• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya arkadaşlar bu bekleme sürecinde nelere dikkat ediyosunuz....mesala gülcanda yazmıs temizlik falan diye...ya ben inanın korkuyorum temizlik yapmaya eğer tutunduysa düşer falan diye allah korusun..siz neler yapıyosunuz veya yapmıyosunuz...cadıarzu

ynalızca ağır işler yapjmıyorum canım onun dışında hertürlü işimi yapıyorum...hayatım ona bakarsaninsanlar haberlei olmadan hamile kalıyorlar..özen tabikide göstericeksin ama abartmadan canım..

merhaba arkadaslar bende bu ay klomen kullanacagim ama hala adet gormedim. bende adet duzensizligi var.simdi adet gorebilmek icin PRIMOLUT kullaniyorum. adet gordukten sonra adetimin 5. gunude klomene baslayacagim

ynalızca ağır işler yapjmıyorum canım onun dışında hertürlü işimi yapıyorum...hayatım ona bakarsaninsanlar haberlei olmadan hamile kalıyorlar..özen tabikide göstericeksin ama abartmadan canım..

canım doğruda işte böyle sıkıntılar ilaçlar kullandıktan sonra pek bir değerli oluyor....:emir_bebek:

merhaba arkadaslar bende bu ay klomen kullanacagim ama hala adet gormedim. bende adet duzensizligi var.simdi adet gorebilmek icin PRIMOLUT kullaniyorum. adet gordukten sonra adetimin 5. gunude klomene baslayacagim

hoşgeldin....bende 2 aydır ilaçlarla adet oluyorum...gecen ay bende PRIMOLUT kullanmıstım bu ayda duphastonla oldum adet....
kaydirigubbakcemile4

canım relax ol nevar bunda.:kedi: ağrıları unut sadece o ana konsatrie ol.kaydirigubbakcemile5
nerde hareket orda bereket unutma kaydirigubbakcemile3delikafadulden

canım gulum gulcanım sagol.ılk ay ya tedavıde cok heycanlıyım.allah hepımıze hayırlısını versın.cok dua edıyorum herkese.sımdı hesap edıyomda eger tuttuysa bızımkı:kedi:10 gun sonra bellı olcakalkisalkisalkis:Saruboceq::asigim:hadı meleklerımız bekletmayın annelerınızı gelın bu ay

senelerdir bendede adet gecikmeleri oluyordu sürekli.bu ay öğrendimki pco varmış meğerse.sende varmı böyle bişey.nedenini araştırdınmı.

canım gulum gulcanım sagol.ılk ay ya tedavıde cok heycanlıyım.allah hepımıze hayırlısını versın.cok dua edıyorum herkese.sımdı hesap edıyomda eger tuttuysa bızımkı:kedi:10 gun sonra bellı olcakalkisalkisalkis:Saruboceq::asigim:hadı meleklerımız bekletmayın annelerınızı gelın bu ay

gelecek bebişlerimiz sakın allahtan ümidini kesme.gelecek gelecek gelecek.

gelecek bebişlerimiz sakın allahtan ümidini kesme.gelecek gelecek gelecek.

amin inşallah gelcek bu ay bebısler bayram paketlerımız olarak aayyyyyyyyyy amiiin inşallah allahım inşallah.allahım hersey senın kudretınde annelık hıssını verdın karsılıgınıda ver rabbim:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben kırmızı kartı gördüm bugün..mafoldumbenYeni tarihim 13 eylül.Bu ay doktor değiştireceğim,bu yüzden ilaç kullanmayacağım bu ay.Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez kızım gibi ikincide tedavisiz olur belki..:Saruboceq: Bu ay sonuç bekleyenler bebişlerinize kavuşursunuz inşallah,müjdeli haberler bekliyoruz sizden..opuyorumnanaktan

Kızlar ben kırmızı kartı gördüm bugün..mafoldumbenYeni tarihim 13 eylül.Bu ay doktor değiştireceğim,bu yüzden ilaç kullanmayacağım bu ay.Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez kızım gibi ikincide tedavisiz olur belki..:Saruboceq: Bu ay sonuç bekleyenler bebişlerinize kavuşursunuz inşallah,müjdeli haberler bekliyoruz sizden..opuyorumnanaktan

canım tedaviye ara verdikten sonra hatta tüp bebek kararı aldıktan sonra hamile kalan o kadar cok kişi varki...sakın ümitsizliğe kapılma....bende de bu ay hamile olacakmışım gibi bir his yok (gerçi belirti gibi biseyler var ama) ama yinede p.tesini beklicem kanda gebelik için bir ümit...Allahtan ümit kesilmez....eğer olmazsada Allahtan napalım.... :ecrin_bebek:

canım tedaviye ara verdikten sonra hatta tüp bebek kararı aldıktan sonra hamile kalan o kadar cok kişi varki...sakın ümitsizliğe kapılma....bende de bu ay hamile olacakmışım gibi bir his yok (gerçi belirti gibi biseyler var ama) ama yinede p.tesini beklicem kanda gebelik için bir ümit...Allahtan ümit kesilmez....eğer olmazsada Allahtan napalım.... :ecrin_bebek:

gunun gectımı

cok uzuldum ıns en kısa zamanda hamıs olursun

Senden güzel haberleri duyarız inşllah canım..Dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez,ümidimizide yitirsek mahvoluruz zaten..

Senden güzel haberleri duyarız inşllah canım..Dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez,ümidimizide yitirsek mahvoluruz zaten..

canım sadece benden değil isteyen herkesten güzel haberler duyarız inşlallah...benden senden diğer arkadaşlardan... sadece sabır...Allah sabredenlerledir... :Saruboceq:

Back
X