Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım bıldıgım yedıtepe unıversıte hastanesı dr da cem fıcıcıoglu basarı oranı cok yuksek fakat bıraz malıyetlı dıgerı ıse kendı dr umun hoocası dılersen sana tel verırım cem beyle ılk gorusmeye gıdıp bılgı alabılırsın test sonuclarınıda yanında gotur bı degerlendırsın ılk gorusme ucretsız aklında olsun ha bu arada cem bey profesor ıyı bı dr dur eklemeyı unutmusum bu hastane anadolu yakası bostancı koprusune cok yakın bı yerde eskı ptt hastanesı yanı e 5 uzerınde bılgın olsun canım
teşekkür edrim canım tel verirsen çok sevinirim istanbul u bilmiyorum adanalıyım o yüzden araştırıyorum olacaksa en iyisi olsun diye bilgilendirdiğin için çok saol aylnız olmak kötü hepimiz için hayırlısı olsun öptüm çok
:teselli::1hug:Canım en azından sperm var ya hiçç olmasaydı allah korusun bence şükretmeliyiz yinedee..Benim siteden arkadaşım azopsermle hamile kaldı hemde doğal yoldann..Tabiki bu değerlere göre doktorlar tüp bebek diyorrr.Çünkü aşılamada şansımız çok az benim dr bana 1 defa uyguladı çünkü %6%3lük bir şansı denemektense tüp bebe en güzelii..Gerçi herşey nasipp kısmett tüp bebeğinde %100 garantisi yokk..Bence iyi bir merkez araştır iyi düşünn kendi hazır hissttiğin zaman yaptırabilirsin..Hee birde kaç yıldır istiyorsunuz??Çok acele etmenide anlamı yok aslında banada dr artık sebebi olmamaısna ragmen tüp bebek dediii..
herkeze slm cuma kan testi yaptırdım doktor yok dedi .ama hala adet olmadım neden acaba
merhaba bende yeni katıldım.bi sorum olacak klomenle hamile kalanlar bebeklerinizin cinsiyeti belli mi
teşekkür edrim canım tel verirsen çok sevinirim istanbul u bilmiyorum adanalıyım o yüzden araştırıyorum olacaksa en iyisi olsun diye bilgilendirdiğin için çok saol aylnız olmak kötü hepimiz için hayırlısı olsun öptüm çok
herkeze slm cuma kan testi yaptırdım doktor yok dedi .ama hala adet olmadım neden acaba
Balsurat nerdesİn bu topİk gerÇekten terk edİldİ...
serenay yazımı okudun mu....
zeyhatım Yok daha gelmedi bugün yarın gelir kırmızı kartt:1rolleyes:Balsurat nerdesin? Regl ne alemde varmı işaret :) Benim yarın büyük gün.
Ceylanım canım benimmm :asigim:Gelmedi bugün yarın mutlaka gelir şaşmazzyerimsenibenbalımmm bidenem nerelerdesin kuşum yok dimi kırmızı kart filann
Köydeydim 2 gündür yoktumm canım.ınşallahh gelmemiştirr adetinnn benimki bugün yarın gelicekyerimsenibenBalsuratlım nerdesin. Benim bugün büyük gün. Sen ne yaptın canım.
kaydirigubbakcemile2Burdayım burdayım geldim:kedi:ya zeyhat balsurattan haberin var mı..bu hatun nereye kayboldu...CADIARZU
:kedi:Canım bırakmadım ama adet olunca liste tutma işini bırakıcam şuan buralardayımkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar balsurat nerede en son grip omuştu daha da yok acaba krmızılar geldi de topiki bıraktı mı?
rufeydammm particim benimkaydirigubbakcemile5tamam yeni tarihini ekliyorumselam kızlarrrrrrr
balım yeni tarihim 7 eylül(((((
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versinalkisalkisalkisBU TOPıC TERKEDıLMıŞ BıR TOPıCTıR.....BALSURATTAN HALEN HABER ALINAMAMAKTADIR....BıLGıNıZE.....:enbuyukkk:
Ohh ne güzellll güzell birr tatilll yapppp inşallahhh.ınşallahh adet olmazsınnn:Saruboceq:Kızlar bende yarından iitbaren 5 gü yokum. Adalara gidiyorum eşimle hergün bir adada denize gireceğim :) lumlu olumsuz bir gelişmeolursa yazarım. Kendinize iy bakın. Hşçakalın.
benneyaptımkiHımm demek çıkmadı o zaman gecikme yaşıyorsundur blnyherkeze slm cuma kan testi yaptırdım doktor yok dedi .ama hala adet olmadım neden acaba
hihoyyytDoktorum benim 7 gün sonra demek tahlil varr hadii inşallahh bu sefer olmuşturrrhihoyyytBu arada konu dışı ama boynum geçti krem işe yaradı sağolasınn.Sanırım feci ceryanda kalmışım boyun ağrısından sonra grip olmuşum:bbo:balım benim dr. test günü 17 si olacak dedi
daha önce test yapmayı da yasakladı
hihoyyytgeldim geldim burdayımm:
balsurat köyd 2 gün gelmeyecek bugün ya da yarın gelir onsuz kolumuz kanadımız kırık gibi:teselli:
:)geldımmm burdayımmmmBalsurat nerdesın bu topık gerÇekten terk edıldı...
slm kızlar balsurat beni listeden çıkar benimde dinazor yumurtalarım var galiba buayda olmadı canım yeni tarih vermicem çünkü kocam yurt dışında hayırlısı olsun hepimizin hakkında allah en kısa zamanda meleklerimizi göbüşümüze kondursun