bu ay ilk klomen denememdi. olmadı. moral sıfır.
Selam kızlarrr pazartesi doktora gittim ve sağ tarafımda oluşan yumurta kocaman olmuş ve deforme olmuş dedi doktorum...Çatlatma iğnesine gerek kalmadı bu ay...Çalışmalarımız devam ediyo tabiki de.Sizce ne zaman test yapmalıyım bilgi verir misiniz bana?Birde düne kadar acayip kasıklarımda ağrı vardı bu gün gitti.Sizce neden böyle oldu????
Hamiile olan arkadaşlar adına çok sevindim..Darısı başımıza inş. diyorummmm
kızlar sizinle bişey paylaşmakistiyorum... benim kuzenim 1 yıllık evli 16 eylülde adet gördükten sonra bebiş düşündüler ekim de adeti gecikince test yaptırdı gebelik yoktu kasım oldu hala gelen giden yok tekrardan test yaptırdı gebelik yok doktor kist var dedi ve adet söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullandı yine adet görmedi derken oldu aralık 1-2gün önce tekrardan doktora gitmiş ewet kist varmış ve aynı zamanda 1,5 aylık hamile çıktı hepimiz şoktayız seviniyoruz bir yandanda şaşkınız en son eylül 16 da adet gören birisi nasıl oluyorda 1,5 aylık hamile oluyor ve nasıl oluyorda testlerde çıkmıyor yani benim anladığım adet görmeden hamile kaldı bizim kuzen böyle bişey varmı yaaa çok şaşkınım hala sizce bu nasıl bişey arkadaşlar ben ilk defa duydum böyle bişey
Benimde ilk kullanışımdı klomeni..Ama olmadı.........................Canım sıkkın...
Filizcimmm hiç canını sıkma güselim bak bende 3. kez kullandım bu ay kısmet diyorum ama burda yıllardır bekleyen arkadaşlarımız var lütfen moralini bozma hem daha ilk kullanışın bak inşallah 2.kez kullanmanda olur hep dua et..Allah bizide sesimizi ve dualarımızı kabul edicek inşallahhhhhh..
kızlar gunaydın.dün eşime spermiyogram testi yaptırdık ve inanamayacaksınız ama sonuç olarak ölü yada canlı sperme rastlanmadı yazıyor.bu ne demek çok moralimiz bozuldu.yani az olsa yada canlı olan olmasa anlarım ama çokgarip geldi bize bu sonuç.bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz çok şaşkınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?