Klomencilerr rahim fliminiz çektirdinizmiii.Ben ilk klomen ayımda dr demiştim çekin diyee.Aslında dr 3ayda çekıcektı.Ama ben kafam rahat etsin diye ilk başta çektirdim:ecrin_bebek:
canım bende 2.ay çektirdim.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomencilerr rahim fliminiz çektirdinizmiii.Ben ilk klomen ayımda dr demiştim çekin diyee.Aslında dr 3ayda çekıcektı.Ama ben kafam rahat etsin diye ilk başta çektirdim:ecrin_bebek:
canım ya boylarımız aynı benim de 172 cm ve ben de 63-63.5 kiloyum ve benim de hedefim inan 58 süprizzzzzsüprizzzzz ve ben ramazanda mutlaka 1-2 kg alırım genelde eğer yine alırsam 65 e çıkıcam çok korkuyorum sen nasıl bir diyet yaptın benim de dikkat etmem lazım dikkat ettiğim halde kilo aldım yaa üfff kg almak istemiyorum ben de bebek için uğraşıyorum yaklaşık 15 aydır..
amin canım inş. biraz sabır bende pcos var ama ilk klomen kullandığım ay herşey normal olmasına rağmen olmamıştı dr.banada aynısını dedi neden olmadı acaba diye ama ikinci ayda odu seninde olur inş. sakın üzme kendini
Bende narkozla çektirmiştimmm çok rahatttttı.Ama aşılamam kabus gibiydi :)Canlıydum:sinifsinif:
Beni felaket spekulumu korkum var aşılamı sırf bu yüzden geciktirebilirim.
Zeyhatım benimkii kabuss gibiydiii en iyisi anlatmıyımm.Herkezinkii faklıı bazısı hiçbişye hissetmiyor bazısı hissediyorr.Kabus gibiydi ağlamıştım aşılamadan sonraa.Bir daha yemin etmiştim ASLA!! diyee:1nincaaletler kan gözümün önünden gitmiyorrr:1ninca:acısını zaten hıc anlatmıyım
slm kızlar ben geldim bu gun dr gittim dr um yoktu hihoyyyt ben de akşamdan beri dua ediyorum dr degiştiricektim bu bahane oldu dr degiştirdim :lepi: muayene oldum ilk defa ust oltrasan oldum cok mutluyum herşey normal yine klomen verdi bugun baslıyorum ayın 31.de gidicem tekrar bakıcak yine pregli sanırım ilk ay olmayabilir üzülme dedi.dua edin kızlar bu ay bebişim gelsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5