Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ateşli bacı kaydirigubbakcemile3
aslında ne kadar olduğu önemli değil bildiğim önemli olan ateşinin ay içindeki gidişatı diye biliyorum - çok emin değilim.
sen gecen günde yer bakıyorum aşılama için demiştin, bulabildinmi canım?

bana aksamda calısan bır merkez lazım mesela 7 den sonra bulamadım hepsı 6 da paydos sadece acıbadem olabılır dedı telımı aldılar rayıp haber vereceklerdı

esemos hsg dın nasıl hıssedıyorsun kendını ıyımısın duzeldınmı azıcık

canım hoşbuldukkaydirigubbakcemile4iyiyim doktora gittim bugün klomene yarın başlıyorum çarşamba günü kontrolüm var aşılama yapılabilir ogün karar vericez kan verdim hormonlarıma tekrar bakacak yani herşey çarşamba günü belli olacak..

canım hoşbuldukkaydirigubbakcemile4iyiyim doktora gittim bugün klomene yarın başlıyorum çarşamba günü kontrolüm var aşılama yapılabilir ogün karar vericez kan verdim hormonlarıma tekrar bakacak yani herşey çarşamba günü belli olacak..

gelısmelerı yazarmısın hakkında hayırlısı olsun bende asılama dusunuyorum da

kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar hepinize
esemos cum, hakkında hayırlısı olsun, bizleri de haberdar edersin.
umarım tahlillerinde iyi çıkar

iyi akşamlar tekrar

kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar hepinize
esemos cum, hakkında hayırlısı olsun, bizleri de haberdar edersin.
umarım tahlillerinde iyi çıkar

iyi akşamlar tekrar

tamam canım zaten burda sizlerle rahat rahat paylaşıyorum inanın herşeyi ilk sizinle paylaşıyorum...

canım benim inş. güzel haberlerle gelirsin.

canım yarın klomen kullanmaya başlıyorum çarş.kontrolüm var aşılama olabilir buay ama herşeyden önemlisi benim doktorum muhteşem biri beni çok rahatlatıyor piskolog gibi adam onun yanına gidince kahkahalarım en alt kattan duyulur. gerçekten doktor çok önemli bence..

kızlar ıyıgeceler herkeze klomenım 2 gun once bıttı cumartesı dr ra gıdıcem buyuduklerını gorucekmısım.bız sımdı adetten sonra basladık hemen calısmalara.cumartesı bakıldıktan sonra kac gun daha bırlıkte olmak lazım acaba ılk dafa gıdıcem yumos ıcın dr ra.

Back
X