• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hasretiiii
nerdesinnn
nasıl oldun canım

ben dün iğnemi oldum hiç ağrım olmadı ya??
yumoş catlamadımı acaba??

kızlar bişi soracağım
iğneden ne kadar sonra yumoş catlıyor ve ne kadar süre canlı kalıyor???

canım üzüldüm inan...mafoldumben...bende adet belirtileri başladı gibi....mafoldumben

nrmnsa dur bakalım hemen bırakma kendini ben inanıyorum canım ama öyle olmaz ise de sağlık olsun napalım umutlarımızı gelecek aya devam ettiricez bütün arkadaşlar elimizden geleni yapıyoruz daha ne olsun Rabbim ol deyice oluyo üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinizin evlilik yıldönümleri kutlu olsun
alminas sende hamişsen,ilk yıldönümü hediyen cok güzel olacak
benimde eylül başında yani, buay tutarsa bende hediye olarak bebiş haberi vericem kocama:)
inşallah,amin...

sagol canım hayır hamıs degılım ben 1 aydır denıyorum bebıs olayını ve ılk ayda basarısız oldum sonrakı ay yanı buay klomende ıcmedım bebıste calısmadım ben ıgnemı olduktan sonrakı 36 saat ıcınde ılıskıye gırmemı soyledı dr ve 3-5 gun devam et dedı ve hergun gır dedı uyguladım basarısız oldum bende klomen ve ıgne cok agrı yaptı ılıskı esnasında da cok acı verdı ve adetımıde 7 gun gecırdı

arkadaşım nrmnsa Çok dua ediyorum bak şuan ezan okunuyor Allahım ne olur bizide sevindir evlat hasretiyle bırakma yarabi diye yine dualar ediyorum . Bir an geliyor tıkanıyorum artık çok yorum yapmıcam bir şeyi nekadar çok istersen o kadar olmuyor...Dilerim herkez birgün bebeklerine kavuşurmafoldumben

arkadaşım nrmnsa Çok dua ediyorum bak şuan ezan okunuyor Allahım ne olur bizide sevindir evlat hasretiyle bırakma yarabi diye yine dualar ediyorum . Bir an geliyor tıkanıyorum artık çok yorum yapmıcam bir şeyi nekadar çok istersen o kadar olmuyor...Dilerim herkez birgün bebeklerine kavuşurmafoldumben

uzulme lutfen bak ben sadece 1 ay denedım moralım bozuldu stres oldum dr um dedıkı kafana takma hıc problemım yok benım yumurtlama adet olama pko falan hıcbırsey yok bendde ama psıkolojım duzgun degıl dıye bunyem hamılelık ıstemıyormus drum rahat olde dı stres cok etkıler dedı lutfen sende rahat ol uzulme :teselli:

Canım ALLAHIM inşallah dualarımızı kabul eder.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Sende bende isteyen herkes bebişlerine biran önce kavuşur...:Saruboceq::emir_bebek::teselli:

Amin.
Tez zamanda İnşallah canım.

sağol alminas
umarım bebişler hiçbirimizi bekletmez cok fazla...

amın ıns benım yarın adet gunum fakat bebıs calısmadıgım halde vucut ısım hala 37.4 demekkı yarın adet olamayacagım
:1shok:sasılacak bı durum ben genelde lısteye adet tarıhımı 2 gun gec yazdırıyorum hanı gecıkırse dıye tedbır bakalım bekleyecegım sasırdım kaldım sımdılerde 35.5 36 falna olması lazımdı dusmedı gıttı

ARKADAŞLAR BıŞEY SORUCAM BEN ŞıMDı BU AKŞAMA DOĞRU ADET OLDUM DOKTOR 2 VEYA 3 GEL DMıŞTı NE ZAMAN GıDıCEM BEN ŞıMDı BUGÜNÜ SAYICAKMIYIMfisfisfis

oh oh hadi canım inşallah düşmez o ateşin.
ya dr beni yarın 3.kontrole çağırdı ama benim ateşim şimdi 37
iğneyi dün oldum
ama dr salıya kadar ilişki yok dedi
yarın akşam gec olmaz dimi
panikledim valla....

ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAM BEN ŞİMDİ BU AKŞAMA DOĞRU ADET OLDUM DOKTOR 2 VEYA 3 GEL DMİŞTİ NE ZAMAN GİDİCEM BEN ŞİMDİ BUGÜNÜ SAYICAKMIYIMfisfisfis

evet canım bence sayman gereklı benım dr um gece yarısı bıle olsan sayacaksın dedı ama sen yıne kendı dr una sor odaha ıyısını bılır belkı

iğneyi dün oldum
panikledim valla....

benım dr um ılkgun bıle ılıskı verıyor ama 36 saat sonra mutlaka ılıskıye gırmen ve enaz 3 encok 5 gun devam etmen gerek dıyor :uhm:

iğneyi dün oldum
panikledim valla....

ya ıste bak senın ıcın tam hamılelık zamanı atesınde gayet ıyı olması gerken gıbı benımkı anormal acaba enfeksıyonmu kaptım kı havuza falan gırıyorum ya aklıma o gelıyor :uhm:

benım dr um ılkgun bıle ılıskı verıyor ama 36 saat sonra mutlaka ılıskıye gırmen ve enaz 3 encok 5 gun devam etmen gerek dıyor :uhm:

benim dr.umda iğneden sonra iki gün ilişki verdi öbür günler içinde bişey dememişti zaten ağrı olduğu için biz o iki günden sonra anca 2 kere falan ilişkiye girdik

evet canım bence sayman gereklı benım dr um gece yarısı bıle olsan sayacaksın dedı ama sen yıne kendı dr una sor odaha ıyısını bılır belkı

Kızlar benim doktor biraz ciddi yani çekiniyorum iyi bir doktor tavsiye ile gidiyorum ama iyise iyi diyo kötüyse kötü sormaya çekiniyorum açıkçası ama ben en iyisi çarşamba öğlenden sonra gideyim. Civciv bu arada alminasın dediği gibi doktorum bana da iğnenin olduğu akşam ve daha sonraki 3 gün demişti bazılarıda gün aşırı diyormuş anlamadım gerçekten..

alminas sen klomen kullanmadan önce adet düzensizlğin varmıydı canım?
yani yoksa, şimdi gecikmiş olması güzel gibi geliyor.
3-4 gundur okadar cok sey okudumki
ama 2-3 kişiden sunu okudum
2ay kullanmış bıraktığı ay hamile kalmış
diyolarki dr lar etkisi sürer ilacın demiş.
acaba diyorum?? :))

Back
X