Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülcan biraz önce reglim başladı niye böyle erken geldi anlamadım eylüle benide yazarmısın lütfen..
canım üzüldüm inan...mafoldumben...bende adet belirtileri başladı gibi....mafoldumben
arkadaşlar hepinizin evlilik yıldönümleri kutlu olsun
alminas sende hamişsen,ilk yıldönümü hediyen cok güzel olacak
benimde eylül başında yani, buay tutarsa bende hediye olarak bebiş haberi vericem kocama:)
inşallah,amin...
arkadaşım nrmnsa Çok dua ediyorum bak şuan ezan okunuyor Allahım ne olur bizide sevindir evlat hasretiyle bırakma yarabi diye yine dualar ediyorum . Bir an geliyor tıkanıyorum artık çok yorum yapmıcam bir şeyi nekadar çok istersen o kadar olmuyor...Dilerim herkez birgün bebeklerine kavuşurmafoldumben
arkadaşım nrmnsa Çok dua ediyorum bak şuan ezan okunuyor Allahım ne olur bizide sevindir evlat hasretiyle bırakma yarabi diye yine dualar ediyorum . Bir an geliyor tıkanıyorum artık çok yorum yapmıcam bir şeyi nekadar çok istersen o kadar olmuyor...Dilerim herkez birgün bebeklerine kavuşurmafoldumben
sağol alminas
umarım bebişler hiçbirimizi bekletmez cok fazla...
ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAM BEN ŞİMDİ BU AKŞAMA DOĞRU ADET OLDUM DOKTOR 2 VEYA 3 GEL DMİŞTİ NE ZAMAN GİDİCEM BEN ŞİMDİ BUGÜNÜ SAYICAKMIYIMfisfisfis
oh oh hadi canım inşallah düşmez o ateşin.
ya dr beni yarın 3.kontrole çağırdı ama benim ateşim şimdi 37
iğneyi dün oldum
ama dr salıya kadar ilişki yok dedi
yarın akşam gec olmaz dimi
panikledim valla....
oh oh hadi canım inşallah düşmez o ateşin.
ya dr beni yarın 3.kontrole çağırdı ama benim ateşim şimdi 37
iğneyi dün oldum
ama dr salıya kadar ilişki yok dedi
yarın akşam gec olmaz dimi
panikledim valla....
benım dr um ılkgun bıle ılıskı verıyor ama 36 saat sonra mutlaka ılıskıye gırmen ve enaz 3 encok 5 gun devam etmen gerek dıyor :uhm:
evet canım bence sayman gereklı benım dr um gece yarısı bıle olsan sayacaksın dedı ama sen yıne kendı dr una sor odaha ıyısını bılır belkı