canım 10 aydır.11.aya girdik işte.sen?ben rahim filmi çektirdim temiz çıktı.
Kimseler uğramıyor artık buraya.Ben de nöbetçi KK cı gibi bütün gün buradayım. Ne saçma dimii Ben de sık girmeyeceğim artık.
ben 1 yılı geçti cnm bebek için bekliyorum.Öncesinde 2 yıl dgm kontrol hapı kullanmıştım.
Rahim filmi ni klomenden önce mi çektirdin?Nasıl oluyor canın yandı mı?
Ezel cim gerçekten karışık geldi bana .Ama yumurtladığımız zaman sancımız oluyor çatladığını anlayabiliyoruz.Yumurtlamadığımızda anlaşılmaz sanırım.
Kızlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum yumurta çatlamadığı zaman kendimiz hissedebiliyomuyuz hangi yumurtalıktan yumurtam olursa belimin o tarafı regle yakın çok ağrıyo şuan da öyle sol yumurtalığım hafif sancı yapıyo ve belimin sol tarafı çok ağrıyo regllerimde düzensiz her ay oluyorum ama 5 güne kadar gecikebiliyo her ay farklı bi günde oluyo 29-34 arası değişiyo geçen ay 29.günde oldu bugünde 29.gün ama gelen giden yok gebelikte yok geçen ay 32 ondan önce 34 günde geldi yumurta çatlamayınca böylemi oluyo yoksa o zaman çok fazlamı gecikiyo farklı bişeymi var bende sizlere danışmak istedim.
canım ya çok saol.bu ay son şansım.çünkü doktor bundan sonra aşılama istiyecektir.eşimde doğal olsun diye bekleyelim diyo.yani onu buna ikna edemm şuan.1-2 yıl böyle yıpranmakla geçer.
Arkadaşım aynı durumdayız. Bende 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Maalesef olmadı. Geçen ay hsg çekindim ilaç kullanmadım. Bugün üçüncü posta klomene başlıyorum. Doktorum bir daha klomen vermicekmiş. Bundan sonra aşılama dedi. Eşimde hiç oralı değil , kendi haline bırakmaktan yana. Şimdiden bunun stresi çöktü üzerime. Umarım bu ay iyi haberler alırız.
kızlar size bişy sormak istiyorum.geçen ay çatlatma iğnesi vurdurdum.ama öncesinde benim yumurtam çatlamış bile.bende bu ay doktora gitmeden sadece klomen kullansam mı diym.doktorumun da bişy yaptığı yok zaten.cevap verin lütfen gideceksem 1 saat içinde gitmem gerek.
:
Naptın canım gittin mi doktora? Geçen ay doktora gittiğinde çatlatma iğnesi verirken bakmamışmıydı çatlayıp çatlamadığına? Benim 2 cm iki yumurtam vardı 11. gün. Çatlamışmı dedim hayır dedi ve ona göre çatlatma iğnesi vermişti.
hülya_41 arkadaşım aynen senin durumundaydım her zaman adetim geçiktiği için hiç önemsemedim karnım çok ağrıdı kasıklarım her an olucakmış gibi kendimede dikkat etmedim 10 gün adetim geçince test yaptım ve çıktı ama şimdi evde yatıyorum çünkü düşük tehlikem var bence hemen testini yap güzel haberler verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?