Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm cnm hosgeldın nasılsın bayadır gorusemedık gıremedım ben okul basladı ev iş falan yogunum bu ara dersler falan fazla gıremıyorum bıde bebiş zorluyo benı sorma yanıŞenizakannehir:kahve:

canım takip ediyorum yazdıklarını...Allah yardımcın olsun..okul ev bebek falan.....Bak nolur dua et benim için....daha önce de yazdım...bak özeline ismimi yazıyım öyle dua et...Ayyy benim kadarda yüzsüz olunmaz...:kedi:

damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM

HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİ BEKLİYORUZ.

ben daha adet olmadım ama idrar testi negatiff

slm arkadaşlar eşim sprem testi yaptırdı spermleri hareketsiz cıkdı.eğer buayda olmazsa üroloğa gidin dedi.bundan sonra aşılamaya gecelim derim dedi.ama önce rahim filmi dedi.perşembe günü dok gittim.baktı bi yumurtam oluşmuş dedi ve güzel büyümüş dedi.ilaçı arttırmakişe yaradı dedi.25mm olmuş.dünde çatlatma iğnemi oldum.hayırlısı inşallah

hiçmi hareketli yok. bütün spermler hareketsizmi yavas hareketli vardır herhalde dimi

inşallah hamilesindir canım.birkaç gün daha sabret bebek varsa değerin yükselecektir.
çatlatma iğnesinin yüzünden çıkıyor onlar,bendede çok çıkmıştı.adet günün geçsin ozaman yap bakalım.

umarım yükselir canım, ilk kez bu ay bir iki damla kan gördüm iki gün üstüste ve akıntım var ama bhcg çok düşük çıkınca moralim bozuldu:(
Allahım ol derse olacak, inşallah hamiş listene girerim Gülcancım :CüvCüv:

umarım yükselir canım, ilk kez bu ay bir iki damla kan gördüm iki gün üstüste ve akıntım var ama bhcg çok düşük çıkınca moralim bozuldu:(
Allahım ol derse olacak, inşallah hamiş listene girerim Gülcancım :CüvCüv:

canım inşallah yükselir
lekelenmem iğneden sonra kaçıncı gün oldu

kızlarrrr carsamba gunu rahım fılmım cekılıcek bana dua edın neolur cok korkuyorum allahım hayırlısıyla su ısıde atlatsam bakalım ne cıkıcak bosuna cekılmıyımde bıseyok derse delırırım vallaaaa....

kocabebe slm,
umarım kolaycacık gecer.
önümüzdeki ay bende cektireceğim, biraz korkuyorum ama cok abartmyorum ya.
sende korkutma kendini.

bu arada umarım açık çıkarda boşa çektirmiş olursun:)
benim yüksek ihtimal tek tarafım kapalı ve diğer taraftada yumurta gelişmiyor:((

boşa çektirmeye razıyım anlayacağın:(

Back
X