Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar. bu ay bende klomene başlıcam. olmazsa önümüzdeki ay aşılama yptırıcaz.birbirimize dua edelim nolur. normak yollarla hamiş olalım

slm kızlar. bu ay bende klomene başlıcam. olmazsa önümüzdeki ay aşılama yptırıcaz.birbirimize dua edelim nolur. normak yollarla hamiş olalım

ahvil merhaba duacınım canım sende bize dua et. bende antepliyi aslen 2 yıl önce bende antepde tedavi görüyodum konukoğlunda. sen kime gidiyosun??

8 aydır korunmuyoruz
ama hala bebeğimiz yok malesef
uzun zamandır rahim filmi çektirmek istiyordum ne zamandır hep bir aksilik çıktı en son artık ne olursa olsun yaptracağım dedim ve gittim oktor ön muayne yaptı kist çıktı doğum kontrol hapı alacaksın dedi...
nys biz bu doktora güvenmedik başka doktora gittik...
doktor hem alttan hem üstten baktı kisti gördü ve telaşlanacak birşey olmadığını kendi kendine gözlem altında tabi eriyebileceğini söyledi..
sonra bebek istediğimizi, öğrenince bana 3günlük bir iğne ve antibiotik tarzı bir ilaç veri bunları tedavi amaçlı vermediğini söyledi..herşey şuan yolunda eğer 2-3 ay içinde hamile kalamzsan rahim filmini çekeriz dedi peki bu doktor bana bu ilaçları niye verdi?????

8 aydır korunmuyoruz
uzun zamandır rahim filmi çektirmek istiyordum ne zamandır hep bir aksilik çıktı en son artık ne olursa olsun yaptracağım dedim ve gittim oktor ön muayne yaptı kist çıktı doğum kontrol hapı alacaksın dedi...
doktor hem alttan hem üstten baktı kisti gördü ve telaşlanacak birşey olmadığını kendi kendine gözlem altında tabi eriyebileceğini söyledi..
sonra bebek istediğimizi, öğrenince bana 3günlük bir iğne ve antibiotik tarzı bir ilaç veri bunları tedavi amaçlı vermediğini söyledi..herşey şuan yolunda eğer 2-3 ay içinde hamile kalamzsan rahim filmini çekeriz dedi peki bu doktor bana bu ilaçları niye verdi?????

canım inşallah olur. bak benim tek tüpüm var ama umudumu kaybetmedim. bi daha ki ay aşılama yaptırıcaz

yok umudumu kaybetmiş değilim ama bu doktor bu ilaçları tedavi amaçlı değilse neden verdi...

balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan

canım arkdaşım seni unuturmuyuz hiç...sen hayırlısıyla annenin yanında ol....Annecinede şimdiden geçmiş olsun canım...Allahım şifa versin....öpüyorum seni..Şeniz

8 aydır korunmuyoruz
gülde kist ama ne kisti? polikistikovermi, çikolata kistimi vb.? bilmiyosan sor bence doktoruna. ilaçlarıda kistlerin erimesini düşünmüştür. bendede polikistikover var önce doğumkontrol hapları verdi erir diye ama oladı cocuk isteyincede rahim filmi çektirdim. ve aşılama oldum neticede 2 kere. ne kisti olduğuna bağlı

canım konukoğluna gidiyorum. dr sevgi kandemir. benim 2 dış gebelik maceram var. tüpümün biri alındı.

ahvil çok üzüldüm yaa.. eşinde problem yoktur inşlh . allah isterse tek tüplede verir takma kafanı oluruna bırak, psikolojin çok önemli unutma. bide neden aldılar tüpünü hangi doktor aldı

canım arkdaşım seni unuturmuyuz hiç...sen hayırlısıyla annenin yanında ol....Annecinede şimdiden geçmiş olsun canım...Allahım şifa versin....öpüyorum seni..Şeniz

askolsun canım nıye unutayım donunce gorusuruz beklıyoruz dort gozle donmenı annenlere aılene cok selam soyle fırsatını buldukcada gır topıge senden haber alalım tamam mı

balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan

canım annene cok gecmıs olsun dedıgımı ılet lutfen kendısın ellerınden operım senıde asla unutmam merak etme zemuszemus

Back
X