Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü

ayşem sakın üzülme bebişin bu ay gelmedi diye kendini bırakma sakın gelecek sabret bebişine kavuşacaksınopuyorumnanaktan

hoşgeldin , nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyiyim şekerim çarşamba günü aşılama yapılacak bu gece çatlama iğnemi olucam hayırlısı bakalım bu ay ilk defa 4 tane yumoşum oldu çok rahatım bikaçgün şehir dışındaydım hiç birşekilde kafamı takacak vakit bulamadım yani bu ay içimde bi rahatlık var inş. aşılamadan sonrada böyle rahat devam ederim sen nasılsın vücudun toparlandımı tedaviye ara verecekmiydin

iyiyim şekerim çarşamba günü aşılama yapılacak bu gece çatlama iğnemi olucam hayırlısı bakalım bu ay ilk defa 4 tane yumoşum oldu çok rahatım bikaçgün şehir dışındaydım hiç birşekilde kafamı takacak vakit bulamadım yani bu ay içimde bi rahatlık var inş. aşılamadan sonrada böyle rahat devam ederim sen nasılsın vücudun toparlandımı tedaviye ara verecekmiydin

aslında doktor ara verelim demişti, dün gittik muayene olduk. her şey yolunda hatta yumurtaların çok güzel gelişmiş dedi çok mutlu olduk
durmak yok çalışmalara devam :kedi: kaydirigubbakcemile3

inşallah aşılaman tutar bebişin gelir canımmm :Saruboceq:

Mrb kızlar nasılsınız

Ben bir haftadır çok yoruluyorum işte kahverengi lekelr vardı ama azdı.

Dün öğlene kadar işteydim sonra yolda belime hatta sağ böbreğime doğru bir ağrı girdi dehşet bir şeydi nefes alamıyordum zor geldim eve nerdeyse bayılacaktım ağrıdan.

Geceye kadar devam etti sonra belime kadar indi ağrı ve lekelenmem arttı çamaşırım falan kirleniyor artık moralim çok bozuk.

İşte çok yoruluyorum hamile olduğumu bildikleri halde özelliklle erkekler hiç yardımcı olmuyor yakında dosyaları kaflarına fırlatıp bağırma noktasına geldim.

Düşünebiliyormusnuz bugün beni arşiv çalışması yapmak için çağırdılar. Çelik dolaplar kurulacak çuvallar açılıp içindeki zarflar onun içine konulacak. En sonunda kızdım yeter artık zorla bana heyet raporu aldıracaksınız durumumu bilmiyormusnuz diyorum. Şef gelde bişey yapma diyor hala inat ediyor ya niye geliyorum o zaman. E başka bölümün şefi hayır gelmeyecek dedi inadı kesti.

Çok uzun anlattım çok ama çok sinirliyim.

canım geçmiş olsun kendine dikkat et ne olursa olsun yorma kendini doktoruna bi git bu lekelenme neden geçmedi bebişin herşeyden önemli canım ihmal etme

inşallah herşey yolunda gider canım

arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.

kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.
:olmaz:

gulcanım ne oldu sana bir kişi yüzündem bu kadar insanı bırakamazsın kim ne dedi bilmiyorum ama salla gitsin öyle hemen bırakamazsın bizi tatlım ben inanmıyorum bırakacağınaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar hepiniz yenisiniz sizlerle tanışmıyoruz ama hepimizin yolu bir
ben eskilerdenim ama artık girmiyorum o kadar bunaldımki hala hamiş kalamadım
çok yoruldum artık gine adet oldum yeni tarihim 22/11
bide bişey sormak istiyorum bilenler yazarsa aşılama yaptırcaz nasıl oluyor bilgim yok
detaylı bi şekilde anlatan olursa çok sevinirim ne kadar süreç falan gerekiyor cevap bekliyorum kızlar

canım hoşgeldin aramıza tekrardan döndün... bende çarşamba günü aşılama olucam daha önce de oldum nasıl olduğumu anlatayım ben klomen kullandım yumoş kontrolü yapıldı çatlama iğnemi oldum :36 saat sonra aşılama yapılıyo: 3gün cinsel ilişki yok aşılama günü eşim sperm verdi 3 saat sonra ben gittim ancak hazırlanıyo spermler iğneden 36 saat sonraya ayarlanıyo bu işlem sonra alttan muayene edilirken yattığın gibi yatıyorsun ayaklarını iyice kaldırıyorlar yani görüş bayaa net oluyo:kedi:sonra spermleri içine enjekte ediyorlar baya uzun bir şırınga gibi birşeyle işlemden sonra 45 dk. yatırıyorlar sonra normal yaşamına dönüyorsun gün aşırı ilişki devam diyorlar haaa bu arada benim canım hiç acımadı yani ağrılı acılı bi işlem değil canım inş. yardımcı olabilmişimdir..

Back
X