• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sağol inşallah....sende hamilesindir inşallah....gerçi benden bugün sabah açık pembe bir leke geldi...yazdım sabah belki okumuşsundur...

evet okudum canım öyle gibi geliyor bana sen hamilesin. Bense zannetmiyorum ya dünden beri eşimle ikimizin ağzını bıçak açmıyor.cuma gecesinden beri annemlerdeydim bu sabah eşim kahvaltıya gelip beni alıcaktı ama ben dün sabah dayanamayıp test yapınca işte sonuçta olumsuz olunca akşam kardeşim eve getirdi beni canım çok sıkıldı eve geldiğimden beri hiç konuşmadık sayılır eve geldiğimde ağlayabildim sadece ve hala ara ara içim doluyor...

:teselli::teselli:

off sacmalıyom ıste cok ıstıyom sabırsızım .delüyüm.ama inş tutmustur.haftaya dr gıtcem ama acaba testı ne zamna yapsamkı.ne zamn cıkarkı bu ılcın etkısıylede cıkıyomus etkı nezamn gecerkı.teskurler sımdıden:1hug::teselli:

estafurullah canım saçmalamıyorsun sadece umut ediyorsun seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 1.5 senedir her belirtiyi hamileliğe yoranlardanım inşallah hamilesindir birilerinin kaldığını duyunca mutlu oluyorum benimde bir gün olucak diye düşünüyorum sen ne zamandırçocuk istiyorsun peki

evet okudum canım öyle gibi geliyor bana sen hamilesin. Bense zannetmiyorum ya dünden beri eşimle ikimizin ağzını bıçak açmıyor.cuma gecesinden beri annemlerdeydim bu sabah eşim kahvaltıya gelip beni alıcaktı ama ben dün sabah dayanamayıp test yapınca işte sonuçta olumsuz olunca akşam kardeşim eve getirdi beni canım çok sıkıldı eve geldiğimden beri hiç konuşmadık sayılır eve geldiğimde ağlayabildim sadece ve hala ara ara içim doluyor...

canım üzüldüm...ama demek ki eşinde üzülmüş onada hak ver...benim eşimde deli divane peşimde hamileyimdir diye....biliyorum hamile değilsem oda aynı bir sinir trip yapacak bana.çünkü daha önceki aylarda öyle yaptı...gidip erken yatmalar laf sokmalar...boşver takmamaya calış....ama dünde yazdım sana idrara takılma çünkü belirtilerimiz aynı...hatta ilk belirtilerini yazdığın msjını okuyunca hah tamam benimkilerin aynısı demiştim...umudunu kaybetme bende senden ümitliyim arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

canım üzüldüm...ama demek ki eşinde üzülmüş onada hak ver...benim eşimde deli divane peşimde hamileyimdir diye....biliyorum hamile değilsem oda aynı bir sinir trip yapacak bana.çünkü daha önceki aylarda öyle yaptı...gidip erken yatmalar laf sokmalar...boşver takmamaya calış....ama dünde yazdım sana idrara takılma çünkü belirtilerimiz aynı...hatta ilk belirtilerini yazdığın msjını okuyunca hah tamam benimkilerin aynısı demiştim...umudunu kaybetme bende senden ümitliyim arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

Canım benim eşim bana bu yüzden trip hiç yapmaz sadece ben üzgün olduğum için konuyu açmak istemiyor ona testin sonucunu tel söylediğimde ben sana yapma moralin bozulacak demiştim dedi o kadar benim eşim çok kuvvetli bir insandır bu durumu hiç problem etmez olmasada olur diyor tabi biz daha yeni başladık yolun çok başındayız dedim ya bu ilk tedavimdi sabırlı olmam gerekiyor umutsuz değilim birgün bende anne olacağım...

Kızlar inşallah hepinizin ümitleri yeşerir bebiş olarak..:Saruboceq:Rahat olmaya takmamaya çalışsada insan, adet tarihleri yaklaşınca gerginlik yaşamamak mümkün değil maalesef.:delphin:Ama inanıyorum hepimiz burdan hamilelik haberlerimizi vereceğiz ve mutluluktan havaya uçacağız çok yakın bir zamanda..:CüvCüv:

evet :kedi::ama senin samimi yazıların beni buraya üye yaptı ve topik manyağı oldum bilgisayarı açar açmaz kendimi bu topikte buluyorum hastalık oldu bende-tatlicadiarzu-

Bende 2007den beri üyeyim :)mannak bağımlısı oldumm k.ksız yapamıyorum:hooray:

Canım benim eşim bana bu yüzden trip hiç yapmaz sadece ben üzgün olduğum için konuyu açmak istemiyor ona testin sonucunu tel söylediğimde ben sana yapma moralin bozulacak demiştim dedi o kadar benim eşim çok kuvvetli bir insandır bu durumu hiç problem etmez olmasada olur diyor tabi biz daha yeni başladık yolun çok başındayız dedim ya bu ilk tedavimdi sabırlı olmam gerekiyor umutsuz değilim birgün bende anne olacağım...

canım hepimiz her isteyen anne olsun inşallah..........:Saruboceq:

estafurullah canım saçmalamıyorsun sadece umut ediyorsun seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 1.5 senedir her belirtiyi hamileliğe yoranlardanım inşallah hamilesindir birilerinin kaldığını duyunca mutlu oluyorum benimde bir gün olucak diye düşünüyorum sen ne zamandırçocuk istiyorsun peki

11 aydır ıstedık olmadı bıze tedavıye basladıkbu ılk klomen tedavmmirmirmirmir:Saruboceq:

2 gün sonra evlilik yıldönümümüz ben bu sene eşime bir bebek hediye etmek istiyordum ama yine olmayacak herhalde

canım bende eşime hep böyle özel bir günde bu haberi vermek istedim ama olmadı ona normal bir zamandada söylesek aynı heyecanı yaşıycak aslında o yüzden bu konuyu takma kafana yeterki olsun ve ne zaman olursa olsun biz o haberi verebilelim eşlerimize ne zamandır çocuk istiyorsun yada daha önce korundun mu inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberleriniopuyorumnanaktan

günaydın,
kız vücut ısın baya yüksek.eğer hamilelik varsa vücut ısın düşmez.eğer yoksa adetten 1 gün önce düşer.
çalışmadım demişsin ama bu işler hiçbelli olmuyorki.1-2 kere birlikte olan hiç beklemezken hamile olduğunu öğreniyor.bellimi olur.

Adete 5-6 gün kala pembe lekeler genelde yerleşme lekesi olabilirr.İnşallahhhh öyledirrrrr..Sabret az kalmış bakalımm insallah guzel haberler verırsın

Alminasım inşallahh olmazsınnnnnnn...Isın adet gününde düşmesi gerekir.Eskiden bende ölçerdim adet olucağım günün sabahı ateş birden 5-6-7 derecelik düşüşe geçerdi bende anlardım..

vasfiyee korkuyorsan Anestezi ile çektirebilirsinn ben öyle yaptım hiçbir ley hissetmedim harikaydıııı:lepi:Arkadaşım çektirmiş hastane ayağa kalmışdelikafadulden

hımm yanı olcmek ıcın adet olacagım gunu beklyecegım oyleyse esım dedı banada senden cok sıcak gelıyor hastamısın atesın var dıye degılım dedı olctu 37.8 cıktı sonra ertesı gun yıne dedı tekrar olctuk 37.2 cıktı yumurtlama zamanın degıl nıye atesın dusmemıskı dedı bılmem dedım bende hıc okumadım ates ocme yontemını sonra baktım bırkac topıge anlayamadım hangı gun dusecegını sıze sorayım dedım gercı adet zamanım 19 agustos daha var:1shok:

canım BALIM geldi bugün topiğimiz şenlendi...sen bizi bırakamazsın balım....burdan gidemezsin...ne olur geri dön....:gitme:sen yazınca herkes makine gibi yazıyo...ama bak gittin topic yine bomboş.....senin tecrübelerinden,yaşadıklarından yararlanmak isteyenleri mağrum bırakma canım benim...banada üye olduğumda ilk mesajı yazan sendin...canım ya seni tanımasamda görmesemde sanki senelerden beri tanıyomusum gibi....BURAYI YALNIZ BIRAKMA GÜZEL ıNSAN...............a.shihoyyyt

canım BALIM geldi bugün topiğimiz şenlendi...sen bizi bırakamazsın balım....burdan gidemezsin...ne olur geri dön....:gitme:sen yazınca herkes makine gibi yazıyo...ama bak gittin topic yine bomboş.....senin tecrübelerinden,yaşadıklarından yararlanmak isteyenleri mağrum bırakma canım benim...banada üye olduğumda ilk mesajı yazan sendin...canım ya seni tanımasamda görmesemde sanki senelerden beri tanıyomusum gibi....BURAYI YALNIZ BIRAKMA GÜZEL ıNSAN...............a.shihoyyyt

:asigim: :asigim::kedi:Tamam canım bütün sayfaları okuyamasamda uğramaya çalışıcam bu topiğeee.Sızlere Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaopuyorumnanaktan

:asigim: :asigim::kedi:Tamam canım bütün sayfaları okuyamasamda uğramaya çalışıcam bu topiğeee.Sİzlere Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaopuyorumnanaktan[

Bu topiği aylardır yürüten sensin balım.....Tabiki uğruyacaksın..Ben sorularımın cevabının yüzde 90nı senden aldım,öğrendim....Sadece ben değil zeyhat,serselo ve birçok arkadaş....Senin yazılarını,insanlara moral veren telkinlerini okuduktan sonra bu siteye üye oldum arkadaşım.....İnsanlara böyle koşturmanı,cevaplar verip rahatlatmanın mükafatını CENAB-I MEVLAM sana verecek...Ama bu dünyada ama öbür tarafta...HAKKINI HELAL ET arkadaşım...Seni seviyorum....

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza hepimizin sorunu aynı ve sizin birbirinize verdiğiniz moraller brnide mutlu etti o yüzden bende katıldım allahım inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir bende du ay klomene başladım hayırlısı inşallah olur çünkü ilk klomende olmamıştı

Bu topiği aylardır yürüten sensin balım.....Tabiki uğruyacaksın..Ben sorularımın cevabının yüzde 90nı senden aldım,öğrendim....Sadece ben değil zeyhat,serselo ve birçok arkadaş....Senin yazılarını,insanlara moral veren telkinlerini okuduktan sonra bu siteye üye oldum arkadaşım.....İnsanlara böyle koşturmanı,cevaplar verip rahatlatmanın mükafatını CENAB-I MEVLAM sana verecek...Ama bu dünyada ama öbür tarafta...HAKKINI HELAL ET arkadaşım...Seni seviyorum....

Canım tabikide helal olsun her zaman yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa çekinemden sorabilirsin:1hug:kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza hepimizin sorunu aynı ve sizin birbirinize verdiğiniz moraller brnide mutlu etti o yüzden bende katıldım allahım inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir bende du ay klomene başladım hayırlısı inşallah olur çünkü ilk klomende olmamıştı

Hoşgeldin canım....kaydirigubbakcemile5

Back
X