- 30 Haziran 2008
- 3.652
- 82
- 163
ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa
sorma canim yaa bunalim olduk artik benimde bu 2.ayim gonapheneyle. Gonapheneyi kullanir kullanmaz hamile kalacağimi saniyodum ama yanilmişim psikolojim çok bozuk durup durup ağliyorum bence rahim filmini çektir derim gerçi bende korkuyom o filmden ama mecbur kalinca çektiricez başka çaremiz yok