim 4 tane yumoş varmış :lepi: geçen ay 11. gün 6mmdi anca 20. gün 21 mm olmuştu. bu ay daha hızlı gelişiyor yumoşlar 12. gün 10-11-12mm arasında 4 tane olmuş. sağ yumurtalığım yeterli çalışmıyordu ama sağda 2 tane var :asigim: genede sevinmiyorum eskisi kadar. diyorumya üstümde biz bezginlik var. hamiş olma hevesim kaçtı yaa benneyaptımki cumaya yeniden gidicem.

bugün dr gittim 4 tane yumoş varmış :lepi: geçen ay 11. gün 6mmdi anca 20. gün 21 mm olmuştu. bu ay daha hızlı gelişiyor yumoşlar 12. gün 10-11-12mm arasında 4 tane olmuş. sağ yumurtalığım yeterli çalışmıyordu ama sağda 2 tane var :asigim: genede sevinmiyorum eskisi kadar. diyorumya üstümde biz bezginlik var. hamiş olma hevesim kaçtı yaa benneyaptımki cumaya yeniden gidicem.
canım masalah ne kadar cok yumosun varmıs..:nazar:
bu ay sansın daha yuksek canım bu kadar umutsuz olma canım..ınsallah bu ay guzel haberler verırsın.
pekı gunde kac tane ılac aldın?2 tanemı?

canım masalah ne kadar cok yumosun varmıs..:nazar:
bu ay sansın daha yuksek canım bu kadar umutsuz olma canım..ınsallah bu ay guzel haberler verırsın.
pekı gunde kac tane ılac aldın?2 tanemı?

yok sadece 1 tane aldım. birde şehir dışında olduğumdan geç başladım :roflol: 6.gün ilaca başladım. senin 11 yada 12. gün kaç mm oluo rosem CADIARZU benimki geç büyüyor ama çatlama oluyor ondan dert etmiyorum.

günaydın kızlar biliyorsunuz ben buay ilaç almadım ama almışın gibi belim agrıyor kasıklarımdada hafif bir dolgunluk var yumurtluyommu ne ilacın buayda etkisi olcanı biliyordum zaten olmassada alıştık artık dermişim
dıptıcım maşallah nazar degmesin yumoşların pek bir güzel büyümüşler inşallah sana ikiz olarak geri dönerler kız ne güzel olur aradan ikincide çıkar işte allahım büyük tez zamanda bütün isteyen arkadaşlarıma kucaklarını bebişle doldur yarabbim amin :emir_bebek:

mrb kızlar uzun süredir uğramıyordum buraya bi size bakıyım dedim ben iğnemi olalı 17 gün oldu beklemedeyim haftaya belli olur sonuçlarım size burada yazarım... hepinizi öpüyorum...

EVET TATLIM BEN ADETİN 5.GÜN KLOMENE BAŞLADINM VE GÜNDE 1 TANE KLOMEN İÇTİM....
BANA DOZU AZ GELDİ AMA ADETİN 12.GÜNÜ GİTTİM KONTROLE YUMOŞLAR 18,6 VE 16,6 MM İDİ...12 .GÜN AKŞAMI SAAT 10 DA ÇATLATMA İĞNESİ VURDURDUM......
İĞNEDEN 2 GÜN SONRA DA KONTROLE GİTTİM.YUMOŞLAR ÇATLAMIŞTI...
BEN VE DOKTORUM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK ....
7 AĞUSTOSTA DA PROGESTERON TESTİ YAPTIRCAM..
O TESTTE KESİN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞININ İSPATI OLACAK BAKALIM...:CüvCüv:
:nazar:

beyaz melek sana bir sorum olcak dr a hiç sordunmu yada o acıkladımı
catlayıp catlamadıgın ıgormenin tek anlamı merakı gidermek durumunu bilmek değilmi
sayet catlamamıssa igneye ragmen yapacak birse yok diye biliyorum. benim dr um cagırmadı bakmak için . ilgisiz bir dr asla degil gereksiz goruyors anırımo yuzdenbende soruyorum. catladıgını gormesi tedaviyi etkiliycek birseymi ?

ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa

elif igne dedigin karındna yapılan ymuurta gelistirci ignelermi yuksek fiyatlı olanlar hani ?
sayet oyle ise rahim filmi cekmeden niye bosa eziyet ve masrafa girisiyorsun?? bu film çok onemli. ve adet bitiminden sonra en geç 9. gune kadar cektirmen gerek ondan sonra yumurta gelisiyor ve o ayın bos geçersayet geç kalırsan yada o geç kaldın diyelim o ay koruncaksın yumurta radyasyon alacagı için.

günaydın kızlar nasılsınız bende ayın 10 una gün sayıyorum bakalım adetmi olcam hamişmi? aslında pek bi belirtim yok sadece iştahım arttı ve belimden sırtıma ve bacaklarıma vuran hafif bi ağrı var ama buda heralde adet olacağımın belirtisidi kimbilir? rosemciiiim sende durumlar nasıl?

dıpdıs masalahh 4 yumurta super haber olculerde fena değil.
gunde bir tane mi içtin hap sen ???

bende dun dr a gittim 11. gun du dun ve bir adet yumurtam vardı 27 mm olmus biraz fazla buyumus dedi. fazla buyumeside iyi değlimis rahim duvarını inceltiyormus ama olçtu 6 mm ve ustu olması gerekmis rahim duvarının 7,1 cıktı benim. sorun yok dedi iki gun iç inde dahada kalınlasmaya devam edecek s onuçta dedi.
sabah catlatma ignemi oldum yarın aksam ilisk. dun ilsk. vs vs
bakalım neler olacak.

dıpdıs masalahh 4 yumurta super haber olculerde fena değil.
gunde bir tane mi içtin hap sen ???

bende dun dr a gittim 11. gun du dun ve bir adet yumurtam vardı 27 mm olmus biraz fazla buyumus dedi. fazla buyumeside iyi değlimis rahim duvarını inceltiyormus ama olçtu 6 mm ve ustu olması gerekmis rahim duvarının 7,1 cıktı benim. sorun yok dedi iki gun iç inde dahada kalınlasmaya devam edecek s onuçta dedi.
sabah catlatma ignemi oldum yarın aksam ilisk. dun ilsk. vs vs
bakalım neler olacak.

benimkiler baya geç büyüyo esracım kaydirigubbakcemile2 ben günde 1 tane ilaç aldım bide 6. gün başladım ilaca :jeyyar: 12. gün için gayet iyiydi geçen ay 11. 6mmdi ve çok üzülmüştüm. yanlız 20. gün 21mm oldu ve 21. gün çatladı. bu ay daha erken çatlayacak gibi bakalım.

günaydın kızlar biliyorsunuz ben buay ilaç almadım ama almışın gibi belim agrıyor kasıklarımdada hafif bir dolgunluk var yumurtluyommu ne ilacın buayda etkisi olcanı biliyordum zaten olmassada alıştık artık dermişim
dıptıcım maşallah nazar degmesin yumoşların pek bir güzel büyümüşler inşallah sana ikiz olarak geri dönerler kız ne güzel olur aradan ikincide çıkar işte allahım büyük tez zamanda bütün isteyen arkadaşlarıma kucaklarını bebişle doldur yarabbim amin :emir_bebek:

herkes evlendiğimden beri ikiziniz olur inşallah deyip duruo tırsmaya başladım hihoyyyt cumaya falan 16-17 mm olur diye bekliyorum. hevesim genede kaçık sevinmedim desem yeridir. doktor 4 tane var deyince ha iyi o zaman demişim :smiley-cool:

benimkiler baya geç büyüyo esracım kaydirigubbakcemile2 ben günde 1 tane ilaç aldım bide 6. gün başladım ilaca :jeyyar: 12. gün için gayet iyiydi geçen ay 11. 6mmdi ve çok üzülmüştüm. yanlız 20. gün 21mm oldu ve 21. gün çatladı. bu ay daha erken çatlayacak gibi bakalım.

herkes evlendiğimden beri ikiziniz olur inşallah deyip duruo tırsmaya başladım hihoyyyt cumaya falan 16-17 mm olur diye bekliyorum. hevesim genede kaçık sevinmedim desem yeridir. doktor 4 tane var deyince ha iyi o zaman demişim :smiley-cool:

dıpdıscım vala heveslen hareketlen vs demiyoryum sana boyle ol daha iyi:) benimde is yerinde sorunlar var b uara kafayı onlara takmıs durumdayım. bebek falan uçuncu besinci planda her ne kadar ignemi vs olsamda aklıymda takık durumda asla bebek yok baska konular var. o yuzden belki b ay olur umidindeyim yinede:) hazırkafama takmamısken
taktımı fena takıyroum çunku
ilk oncelğim ay sonu marmarise gitmek su anda ondan basak birsey dusunemiyorum izin almamda problem var gibi vs vs

kıslar geçen ay 40 günde klomene ragmen adet olmuştum yani içmeme ragmen 40 gün sonra oldum adeti ve 26. günümde yumurtlamışyım.bugün 28.günüm ve hala ateşimde bi yükselme olmadı aslında klomenden önce normal şekilde yumurtluyodum ateş ölçümlerime göre ama bu ay klomene 1 ay ara vermek istedim ama hala yumurtlamadım acaba yumurtalıklarım iice klomenden dolayı yavaşladımı neden böle oluyo daha önce bunu yaşayanlar versa bi bilgi versin bana kafayı yicem yoksa çok kafaya taktım bidaki aya hiç ölçmicem diyom ama yumurtlama günümü hesaplamak için ölçmk zorundayım.benim aileden gelen genetik adet düzensizligi var dr bunun normal oldugunu yani hormon bozuklugu olmadıgını söledi bazı insanların aileden oluyomuş ilaçta kullansan bu düzelmez 1-2 ay sonra gene düzensizleşir dedi.off kafayı yicem yaa canım çok sıkılıyo

Back
X