Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla 1 tane ile yaptı şansım az belki ama tutr inşlh. okudum burda 8 9 tane yumurtası olanları CADIARZU
slm kızlar. bu ay bende klomene başlıcam. olmazsa önümüzdeki ay aşılama yptırıcaz.birbirimize dua edelim nolur. normak yollarla hamiş olalım
canm tutar o sen endiselenme rahat ol,nasipse olur
ahvil merhaba duacınım canım sende bize dua et. bende antepliyi aslen 2 yıl önce bende antepde tedavi görüyodum konukoğlunda. sen kime gidiyosun??
8 aydır korunmuyoruz
ama hala bebeğimiz yok malesef
uzun zamandır rahim filmi çektirmek istiyordum ne zamandır hep bir aksilik çıktı en son artık ne olursa olsun yaptracağım dedim ve gittim oktor ön muayne yaptı kist çıktı doğum kontrol hapı alacaksın dedi...
nys biz bu doktora güvenmedik başka doktora gittik...
doktor hem alttan hem üstten baktı kisti gördü ve telaşlanacak birşey olmadığını kendi kendine gözlem altında tabi eriyebileceğini söyledi..
sonra bebek istediğimizi, öğrenince bana 3günlük bir iğne ve antibiotik tarzı bir ilaç veri bunları tedavi amaçlı vermediğini söyledi..herşey şuan yolunda eğer 2-3 ay içinde hamile kalamzsan rahim filmini çekeriz dedi peki bu doktor bana bu ilaçları niye verdi?????
balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan
canım sen ne zamandır istiyosun
gülde kist ama ne kisti? polikistikovermi, çikolata kistimi vb.? bilmiyosan sor bence doktoruna. ilaçlarıda kistlerin erimesini düşünmüştür. bendede polikistikover var önce doğumkontrol hapları verdi erir diye ama oladı cocuk isteyincede rahim filmi çektirdim. ve aşılama oldum neticede 2 kere. ne kisti olduğuna bağlı8 aydır korunmuyoruz
ama hala bebeğimiz yok malesef
uzun zamandır rahim filmi çektirmek istiyordum ne zamandır hep bir aksilik çıktı en son artık ne olursa olsun yaptracağım dedim ve gittim oktor ön muayne yaptı kist çıktı doğum kontrol hapı alacaksın dedi...
nys biz bu doktora güvenmedik başka doktora gittik...
doktor hem alttan hem üstten baktı kisti gördü ve telaşlanacak birşey olmadığını kendi kendine gözlem altında tabi eriyebileceğini söyledi..
sonra bebek istediğimizi, öğrenince bana 3günlük bir iğne ve antibiotik tarzı bir ilaç veri bunları tedavi amaçlı vermediğini söyledi..herşey şuan yolunda eğer 2-3 ay içinde hamile kalamzsan rahim filmini çekeriz dedi peki bu doktor bana bu ilaçları niye verdi?????
herkes arkadaşını bulmuş onunla konuşuyo biz yeni geldik kimse bizi takmıyo
canım konukoğluna gidiyorum. dr sevgi kandemir. benim 2 dış gebelik maceram var. tüpümün biri alındı.
canım arkdaşım seni unuturmuyuz hiç...sen hayırlısıyla annenin yanında ol....Annecinede şimdiden geçmiş olsun canım...Allahım şifa versin....öpüyorum seni..Şeniz
balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan