Canım günaydın...Allah sağlıkla bebişini eline almayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:Hamile olduğunu öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi....:uhm:
amin güzelim..inşallah.. beklenen adet günüme 2 gün kala oluşan gündüz uykularım ve göğüslerde dolgunluk ve dokununca ağrı dışında fazla bi belirtim yoktu aslında.. belki de vardır yani olmuştur ama ben ilk kez klomen kullandığım için pek hamileliğe yormadım sanırım... bide aylardır klomen kullanıp iki taraftada 4-5 yumurta gelişip çatlayıp ve hamile kalamayanları okuyunca pek kendimi ümitlendirmedim... o yüzden fazla uyumamı gece geç yattım... göğüslerde ağrıyı adet olcam diye düşündüm hep.. sanırım bu psikolojik evet ama napiim ümitlenip testte tek çizgiyi görmek ve her defasında yıkılmak...
biliyomusunuz kızlar.. bu ay reglim 1 gün geciktiğinde test yaptım ve tabiki negatifti.. ben bu uykulardan şüphelendim ve 5 gün geçtiğinde gittim 2 tane birden test aldım.. nasılsa çıkmıcak bikaç gün sonra tekrar yaparım diye... ilk kez 2 test aldım :) ve 1i allahıma şükür ki elimde kaldı :)))
rabbim isteyen herkese çok bekletmeden göndersin mucizelerini.. benim bebişime de bana tutunma ve büyüme gücü versin :Saruboceq::Saruboceq: