Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam kızlar.. ben geçen haftalarda bir hamilelik yaşadım. ama daha karnımda değil kanımdaydı ve düştü oluşamadan. beta hcg direk yarılandı. benim için sürpriz bir hamilleikti. çünkü 2011 yaz için düşünüyorduk ve hamile kalmak için birşey yapmamıştım. tamamen şokkk...nedense o 1 hafta boyunca yaşadıklarım bana annelik için ne kadar hazır olduğumu gösterdi. ve artık en kısa zamanda bebek istiyoruz.. doktorum da hemen bu ay serophene verdi klomenle eş değer. bugün 2. günüm. salı günü de doktora gideceğim adetimin 12. günü olacak.bakalım hayırlısı. hamile kalmak için yapmam gereken özel şeyleri bu ay deneyeceğim.. stresim yok çünkü planlamadan bile hamile kalabildiğimi gördüm.doktorum çok iyi..Allahım herşeyin vaktini bilir ve hayırlısını verir. umarım çok beklemeden hamile kalırız hayırlısıyla.

Selam kızlarrr pazartesi doktora gittim ve sağ tarafımda oluşan yumurta kocaman olmuş ve deforme olmuş dedi doktorum...Çatlatma iğnesine gerek kalmadı bu ay...Çalışmalarımız devam ediyo tabiki de.Sizce ne zaman test yapmalıyım bilgi verir misiniz bana?Birde düne kadar acayip kasıklarımda ağrı vardı bu gün gitti.Sizce neden böyle oldu????

Hamiile olan arkadaşlar adına çok sevindim..Darısı başımıza inş. diyorummmm

Benimde ilk kullanışımdı klomeni..Ama olmadı.........................Canım sıkkın...

merhaba kıslar aranıza yenı katıldım.bugun bende klomene basladım rabbım herkese gonlundekını nasıp etsın inşallah

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum... benim kuzenim 1 yıllık evli 16 eylülde adet gördükten sonra bebiş düşündüler ekim de adeti gecikince test yaptırdı gebelik yoktu kasım oldu hala gelen giden yok tekrardan test yaptırdı gebelik yok doktor kist var dedi ve adet söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullandı yine adet görmedi derken oldu aralık 1-2gün önce tekrardan doktora gitmiş ewet kist varmış ve aynı zamanda 1,5 aylık hamile çıktı hepimiz şoktayız seviniyoruz bir yandanda şaşkınız en son eylül 16 da adet gören birisi nasıl oluyorda 1,5 aylık hamile oluyor ve nasıl oluyorda testlerde çıkmıyor yani benim anladığım adet görmeden hamile kaldı bizim kuzen böyle bişey varmı yaaa çok şaşkınım hala sizce bu nasıl bişey arkadaşlar ben ilk defa duydum böyle bişey

iğneden soraki 10.günüm.Bakalım nolcak klomen+çatlatma iğnesi+preseed Benin durumum zor hem çikolata kistim var hem 2 kez ameliyat oldum vs .. Bu ay 2. denememiz.Ben belirtilere pek takılmam ama bu ay pek garip ağrılarım oldu kasıklarımda hayırdır ins tabi ilaçlardan da kaynaklanıo olabilir o,yinede heycanlıyım öptüm herkesi dualarım sizlerler mucx

cnm bende bu soruyu çok sordum bence adet tarihinde veya geçince yap.Bende heycanla bekliyorım persembe test yapcam

hımmm..çok ilginç ama güzel hemde sürpriz darısı bize olsunn

Benimde ilk kullanışımdı klomeni..Ama olmadı.........................Canım sıkkın...

Filizcimmm hiç canını sıkma güselim bak bende 3. kez kullandım bu ay kısmet diyorum ama burda yıllardır bekleyen arkadaşlarımız var lütfen moralini bozma hem daha ilk kullanışın bak inşallah 2.kez kullanmanda olur hep dua et..Allah bizide sesimizi ve dualarımızı kabul edicek inşallahhhhhh..

Bu ay 2. klomen kullanışımdı ve doktor 13. günde çağırdı. Aslında 11. günümde çağırıyordu ama hafta sonuna geldiği için bu ay biraz geç kaldık. Gittiğim zaman rahimde sıvı gördü ve yumurtlama gerçekleşmiş dedi. Zaten 11. gün kahverengi akıntım olmuştu ki bu yumurtlamanın gerçekleştiğinin bir işaretiymiş. Neyse sağ yumurtalığımda bir yumurta daha vardı ve 17 mm'di. Yani bu ay iki kere yumurtluyormuşum ve bu bazı kadınlarda olan bir şeymiş. Sanırım benimli klomenin etkisiyle oldu. 2 gün sonra bir daha çağırdı ve yumurtam 21 mm olmuştu, bu ay çatlatma iğnesi yapmadı ve ilişki günlerini önerdi. Şimdi 2. yumurtlama için çalışıyoruz. Burada size de yazmak istedim klomen ile ayda birden fazla yumurtlama olabiliyor, bu ilacı kullananlara siklus boyunca 2-3 günde bir çalışmaya devam etmelerini öneririm. Ayrıca erken yumurtlama da yapabiliyor, benim yumurtlamam 9. yada 10. günde oldu sanırım. Neyse ki o hafta 2 kere de olsa eşimle birlikte olmuştuk yani şansımız devam ediyor. Şunu anladım ki klomen kullanıyorsanız rutin yumurtlama günlerinizi baz almayacaksınız, erken yada geç olabiliyor hatta iki kere bile olabiliyor.

bir kaç sayfa karışık karışık okudum konuyu herkesten en az bir mesaj okumuşumdur herhalde..hamile olanlara allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, hamile kalmak isteyenlere de allahım inşallah hayırlı evlatlar verir..herşeyin bir yeri bir zamanı var mutlaka. ihtiyacımız olan şey sabır ve moral..can çıkmadıkça hiçbirşeyden umut kesilmez..

Evet canım yapıcak bişi yok vakti saati gelmeyince hiç bişi olmuyor malesef.Devam edeceğiz..

günaydın kızlar günaydın anne adayları ben serophen kullanıyorum günde iki tane. bugün 3. günüm. karnımda gaz gibi hareketler var ve sağ bacağım ağrıyor gibi. sanki uzun zaman hareket etmezsin sonra spor yapınca tutulur ya(bizim oralar et kırığı derler)öyle bir durum. bunlar ilaçla alakalı olabilir mi acaba??

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ........................serophene
143.ROSE78........................................ ...............................KLOMEN
144.SMALLANGEL.................................... ............................AŞILAMA
145.MASAL800...................................... ...............................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

ZEYNO_81..................................18 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
YKPASUMAN................................30 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK
ESRAERSOY.................................31 ARALIK
TİİN...........................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK
TOOBE.........................................8 OCAK
ÖZLEMNİSANDOĞAN........................9 OCAK
BELGİSEL.....................................10 OCAK
CESU..........................................11 OCAK
GİDA_PİNAR.................................12 OCAK
İLKNURR1984....................... .......12 OCAK
BERRANUR...................................13 OCAK
FATMA1986.................................14 OCAK
SERSELO.....................................14 OCAK
TARİORONAR................................14 OCAK
G.ERKL........................................17 OCAK
KİDY...........................................18 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

kızlar gunaydın.dün eşime spermiyogram testi yaptırdık ve inanamayacaksınız ama sonuç olarak ölü yada canlı sperme rastlanmadı yazıyor.bu ne demek çok moralimiz bozuldu.yani az olsa yada canlı olan olmasa anlarım ama çokgarip geldi bize bu sonuç.bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz çok şaşkınız

Azospermilerde, meni içinde ölü veya canlı sperm hiç yok demektir. Bunun nedeni beyindeki hipofiz bezesinin o bölümünün doğuştan olmamasıdır veya burasının komuta ettiği testislerin tahribat görmesidir ki sizinki bundan kaynaklanmaktadır.Bunun geri dönüşü, yani düzeltilmesi, tedavisi asla yoktur.Çok dikkatli olmalısınız.Çocuk sahibi olacağım diye başkasının çocuğuna sahip olmayınız.Uyanık ve kaderci olmak gerekir.Aşılama yaparlarken bunu başındaki uzman doktora açıkça belirtin ve "Bana bu şekilde uyarılar var.Bu nedenle bebek doğunca genetik testi yaptıracağım bundan haberiniz olsun " deyin.O zaman gerçek sperminiz değilse asla böyle bir işlemi korkup yapamazlar.Baba olma sevinci ve heyecanı ile insanlar bunlara inanıp genetik testi yaptırmıyorlar maalesef.

alıntıdır netten böyle bir yazı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…