Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 2 eylül sen progesteron baktırdın mı bu ay baktırdıysan kaç çıktı
kızlar günaydın uzun zamandır bu siteye giriş yapmadım çünkü yaşadıklarım beni biraz yıprattı buralara hamileyim yaşasın diye yazılar yazıp bir kaç gün sonra dış gebelik olduğunu anlayınca çok üzüldüm çok şükürki çok iyi bir doktorum var ve ameliyat olmadan moralimi sürekli yüksek tuttu beni sürekli arayıp halmi sordu atlattım bu olayıda beni hamileler listesinden çıkarabilirsiniz sanırım bir kaç ay ara vericem
bu ilaçlarıda bir daha kullanmak istemiyorum ruhum yoruldu günlerce beklemelerden acaba hamilemiyim diye sonrada bu haldeyim işte
gögüs uclarında agrı varsa bu hamılelık belırtısı canım.ınsaalh allahın ıznıyle olur.kacıncı klomen kullnısın?
canım geçmiş olsun
Kasıklarımda batma yok ama ara ara aĞrı gİrİyor bende gaz sancısı dİye dÜŞÜnÜyorum bİraz sıcak masaj yaptım mı geÇİyor İnŞallah canım rabbİm hepİmİzİn yÜzÜnÜ bu aylarda gÜldÜrÜr İnŞallah
ikiz mi hamılesın canım?
Pembepamukcum geÇmİŞ olsun canım
neyse ben kactım benımle konusan yokmafoldumben
kızlar klomenı en fazla kac ay kullanabılıyoruz.
insallah sultancım sana cok güzel bır dogum günü hedıyesı olur.bende hıc belırtı yok kasıklarım batıyor sadece.
bi yanlış anlaşılma oldu heralde sultanım ben iyiyim bi şeyim yok :))
Merhaba arkadaŞlar ben buay İlk kez klomen kullandım İĞne de vurulmadım
tam reglİmİn 14. GÜnÜ karın aĞrısı oldu sonrasında bİr daha olmadı genelde okuduĞum kadarıyla daha uzun aĞrı Çekİyor arkadaŞlar benİm yaŞadıklarımı yaŞayan var mı acaba