• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah çektirmeme sebep kalmaz ben daha önce eşimin dayısının karısına çekilirken başınde durmuştum o narkoz alarak çektirmişti ne bileyim şahsen başıma gelirse narkoz almadan çektirmem diye düşünüyorum

canım ya boylarımız aynı benim de 172 cm ve ben de 63-63.5 kiloyum ve benim de hedefim inan 58 süprizzzzzsüprizzzzz ve ben ramazanda mutlaka 1-2 kg alırım genelde eğer yine alırsam 65 e çıkıcam çok korkuyorum sen nasıl bir diyet yaptın benim de dikkat etmem lazım dikkat ettiğim halde kilo aldım yaa üfff kg almak istemiyorum ben de bebek için uğraşıyorum yaklaşık 15 aydır..

canım ben glucophaneye başlamadan önce diane 35 kullandım ekim kasımda. sonrasında 64 kg.dan 70 e çıktım. şubatta tedavi için doktora gittim ve bana glucophane yi verdi bu ilaç da zayıflatır seni dedi. içmeye başladım ama bende tam tersi etki yaptı ve bir ay içinde tartıda 72'yi gördüm. sonra dedim bu böyle olmuycak buna bi son vermem lazım. çok sıkı bi rejime başladım. klasik üç beyazı tamamen hayatımdan çıkardım. yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim. yanlız ilk üç ay nerdeyse kilo veremedim. üç ayın sonunda 67'yi gördüm tartıda ama bırakmadım. şimdi de 6 ay bitiyo ama ben anca 61 olabildim. olsun napalım bizim de böyle bi sorunumuz var işte. çok klay kilo alıp zor veriyoruz. ramazanda da almamak için çok dikkat ediyorum. ya aslında herşey kafada bittimi gerisi geliyo. en azından şöyle düşündüm kendim için değilse de bebeğim için bunu yapmam lazım.

amin canım inş. biraz sabır bende pcos var ama ilk klomen kullandığım ay herşey normal olmasına rağmen olmamıştı dr.banada aynısını dedi neden olmadı acaba diye ama ikinci ayda odu seninde olur inş. sakın üzme kendini

ezgi seni direkt klomenemi başlattı doktor yoksa benim gibi önce glucophane mi kullandın?? ben de pkos'luyum da merak ettim

Beni felaket spekulumu korkum var aşılamı sırf bu yüzden geciktirebilirim.

Zeyhatım benimkii kabuss gibiydiii en iyisi anlatmıyımm.Herkezinkii faklıı bazısı hiçbişye hissetmiyor bazısı hissediyorr.Kabus gibiydi ağlamıştım aşılamadan sonraa.Bir daha yemin etmiştim ASLA!! diyee:1ninca:o aletler kan gözümün önünden gitmiyorrr:1ninca:acısını zaten hıc anlatmıyım

Zeyhatım benimkii kabuss gibiydiii en iyisi anlatmıyımm.Herkezinkii faklıı bazısı hiçbişye hissetmiyor bazısı hissediyorr.Kabus gibiydi ağlamıştım aşılamadan sonraa.Bir daha yemin etmiştim ASLA!! diyee:1ninca:o aletler kan gözümün önünden gitmiyorrr:1ninca:acısını zaten hıc anlatmıyım

Allah allaha kanmı? Bak dün bir bayanın yazısını okudum onunkide çok dehşet vericiydi. Doktor rahmine iğne batırıp kanatmış güya bebek iyi tutunurmuş. Demek sendede kan geldi.

Benimde ilaçlı film çok kötüydü. Bir hafta boyunca hastalık gibi kanamam oldu. Ne kadar korkmuştum ağlamıştım.

özlem147 ..
seni takdir ettim walla. bende herşey bebiş için diyorum ama içimdeki yeme aşkı durmuyo:p yemek yemeğe değil de pastaya çikolataya dayanamıyorum..tatlı canavarıyım..yemek yapınca da tam yapıyorummmm
böyle olunca da kilo gitmiyooo

mrblar...bu ay klomen ve duphaston kullandım ama hamile kalamadım.dr.um bi kez daha aynı tedavinin uygulanacağını söyledi.galiba yumurtlama tembelliğim var.bu ilaçları kullanan ve hamile kalan varmı?

slm kızlar ben geldim bu gun dr gittim dr um yoktu hihoyyyt ben de akşamdan beri dua ediyorum dr degiştiricektim bu bahane oldu dr degiştirdim :lepi: muayene oldum ilk defa ust oltrasan oldum cok mutluyum herşey normal yine klomen verdi bugun baslıyorum ayın 31.de gidicem tekrar bakıcak yine pregli sanırım ilk ay olmayabilir üzülme dedi.dua edin kızlar bu ay bebişim gelsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Hadi canım hayırlısı seninde istediğin buydu bak üstten bakmış bundan sonrası Rabbime kalmış Hayırlısı inş.

Back
X