Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim internete nasılsınız geçmişe tam bakamadım inş. yeni hamişlerimiz vardır...

Kimseler uğramıyor artık buraya. Ben de nöbetçi KK cı gibi bütün gün buradayım. Ne saçma dimii Ben de sık girmeyeceğim artık.

canım haklısın bende bugünlerde uğrayamadım kusuruma bakma yoksa hep aklımdasınız...sen ne yaptın canım sağlık durumun nasıl en son doktora gitmiştin sanırım bu baş dönmelerinle ilgili bi rahatsızlığın çıkmıştıya sonuç ne oldu inş. herşey yolundadır en önemlisi senin sağlığın bidenem kendine dikkat et. bebiş hayırlısıyla olacaktır ama bizler kendimize iyi bakmalıyız değilmi...

Kızlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum yumurta çatlamadığı zaman kendimiz hissedebiliyomuyuz hangi yumurtalıktan yumurtam olursa belimin o tarafı regle yakın çok ağrıyo şuan da öyle sol yumurtalığım hafif sancı yapıyo ve belimin sol tarafı çok ağrıyo regllerimde düzensiz her ay oluyorum ama 5 güne kadar gecikebiliyo her ay farklı bi günde oluyo 29-34 arası değişiyo geçen ay 29.günde oldu bugünde 29.gün ama gelen giden yok gebelikte yok geçen ay 32 ondan önce 34 günde geldi yumurta çatlamayınca böylemi oluyo yoksa o zaman çok fazlamı gecikiyo farklı bişeymi var bende sizlere danışmak istedim.

Ezel cim gerçekten karışık geldi bana .Ama yumurtladığımız zaman sancımız oluyor çatladığını anlayabiliyoruz.Yumurtlamadığımızda anlaşılmaz sanırım.

ben 1 yılı geçti cnm bebek için bekliyorum.Öncesinde 2 yıl dgm kontrol hapı kullanmıştım.
Rahim filmi ni klomenden önce mi çektirdin?Nasıl oluyor canın yandı mı?

evet canım klomene başlamadan doktorum önce rahim filmi dedi.biraz canın yanıyo ama çok değil.1 dklık bişy zaten geçiveriyo hemen.bence bi an önce çektir

Ezel cim gerçekten karışık geldi bana .Ama yumurtladığımız zaman sancımız oluyor çatladığını anlayabiliyoruz.Yumurtlamadığımızda anlaşılmaz sanırım.

Tatlım yumurtlama oluyo ama çatlıyomu onu bilemiyorum regl her ay farklı bi günde oluyo belim yumurtalığım sancı yapıyo acaba çatlamıyomu diyorum sizler dr kontrolünde oluyosunuz ya çatlamadığı zaman olduysa bilirsiniz ne gibi bi farklılık olduğunu çatlamayınca çok sancı mı olur regl çok mu gecikir farkedilirmi onu merak ediyorum.

:79:merhaba kızlar bu ay klomen kullandım pek fazla gelişmedi yumurtalarım o yüzden çatlatıcı iğneye gerek duymadı dr.21.gün progesteron testi 24 çıktı yumurtalarım çatlamış ve kaliteli yumurta oluşmuş bunada şükür tabi..şimdi ise acabalar başladı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil 5 gün sonra belli olacak inşallah......

canım bazen yumurtalar çatlarken anlayabiliriz kasıklarda batma şeklinde ağrılar olur ve sonrasında uzayan bi akıntı,çatlamadığı anlaşılmaz anca progesteron testinde anlaşılır...benim bu ay yumurtam çatlamış ama ben ısrarla çatlamadığını iddia ediyordum teste çatladığı çıktı yani anlaşılması biraz güç bu yumuş işleri karışık biraz

canım ya çok saol.bu ay son şansım.çünkü doktor bundan sonra aşılama istiyecektir.eşimde doğal olsun diye bekleyelim diyo.yani onu buna ikna edemm şuan.1-2 yıl böyle yıpranmakla geçer.

Arkadaşım aynı durumdayız. Bende 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Maalesef olmadı. Geçen ay hsg çekindim ilaç kullanmadım. Bugün üçüncü posta klomene başlıyorum. Doktorum bir daha klomen vermicekmiş. Bundan sonra aşılama dedi. Eşimde hiç oralı değil , kendi haline bırakmaktan yana. Şimdiden bunun stresi çöktü üzerime. Umarım bu ay iyi haberler alırız.

canım benim bende bugün başlıyorum.haberleşelim mutlaka.

kızlar size bişy sormak istiyorum.geçen ay çatlatma iğnesi vurdurdum.ama öncesinde benim yumurtam çatlamış bile.bende bu ay doktora gitmeden sadece klomen kullansam mı diym.doktorumun da bişy yaptığı yok zaten.cevap verin lütfen gideceksem 1 saat içinde gitmem gerek.

arkadaşlar ayın 25 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. sizce hamile miyimdir?
genelde adetim gecikir. bu yüzden test yapmak istemiyorum. negatif çıkarsa bunlaıma girecem ya

ara ara sancım oluyor. benim durumumu yaşayanlarınız var mı? böyle sancısı olduğu halde hamile kalan

Son düzenleme:
canım test yapıp negatifi görmek insanı çok yıpratıyor, bence bir iki gün daha bekle madem adetlerin gecikiyor, hala olmazsan o zaman test yap derim.

:
Naptın canım gittin mi doktora? Geçen ay doktora gittiğinde çatlatma iğnesi verirken bakmamışmıydı çatlayıp çatlamadığına? Benim 2 cm iki yumurtam vardı 11. gün. Çatlamışmı dedim hayır dedi ve ona göre çatlatma iğnesi vermişti.

Son düzenleme:

baktığı an çatlamamıştı heralde ertesi gün iğneden önce mi çatladı bilmiymki.neyse.doktora gittm.3.aya girdik tedavide doktor ısrarla bu ay aşılama yapalım şansımız artsın diyo.ama eşim kabul etmez biliym

Bizimkinin aşılamanın ne olduğundan bile haberi yoktu. Biraz anlattım, yok kendi haline bırakırız dedi zaten hemen. Ben bu ay yine normal denicez bakalım birde preseed diye bi ürün aldım belki şansımızı arttırır diye. beklicez görecez artık kısmet .

hülya_41 arkadaşım aynen senin durumundaydım her zaman adetim geçiktiği için hiç önemsemedim karnım çok ağrıdı kasıklarım her an olucakmış gibi kendimede dikkat etmedim 10 gün adetim geçince test yaptım ve çıktı ama şimdi evde yatıyorum çünkü düşük tehlikem var bence hemen testini yap güzel haberler verirsin inşallah

ay allahım inşallah allah kucağına da almayı nasip eder arkadaşım. ne güzel inşallah benimde öyledir. bugün 5. gün sabah işe gelirken test aldım. dayanamadım ve yapıcam galiba. zaten negatif çıkarsa doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi de yaptırıcam. hiç aklımdan çıkmıyor 5 gündür. çıldırmak üzereyim. iyice agresif insan oldum. önüme gelene çatıyorum. inşallah benimde senin gibidir de bu ağrılara rağmen hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…