Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 11 aydır denıyorum bu ay dr basvurduk tedavıye basladk.3agustosta klomene basladım 11agustosta catlatma ıgnemı oldum beklmedeyım.rabbım cumlemıze hayırlı evlet nasıp etsın.ayın 28 ne kadar hersey netlesecek allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın hepımıze.benım sadece adet duzenım yok.ondan bu tedavıye basladım saygılar:sm_cool:
yumurtlamayla ilgili sorunun yok yani sevindim. tedavin hayırlı olsun inşallah. allah hepimize hayırlı evlat versin inşallah. iyi haberlerini bekliyorum
kızlar bir şey soracağım
klomenin yan etkileri geçici değil mi özellikle gözle ilgil olanı merak ediyorum. görmeyle ilgili biraz bulanıklık yaşıyorum geçecek diye düşünüyorum. siz de de böyle şeyler oldu mu ve daha sonra geçti mi acaba cevap verirseniz sevinirim
kızlar bir şey soracağım
klomenin yan etkileri geçici değil mi özellikle gözle ilgil olanı merak ediyorum. görmeyle ilgili biraz bulanıklık yaşıyorum geçecek diye düşünüyorum. siz de de böyle şeyler oldu mu ve daha sonra geçti mi acaba cevap verirseniz sevinirim
ayy kızlar aynen vakit geçmek bilmiyor.bir haftadır evdeyim canım sıkılmaya başladı artık.
bende klomene dün başladım bide bal-çörekotu-tarçın karışımından yiyorum.bakalım hayırlısı ayın 17 sinde belli olur herşey.ramazanda başlıyor yarın inşallah fazla düşünmem çocuk olayını.düşünemk istemiyorum daha..
merhaba gulcancıkım.bu gunu gecenlerden ses cıkmıyor ıstermısın hamıle olmus olsunlarda bızı unutmus olsalar bırsuru gunu gecen var mam ses yok.canım benım inşallah bu ay tutar senınde.opuyorumnanaktan
Herkeze hayırlı Ramazanlar diliyorum opuyorumnanaktan
benimde gözlerimi çok etkiledi.kaşıntı ve batışma yaptı,göz pınarlarımda durmadan çöpek birikiyo deliricem.göz damlası koyarsam biraz rahatlıyo.kaç aydır üst üste klomen kullanıyorum.her ay daha etkili bir şekilde gözlerime yan etki yaptı.damlayla idare ediyorum.napim içmesemde olmuyor.
geçmiş olsun merak ettiğim hiç geçmiyor mu sürekli devam mı ediyor geçicidir diye umuyorum
tabiki geçici canım.sadece ilacın yan etkisi o.
selam bu ay doktorum izne çıkmış bu ay tedaviye araverelim deik zaten klomenin etkisi 2 ay sürebiliyormuş o yüzden bu ay kendi haline bırakalım dedik çünkü 3 aydır düzenli olarak regl olmaya başladım hepinizi öpüyorum sizlere de hayırlı ramazanlar zemuszemus