Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
Allah herkeze nasip etsin inşallah.. çok dua ettim ve son zamanlarda kendimi psikolojik olarak hazırladım.. bi çok şeyi denedim. çatlama iğnesi bile işe yaramamıştı.ve bide şu yumurtlama gününü gösteren takvim yöntemi çok işime yaradı.İnşallah sizinde hayırlı müjdeli haberlerinizi buradan okuruz. herkeze hayırlı cumalar.
Allah herkeze nasip etsin inşallah.. çok dua ettim ve son zamanlarda kendimi psikolojik olarak hazırladım.. bi çok şeyi denedim. çatlama iğnesi bile işe yaramamıştı.ve bide şu yumurtlama gününü gösteren takvim yöntemi çok işime yaradı.İnşallah sizinde hayırlı müjdeli haberlerinizi buradan okuruz. herkeze hayırlı cumalar.
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
papatya merhaba ; tebrik ederim..allah sağlıkla koynuna almayı nasip etsin inşallah....
hamişler giderek çoğalıyor aman ne güzel ...vıcır vıcır bir yaz bekliyor herkesi desenizze:)
gülcanım beni takvimde hala değiştirmedin güzelim bee be 22sinde regl oldum...doğum kontrol hapı kullanıyorum.
artık bebek istemiyor düşünmüyorum.....ama yine aranızda olmak istiyorum....
bugün doktora gittim adetimin 4.günüydü kontrole . kistim yani çatlamayan yumurtam 20 mm olmuş .zararsız dedi doktorum. diğer ay kullanacağım doğum kontrol hapı ile buu da atarmışım.
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
KOCABEBE Canıım Allah razı olsun. Rabbim sizlere yaşatmasın bu acıyı. Ama ne çare ki başa gelen çekiliyor. Rabbim çekemeyeceğimiz kadar büyük dertler vermesin. Dediğin gibi çok şükür ki bir tane yavrum var. Yüce Allahım önce sizlere tattırsın annelik duygusunu.
NURTOPU Selam canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın tatlım
PAPATYA tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh...
Canım bu gün yazdım ama görmedin galiba 24 de hasta oldum ama bir tuhaf son günü gibi koyu koyu az ve kahverengi... bilmiyorum bu arada kan testi değil ama çarşamba günü eczaneden alıp denedim oda ne gatifti... sen beni ekime kaydır arkadaşım nasip kısmet bakalım...
Canım bu gün yazdım ama görmedin galiba 24 de hasta oldum ama bir tuhaf son günü gibi koyu koyu az ve kahverengi... bilmiyorum bu arada kan testi değil ama çarşamba günü eczaneden alıp denedim oda ne gatifti... sen beni ekime kaydır arkadaşım nasip kısmet bakalım...
çatlatma iğnesi kullananlara bişey sorcam
çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorunuz hangi günlerde ilişki öneriyor
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
yada 2 gün arka arkayamı ???
arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
papatyaaa canım ne mutlu sana, maşallah, allah tamamına erdirsin, sağlıklıca kucagına aldıgın günleri de duyalım burdan inşallah, böyle haberlerle umut doluyor insan...
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
slm kızlar klomende 3.ayım inşallah bu ay tutar.yanlız ben klomene adetin 3.günü başlıyorum.okuduğum kadarıyla burda herkes 5.gün başlıyor.kafamçokkarıştı